Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxana, eu o dusesem pe Maria sa plateasca facturile la telefoane si sa-si cumpere hainute si pampersi. Acum o scot iar putin prin oras. Nu stiu daca ajung pana in parc, mi-e frica sa nu inceapa iar concertul. Maria de la 4 ieri a mancat abia la 10. Mai bine-zis de la 10 la 12 noaptea.
Pediatra mea nu intelege ca ii e foame dar nu papa! O fi citit si ea cartile cu copiii model. Imi vine sa-i cataresc pampersii sa vad cat pp face. Am innebunit, nu?? :))

Ionut a fost mai harnic azi?

Bianca, stiu ca radiografia e mai elocventa, dar mi s-a recomandat sa o fac dupa 6 luni. Acum fac eco pt ca nu mai am stare. Cred ca ma intelegi, nu?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by pussi

poze la semnatura.. sper sa pot sa revin mai tarziu

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

VA ASTEPTAM CU DRAG! PUPICI PT TUSTE!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pussi, tustele tale sunt niste comori !pozele cu fundite ...excelente, de fapt toate sunt frumoase,ce mai ,cum sa iasa pozele daca ele sut asa dragute!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

PUSSI sunt f scumpe si le sta f bine in rosu!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Te inteleg Vasari,si noi am fost asa cu chestie din aia la talpi(talgus nu stiu ce...)dar am ramas numai la masaj si controale tot la 2 luni
Ellis ,asa ar cel mai bine cum zici tu dar trebuie sa si reusim ,mai vad cum evolueaza ...poate ii mai bag o masa de lapte noaptea... dupa cat ne-am chinuit sa o scot....
a venit tati...mergem la cumparaturi

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Daca te refereai la mine, sa stii ca Matei mananca super bine (Doamne ajuta). Noi avem probleme cu somnul ziua in casa (de 2 zile doarme cate o ora si sper sa-l tina).

quote:
Originally posted by ellis

ooof, imi pere rau pt mamicile ale caror bulgarasi nu papa bine...Oana, Creem, Roxxy..parca mai erau...of, stiu cum e, dar acum gaza mea si-a revenit, nu papa ea 200 ca altii, dar papa 140-160 si sunt multumita, macar nu mai varsa; Doamne Ajuta sa-si revina si ai vostri mai repede!

POVESTEA NASTERII

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi pupicei la printese .
Cum te descurci?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va spun ca sa nu va suparati pe mine ca am citit din urma dar pe fuga tare.... am inteles tot dar sincer nu mai stiu ce si cum si sincer nici nu am timp sa raspund si oricum nu vreau sa incep si sa nu raspund la cineva ca sa nu se inteleaga ca iubesc pe unele mai mult ca altele....

va pe toate eu nu am mai putut intra.... nu ca m-am suparat pe voi .....stiu si cunosc situatiile....si chiar daca nu va place cafeaua mea..asa vi-o bag pe gat amara tareeeee .....
sa ma tineti minte...

serios fetelor sunteti cu toate superbe tare ..chiar uneori cand nu pot intra va simt tare lipsa..spre exemplu acum tb sa dorm caci stiu ce ma asteapta diseara ..dar nu pot ca mi-era dor de voi..si venii de va spusei

acum plec la datorie dar daca ma lasa patroana..mai viu!!!

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by slimatei

va spun ca sa nu va suparati pe mine ca am citit din urma dar pe fuga tare.... am inteles tot dar sincer nu mai stiu ce si cum si sincer nici nu am timp sa raspund si oricum nu vreau sa incep si sa nu raspund la cineva ca sa nu se inteleaga ca iubesc pe unele mai mult ca altele....

va pe toate eu nu am mai putut intra.... nu ca m-am suparat pe voi .....stiu si cunosc situatiile....si chiar daca nu va place cafeaua mea..asa vi-o bag pe gat amara tareeeee .....
sa ma tineti minte...

serios fetelor sunteti cu toate superbe tare ..chiar uneori cand nu pot intra va simt tare lipsa..spre exemplu acum tb sa dorm caci stiu ce ma asteapta diseara ..dar nu pot ca mi-era dor de voi..si venii de va spusei

acum plec la datorie dar daca ma lasa patroana..mai viu!!!

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Daca te refereai la mine, sa stii ca Matei mananca super bine (Doamne ajuta). Noi avem probleme cu somnul ziua in casa (de 2 zile doarme cate o ora si sper sa-l tina).

quote:
Originally posted by ellis

ooof, imi pere rau pt mamicile ale caror bulgarasi nu papa bine...Oana, Creem, Roxxy..parca mai erau...of, stiu cum e, dar acum gaza mea si-a revenit, nu papa ea 200 ca altii, dar papa 140-160 si sunt multumita, macar nu mai varsa; Doamne Ajuta sa-si revina si ai vostri mai repede!

POVESTEA NASTERII

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

la cineva ma refeream eu, da nu mai stiu la cine...neuronul meu e in agonie!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput