Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Va multumesc si tie si Biancai pentru aprecieri! Cu blogul in coada nu as umbla ca eu mai postez si prin alte parti si de nebuni e lumea plina... Zicea cineva ca ar fi o idee buna sa se puna povestea nasterii pe prima pagina, in dreptul numelui, (pt cine a scris-o) si asa as pune si eu. Dar cred ca e ceva de munca si eu nu stiu sa fac chestii d-astea complicate pe forum, mamicile pricepute sunt solicitate de alte treburi...
quote:
Originally posted by lixaquote:
Originally posted by adra_bell
a-ha, ce vroiam sa va rog... Noi avem botezul in mai, ocazie cu care ma marit si eu, numai civil, dar nu am cu ce sa ma imbrac. Tinand cont ca am 12 kile in plus, nu ma mai incape nimic si nici nu vreau sa arunc cu banii pe vreo toaleta scumpa, ca vreau sa scap de kilele alea. La ce magazin sa ma duc sa vizualizez niste toale nu prea scumpe, dar decente? As prefera ceva cu pantaloni, sa nu-mi afisez suncile in fusta, dar sa fie destul de chic...Cam multe vreau nu? O prietena mi-a recomandat Cocor...
Inimioara mea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Si eu tot Cocor ti-as recomanda, tot de acolo mi-am luat si eu tinuta pentru cununia civila la un pret chiar ok. Stiu ca a fost in renovare anu trecut o perioada, banuiesc ca au deschis intre timp. Tin pumnii sa gasesti ceva care sa-ti placa si la ochi si la buzunar
Si de cand voiam sa-ti zic, imi place tare mult cum scrii in blogul Evei, chiar ai talent. Poate pui linkul cu blogul la semnatura, sa citim si noi ultimele noutati, ce zici?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez
Inimioara mea
adra_bell si
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Esti tare simpatica . Poate te refereai la RGE, ca stiu ca ea are ceva probleme cu ursuletul in ultimele zile.
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by Roxxy80
Daca te refereai la mine, sa stii ca Matei mananca super bine (Doamne ajuta). Noi avem probleme cu somnul ziua in casa(de 2 zile doarme cate o ora si sper sa-l tina).
quote:
Originally posted by ellis
ooof, imi pere rau pt mamicile ale caror bulgarasi nu papa bine...Oana, Creem, Roxxy..parca mai erau...of, stiu cum e, dar acum gaza mea si-a revenit, nu papa ea 200 ca altii, dar papa 140-160 si sunt multumita, macar nu mai varsa; Doamne Ajuta sa-si revina si ai vostri mai repede!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Roxxy siMatei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
la cineva ma refeream eu, da nu mai stiu la cine...neuronul meu e in agonie!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Roxxy si
![](baietel.gif)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
![](images/user_woman.png)
nelone77 spune:
Salutare!
Multumesc fetelor ptr sprijinul moral!!
Am intrat repede sa vad ce mai faceti si sa va zic ca am fost la doctor, are bebelina 6,590 kg, 65 cm si la ochiul drept are infectie. Nu de la curent ci de la maini murdare sau cu ceva bube pe ele. Nu stiu de la cine are ca eu sau tati stim sa ne spalam pe maini inainte sa ii facem ceva la fata dar ...in fine. Nu am facut inca instructie cu nimeni dar o sa facem acum...
Acum tb sa ii prepare ceva la farmacie un medicam -antibiotic si sper sa ii treaca. Am facut si eu o prostie ca m-am luat dupa babe si va zic sa nu faceti si voi la fel: ieri doar ii lacrima ochiul si am crezut ca e de la curent si toate babele mi-au zis sa ii pun un pic de lapte de la san ca ii trece. NOROC ca numai o data i-am pus dar a fost de ajuns ca azi i s-a facut ditamai pojghita galbena pe ochi. Doctorita numai ca nu m-a "mincat", ca nu tb sa ii pun lapte ca asa am agravat situatia laptele fiind bun ptr acele bacterii din ochisori...
. Si acum tre' sa o curat din 10 in 10 min ca i se aduna intruna lichid din ala galben la ochi...OFFf...in viata mea nu mai ascult de "babe" gen soacra, vecina , prietena...
De mincat ...parca si-a mai revenit. Dar aseara tot a tb sa ii fac un bibe cu lapte praf ca nu i-a ajuns sanul...Ma pun si eu pe baut ceaiuri ptr stimularea lactatiei...
Va pupam! Sper ca miine vom avea vesti mai bune...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77