Leoaicele DC (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , ma bucur ca e frumos la voi, la noi a batut vantul rau azi si nu am scos fata afara ca vad ca iar are muci pe care nu ii sufla marti ma duc cu ea la dr sa vedem ce spune si ea.
In alta ordine am emotii cat casa se apropie vaccinul de 2,5 ani si-mi e tare frica de el, ca Bia doar cand se apropie dr de ea face ca trenul dar la vaccin...
si multa sanatate si tie. voi stati departe de mare?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cata daca sunt doar temeri pentru ca nu va sta o"pacalesti"tu in vreun fel,important e daca a facut febra sau nu la celelalte vaccinari.
Bodo accepta dr de familie nu suporta asistentacaci doar ea l-a intepat ,dr ii da ciocolata.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Gabi , febra nu a facut , doar la unu putin-dar nu mai stiu la care (mama denaturata ce sunt ) , ma tem ca nu am cum sa o pacalesc nu va sta si pace, am fost cu ea la un simplu control la ortoped si nu a vrut nici macar sa o descalt asa rau a facut se invinetise toata si transpirase...pana acum la vaccin a tinut-o Mihai eu nu pot, daca ar fi dupa mine nu i-as mai face niciun vaccin dar ma tem ca acum nu o va putea tine doar el ca sa marit si se va zbate , va plange si va urla mai mult si eu pe langa ea

Mergi la inceput

Aici ajuta si doctorita la nevoi cer intariri de hol(se intampla ).Am vazut la analizele obligatorii Bodo m-a inteles si a plans dar a sta doar eu l-am tinut putin.
Dar inaitea noastra a fost o fetita care a trebuit sa fie tinuta de cca 4 adulti (cu ajutoare de pe hol)asta e .
Daca ar fi dupa mine nici eu nu as face nici un vaccin(desi le-am facut in necunostinta de cauza).Acum sunt vaccinuri care desi sunt scumpe nu au reactii adverse cum au acelea gratuite.
Doamne ajuta sa scapati usor,fara multe plansete si tineri.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Katty , am pus cateva poze cu Pomorie , daca vrei sa vezi cum arata statiunea- sunt putine, dar anul asta o sa fac mai multe www.dropshots.com/catalinairina#albums/Pomorie" target="_blank">Poze

Gabi , nu mi-ai zis daca stati departe de mare, va duceti sa va jucati in nisip? Bia daca am sta la mare cred ca ne-am muta pe plaja cu cortul

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...
La ct ploua

Pentru a-ti mentine un standard ridicat de viata, poate va trebui sa muncesti mai mult, sa te perfectionezi sau sa te gandesti la posibilitatea de a face niste cursuri particulare.
In plan sentimental, totul e ok. Ai sanse sporite de emancipare. Trebuie sa te implici mai mult in activitatile sociale, sa cunosti si alti oameni care sa te recomande pentru un job mai bun. Casnicia e posibil sa fi trecut prin momente grele.

Altul:
Simtul tau de aventura s-ar putea sa fie stimulat astazi, in momentul in care niste prieteni iti vor propune sa plecati intr-o excursie. Vei fi entuziasmata la gandul ca ai putea sa faci aceasta calatorie, insa este posibil sa nu ai suficient timp liber pentru acest lucru sau sa nu dispui de prea multi bani. Poate ca nu este momentul potrivit sa te gandesti la aceasta plecare, asa ca incearca sa iti indrepti atentia catre alte lucruri interesante si placute pe care le poti face. Cu siguranta ca vor mai exista si alte ocazii ca sa pleci, asa ca nu trebuie sa fii dezamagita si deprimata din aceasta cauza.

* Dragoste: Reactiile partenerului tau in momentul in care ii vei spune ca ai reusit sa rezolvi o problema care va framata pe amandoi, s-ar putea sa nu fie cele pe care le astepti tu. El va fi mai indiferent si nu se va arata prea impresionat de vestea pe care i-o vei da. Incearca sa aflii care este motivul pentru care partenerul tau are aceasta atitudine nepotrivita.

* Cariera: In plan profesional, s-ar putea sa te gandesti sa faci unele schimbari de natura sa iti usureze munca. Poate ca vei renunta la ideea de a lucra numai pe cont propriu si vei accepta sa te alaturi unei echipe, in care vei dori sa te integrezi cat mai repede.

quote:
Originally posted by catutza
Poze[/url]

Gabi , nu mi-ai zis daca stati departe de mare, va duceti sa va jucati in nisip? Bia daca am sta la mare cred ca ne-am muta pe plaja cu cortul

Catutza stam la cca 30min de mare (cu autobuzul),dar asa credeam si eu inainte sa ne mutam aici:ca o sa merg la plaja zilnic si ajung doar cand vin rudele(cu ele).Cat despre nisip se gaseste in orice parculet pentru copii deci de ce sa merg pana pe plaja cand am la 5 min de mine.Lui Bodo ii place f mult la mare dar in functie de timp "coane Fanica",mai multa plaja fac cei ce vin la mare decat constantenii.Mare e mereu acolo si tot amanam pana vine toamna.

intregul al celor mai si mai...

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Hello! ce fac fetele? ce e linistea asta pe aici? eu am ciorba pe foc si mai bag cate un ochi pe aici dar vad ca nimeni nu scrie nimic
va o zi buna!

sau mai bine o ca sa va treziti putin....

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...
Poftiti la cafa si o gustarica

15 aprilie

Este posibil sa te confrunti cu o situatie noua pentru tine si sa ai impresia ca nu esti pregatita pentru aceasta, insa in realitate poti face fata fara nici o problema. Relaxeaza-te si ai incredere in tine, pentru ca altfel te vei bloca si nu vei reusi sa realizezi nimic. Exprima-te liber, fara sa te simti constransa de imprejurari si nu te subestima, pentru ca esti capabila sa te descurci fara ajutorul celorlalti.

* Dragoste: In plan sentimental te bucuri de multa afectiune din partea persoanei iubite, care iti transmite multa energie pozitiva in momentele in care esti deprimata sau ingrijorata din cauza unor probleme care te preocupa. Te simti in siguranta alaturi de partenerul tau si esti fericita ca el este atat de atent cu tine.

* Cariera: In timp ce superiorii vor aprecia eforturile pe care le-ai depus pana acum si rezultatele obtinute, unii colegi s-ar putea sa fie invidiosi pe tine si sa incerce sa iti strice imaginea. Incearca sa fii cat se poate de precauta si sa te feresti de intigile care se pun la cale.
Altul :

Astrele par sa aiba efecte negative asupra capacitatii de aparare a organismului tau si iti va scadea rezistenta la oboseala.
Tonusul tau fizic si psihic vor avea de suferit, asa ca ar fi bine sa te menajezi. Circumstantele iti sunt favorabile. Astrele te sustin in plan profesional, deci in acest sector te poti astepta la schimbari in bine. Fie gasesti un nou job, fie beneficiezi de o promovare

La noi a iesit un soare timid ,dar gata azi mergem la recuperare.

intregul al celor mai si mai...

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va salut si eu dintr-un Bucuresti urat, mohorat si ploios!!!
Mi-a intrat ploaia in oase si ma enerveaza de mor!
Catutza, am vazut pozele de la Pomoria, pare tare frumos, cred ca o sa fie frumos si relaxant! Pretul e tare bun! Anul trecut am vrut sa mergem si noi in Sveti Vlas, tot pe langa Nessebar dar am renuntat, si anul asta tot acolo vrem sa mergem (500 euro/1 saptamana - 1 vila cu 2 apartamente+ camera de zi cu tot necesarul), dar nu stim daca sotul poate sa-si ia concediu in vara mai mult decat avem deja planificat, si suntem in cumpana!
Ce fac Leoaicele noastre? Daria e in concediu, e motivata... restul unde sunteti?
Gabi, ai zis ca la voi a iesit soarele, poate ii dai un ghiont sa ajunga si aici!
Adi69, la Iasi cum e vremea?
Veniti la o ceasca de ceai??? Mai ales pe umezeala asta!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
Off; urat timp care ma omoara; As sta in pat, la TV cu un ceai in mana
In loc de asta, sunt la serviciu, teapana pe scaun cu o cafea care deja e rece de cand am facut-o....

Mergi la inceput