Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

in legatura cu displazia de sold
am inteles ca radiografia trebuie facuta cam pe la 4 luni jumate,ca atunci se vede cel mai bine , ca aparatura care se fol acum nu mai iradiaza asa puternic ;deci radiografia e mai exacta ca si echo, unde nu se pot vedea ambele solduri simultan ,aspect important in vederea stabilirii simetriei pozitie soldurilor
eu i-am facut Anei ,totul e ok,am primit si o scrisoare medicala catre med. de fam ; se vad si nucleei de crestere,in conluzie mi-a zis dr. ca nu trebuie sa mai i-a calciu suplimentar

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Bianca si Anca, ideal ar fi sa mai ia si putina completare pana se ajunge la 150 ml supita, dupa aia, cum vor bebeii; Bianca, lasa cutiile de lapte si cartile, ca nu se potriveste, mai rau ne enervam, ca din cauza lor ne tot facem ganduri.

Adra, pai in Cocor numai haine sic nu sunt, mie nu prea imi plac hainele din cocor, eu am vreo 20 de kile in plus si nu prea mai pot sa ma imbrac cum imi place, dace nu vrei Mall ca e scump, incearca pavilion H ca inca mai sunt standuri cu hainute frumoase, trebuie cautat; cate ceva se mai gaseste si in Mag Victoria.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by popbianca

eu nu mai inteleg nimic...daca un copil trebuie sa pape (conf.cutiei de lapte praf) la 4 luni 150-180 ml(depinde de firma) deci cca. 800ml/24 ore in 5 mese ....pai daca copilul doarme de la 8-9 ore noaptea,raman 15-16 ore...in care sa bea 800ml in 5 mese ,asta inseamna sa manance tot cam la 3 ore
daca ii dau sa manance la 3 ore nu inghite mai mult de 120ml si astfel nu face media de 800 ml/zi plus ca daca ii dau legume(100gr) nu mai bea nici lapte nici macar ceai decat la vreo 3 ore
intr-o zi i-am dat cca 150 gr. la ora 15 si nu a mai mancat pana la 22
ce e mai important acum laptele sau legumele(diversificarea)

Din punctul meu de vedere, cel mai important e laptele, dupa unele pareri chiar e de ajuns numai laptele pana la un an (asta nu inseamna sa incepi diversificarea atunci ). Dar si papica solida este importanta, din perspectiva obisnuirii bebeului cu mancarea de om mare. De asta cred ca trebuie gasit un echilibru, bine-nteles, te orientezi si in funtie de ce vrea bebe. Iar cifrele de pe cutie sunt mai mult orientative, atat timp cat ia ceva in greutate, atunci e ok. Parerea mea...

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

Vasari sper sa nu fie nimic ...dar si daca e ceva nu dispera , nu se intampla nimic, se corecteaza usor la varsta asta
de chilotei nu am vazut in magazine nicaieri dar medicul de ortopedie infantila unde am fost cu Ana , avea acolo la el la cab.
deci daca vreun copil avea probleme il folosea pe acela care il avea medicul
desi in bucuresti trebuie sa fie vreun magazin de tehnica medicala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eni, multumesc! H e ala din Herastrau?

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

a-ha, ce vroiam sa va rog... Noi avem botezul in mai, ocazie cu care ma marit si eu, numai civil, dar nu am cu ce sa ma imbrac. Tinand cont ca am 12 kile in plus, nu ma mai incape nimic si nici nu vreau sa arunc cu banii pe vreo toaleta scumpa, ca vreau sa scap de kilele alea. La ce magazin sa ma duc sa vizualizez niste toale nu prea scumpe, dar decente? As prefera ceva cu pantaloni, sa nu-mi afisez suncile in fusta, dar sa fie destul de chic...Cam multe vreau nu? O prietena mi-a recomandat Cocor...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Si eu tot Cocor ti-as recomanda, tot de acolo mi-am luat si eu tinuta pentru cununia civila la un pret chiar ok. Stiu ca a fost in renovare anu trecut o perioada, banuiesc ca au deschis intre timp. Tin pumnii sa gasesti ceva care sa-ti placa si la ochi si la buzunar

Si de cand voiam sa-ti zic, imi place tare mult cum scrii in blogul Evei, chiar ai talent. Poate pui linkul cu blogul la semnatura, sa citim si noi ultimele noutati, ce zici?

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez

Mergi la inceput

eu stiu ca nu mai trebuie insistat cu laptele la pranz cand se introduce galbenusul, pt ca fiind acesta f consistent, pot voma bebeii; in rest pot bea si lapte

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

multumesc fetelor de raspunsuri
si parerea mea e ca laptele e mai important, dar cand o vad cum se agita dupa lingurota de legume imi vine sda o mananc-ieri nu a primit dar azi i-am facut cartof+dovlecel+telina + patrunjel ,nici un stop nu a dat afara
pai o zi o sa-i dau legume ,o zi lapte la masa de pranz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by popbianca

multumesc fetelor de raspunsuri
si parerea mea e ca laptele e mai important, dar cand o vad cum se agita dupa lingurota de legume imi vine sda o mananc-ieri nu a primit dar azi i-am facut cartof+dovlecel+telina + patrunjel ,nici un stop nu a dat afara
pai o zi o sa-i dau legume ,o zi lapte la masa de pranz

nici asa nu cred ca-i bine, incearca putina completare, ce trebuie sa o obisnuiesti cu masa de pranz solida; ramane obligatoriu lapte +/- cereale dimineata si seara, + completari; iaurt la orele 17-18(mai tarziu, acum tot lapte).

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

poze la semnatura.. sper sa pot sa revin mai tarziu

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput