Leoaicele DC (13)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_vlad spune:
drgele mele va pup si sa aveti un wee placut, la noul job e ok, e greu la inceut cand ai senzatia caestipicatdin luna dar invatam cu sarg sa acoperin golurile.
vestea proata este ca papanicolau nu mi-a iesit bine, celule precanceroase de grad innalt si nu prea stiu de unde sa apuc problema si nu inteleg mare lucru!
Mi-a spus catrebuie sa faco interventie chirurgicala care sa curete zona ceva ce nu dureaza mai mult de 15 minute sub anestezie generala!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
katty spune:
Buna!
Anca, ma bucur ca e totul bine la munca, cat despre rezultatul testului nu te ingrijora, m-am mai uitat si eu pe net si aici scrie ca :Aproximativ 5% pana la 10% din femeile care fac anual un test Papanicolau au un rezultat anormal, dar numai un mic procent din aceste rezultate anormale arata modificari care ar putea evolua spre cancer de col uterin. Eu zic sa repeti testulsau sa faci analize suplimentare pana sa te impacientezi!
Uite si aici alte informatii, poate te ajuta sa te linistesti!
Adi, cred si eu ca ai fost tare mandra de tiza mea, si eu as fi fost in locul tau! Bravo si tie ca te-ai gandit s-o duci la balet!
Ce faceti dragele mele, va pregatiti de weekend?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
adi69 spune:
Anca nu te ingrijora ,se rezolva.
Katty,am dus-o la balet ptr-ca stiam ca-i place,de micuta se uita la balet la tv,apoi a vrut sa faca,si am inscris-o la balet la Palatul Copiilor,are deja jumatate de an de cand face si e tare mandra ca stie pozitiile si face si o reverenta..
S-o fi vazut cum imi explica in ce pozitii stateau balerinele..ei cum sa n-o duc la balet,chiar daca au fost cam scumpisoare biletele?
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai
,sunt prin zona(doarme Donu' si pot sta si pe aici putin.
Anca sper sa scapi repede de problemele de sanatate si ma bucur ca-ti place noul job(caci asa ai si tragere de inima sa inveti,
Adi felicitari pt puiutza ta;
Katty ce mai faci ,dar puiutzul tau;
Daria cand plecati?Azi sau maine.Drum bun si sa fie cu folos,
Catutza,Lilia,Ralcat,Leditia...?
Uitati si horoscopul:
Viata amororoasa ti se poate transforma radical. Vei simti depasirea unor mari blocaje anterioare, poti face o noua cunostinta sau poti avea o surpriza placuta din partea partenerului de viata.
Ziua de astazi iti va aduce sansa incheierii unui parteneriat benefic, iar o intalnire amicala iti va infrumuseta ziua. Responsabilitatile profesionale te solicita mult, asa ca nu vei avea prea mult timp pentru familie.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
anca_vlad spune:
katty multumesc de informatii si ca te-ai gandit la mine o sa citesc informatiile!
adi69 - multumesc de incurajari fac bine la psihic in astfel de momente!
va pup cu drag pe toate1
daria distractie placuta in concediu!
dodo vad ca iti fcae fite messul!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Dodo-pui spune:
Anca mesul a innebunit azi,imi face"orga"-"invizibil-vizibil"si de scris poate ma lasa maine.
Dragelor un Wk cat mai placut.
intregul fara exceptie.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai,
poftiti si o gustarica .
Astazi nu ar trebui sa fii atat de analitica si sa nu mai intorci lucrurile pe toate partile. In jurul tau exista multe detalii si daca le vei lua pe toate in seama, nu vei putea sa ajungi niciodata la o concluzie. Incearca sa nu pierzi timpul cu astfel de lucruri marunte. Selecteaza doar informatiile importante care te intereseaza cu adevarat si sa nu te pierde in alte amanunte.
* Dragoste: Este posibil sa apara un conflict destul de serios intre tine si partener, in care sunt implicati si prietenii vostri. Daca vrei ca acest conflict sa nu duca la ruperea relatiei, incearca sa fii mai atenta la ceea ce vei spune, deoarece exista riscul sa il jignesti foarte tare pe partenerul tau. Nu permite ca prietenii sa se amestece in relatia voastra sentimentala. Rezolvati-va singuri problemele.
Altul:
Pasiunea oarba pune stapanire pe inima ta si te arunci in amor fara sa gandesti, latura fizica fiind mult mai intensa decat cea emotionala.
Incearca sa fii mai prudenta, mai ales pentru ca stii ca ai mai suferit. Rezista tentatiei de a-i povesti noului tau iubit totul despre tine, pentru ca ar putea fii doar un foc de paie sau o iubire care ar putea strica ceea ce merge bine intr-un eventual cuplu oficial.
O sambata frumoasa va doresc.
intregul fara exceptie.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
ieri am baut cafeau singura si la fel,vreti sa ma ingras?
Va doresc o duminica frumoasa.
Va trebui sa-ti organizezi timpul cat mai bine pentru a putea rezolva problemele pe care le ai, dar si pentru a putea participa la toate evenimentele mondene la care esti invitata.
Astazi vei reusi sa-ti imbunatatesti situatia financiara, iar daca vei fii chibzuita poti pune si un ban deoparte, ca sa ai ce cheltui si zilele urmatoare. Starea de sanatate se te imbunatatii.
Altul
Azi s-ar putea sa te simti cam abatauta si deprimata, din cauza ca nu reusesti sa rezolvi o problema. Incearca sa fii mai optimista si sa gasesti o solutie.
intregul al celor mai si mai.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
buna intregul , ce fac fetele? va plimbati?
noi ieri am fost la obor, a luat soacra perdea de bucatarie si draperii pentru sufragerie, ne-am cinstit la mc'donalds, si am cascat ochii prin magazin ca nu am mai fost de luni bune acolo.
Katty , ne costa 30 sau 31 E(60leva) 2 camere pe noapte. Este la gazda si e al 3-lea an cand mergem acolo asa ca ne face o reducere ca suntem clienti constanti , mergem in Pomorie e o statiune mai la sud, aproape de Turcia.Nu sunt deloc turisti romani acolo sunt 90% bulgari iar restul englezi noua ne place ca e statiune linistita, se mananca bine la preturi ok si e altfel de lume
Anca , multa sanatate! mai repeti analizele?
Gabi , voi ce faceti? cum se simte Bogdan? cum e vremea la voi?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by catutza
Gabi , voi ce faceti? cum se simte Bogdan? cum e vremea la voi?
Catutza la Ct e cald si bate un vant taare dar cald,prin urmare Bodo a iesit la plimbare azi cu Dane,caci eu am o durere crunta de cat care nu-mi trece cu nimic si tot am luat de azi dimineata.
Prin urmare Donu' este foarte fericit ca poate sta pe afara si in plus tot chiraie ca vrea la gradi.
O duminica frumoasa in continuare.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!