paciente vechi si noi dr Radulescu Botica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

buna,magnetism,

nu face nikama bucur sa te ....."aud".
imi pare rau ca pleaca doftoru...dar ,sa speram ca o sa fii pe maine bune.
pana la urma,la filantropia nasti?
ncii eu nu prea am mai avut timp de nimic....mama e in spital ,maien se opereaza de coxartroza
dar cel mai rau este ca ....puta mea n-a mai miscat de ieri dimineata
am fost ieri cu mama la spital s-o internez ,am stat de la orele 8 la orele 16 numai in picioare...carand bagaje de la parter la etaj 2 apoi ioar la parter...si iar la etal si iar la parter...etc...(nu-ti spun....ce-am putu sa vad in spitalul Floreasca ) si aseara m-a durut f tare burta,era f tareee...precum un pietroi...iar putoiu n-a mai miscat de ieri dimineata.
desi,de cand a inceput sa miste....a ff f activ....c un mic tembelica...am inercat aseara sa-l sicanez...s am asez pe burta(io sa dorm...si de cate ori ma asezam seara pe burta,el riposta....si abia dupa vreo 10minute isi gasea o pozitie si se calma)....am stat si cumintica pe spate...am incercat sa zgaltai un pic burtica....si nimic,absolut nimci de ieri dimineata
recunosc,am acarat ieri mult....ca si simteam ca sutn f greledar asa a fost situatia.
pe doftor nu l-am sunat inca....mi-e teama c-o sa ma creada paranoia.
pup,
carla+puta de 20saptamani,maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ratonelule tu suna-l pe doct nu sta daca nu se misca ala micu si ai grija cu caratul ca nu e bine, stai cuminte , asa te sfatuiesc.
Suna-l pe doct si te va chema la spital sa-ti faca eco, eu am avut o problema cu o sangerare si a doua zi eram la spital la el, m-a primit fara nici o treaba ca doar sunt pac lui ce mama dracu , cotizez si eu u stau cu mana in fund.....
Pupici , Bafta la bebbel, sa-mi spui neaparat ce ai facut,
Pupic
Lavi+33 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

neat,magnetism

scuza-ma ca raspund asa greu.....dar probleme.
pai sa spun cum a fost.....in noaptea aia am sunat la dom doftor dar nu s-a deranjat sa-mi rapsunda(desi era ora 22...ma intreb daca ma apuca nasterea pe la 4dim...ce fac...)...sio pan la urma am ajusn la caritas la o doctorita,cunostinta a unei prietene..ma rog...
cica colu f scurtat ..pericol sa se deschida...contractii ....si sa raamn internata pe perfuzii(am refuzat ca mama era in spital si a doua zi dim trebuia sa ma duc la ea)....si sa iau salbutamol.
luni acum am fost la morfologie .....si i-am spus ce si cum....a zis ca bebelu-puta e f bine...normal...sanatos si la [unga gros etc...si ca al meu col e normal....ca nu stie de ce au zis aia asa...deci..pe cine s amai cred?
io stiu cat de rau mi-a fost atunci....
k,i-am zis de cateva ori si am intarit idee asta ...ca l-am sunat si n-am dat de el....ca poate er ain operatie...sureeee......si sa insist altadata ....
m-a cam suparat dom doftor....la modu ca ....nu prea am incredere in el....adik atunci cand am avut nevoie de el....nu l-am gasit.
am o colega..tot insarcinata....il suna pe doctorul ei la orice ora....si daca nu-i raspunde....o suna el cand poate ....
acum si sotu meu zice...eee...ca nu are nicio obligatie la mine...ca ce....nu e "dcotoru personal'......ba cum sa nu fie??cum sa nu aiba nicio obligatie.....pai atunci ce fac daca nu pot avea incredere ca atunci cand o sa vrea puta asta sa viona....el n-o sa aiba chef sa raspunda la telefon?
nu stiu...tu ce crezi?sunt eu prea exagerata?
ma trog.....am cotizat acum ....mai gras ca de obicei..poate asta era problema...desi.....daca ar fi asa......no comment!!!!
in rest,am operat-o pe mama luni dim....ne-a speriat putin c-a fost rau dupa operatie....dar acum e bine.
tu ce-ai mai facut?
pan ala urma...cum ramanae cu nasterea ta?
l-am intrebat si eu dac ala sf lu spetembire pleaca pe undeva....si a zis ca nu stie...c-ar fi un congres./...dar ca oricum...o rezolvam noi cumva inainte sa plece....dar eu,sincer,nu am incredere in el.asi asta conteaza mult.

te pup,

carla,20+6zile+o puta

Mergi la inceput

Ratonelule, uite ca si la mine a zis la fel ca exact in perioada aia va pleca la un congres si din cate m-am intersat si eu in per 20-30 Iunie sete un congres ca am lucrat in bransa si stiu cum e , insa daca nu vine atunci i-am spus sa se gandeasac pana la urmatoarea eco, adica pana pe 26 Mai si sa-mi spuna nu sa ma lase balta ca alt doct imigasesc eu, beb sa fie bine , doctori sunt o gramada care ar vrea un ban asta nu e bai.
Nu stiu cum e cu tine dar eu sunt mi directa cu el si daca nu-i convine asta e, sunt si eu medic , e adevarat ca de animalutze, astia micii ai mei nu cotizeaza, doar stapanii, asa ca mai8 bine sa stie de la inceput care sunt asteptarile mele vis a vis de el ca medic ce urmeaza sa ma ajute sa nasc.
Eu mai am eco pe 26 Mai si numar zilele ca mai e putin, atunci voi avea deja 36 de saptamani.
Pupici
Ai gija cu caratul ia-ti mai bine un medical sau un risc de sarcina ceva
pupici
Lavi+34 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

te pup,burticoaso,

imi place de tine ca esti asa...mai directa.sa stii ca si io i-am zis...deocamdata asa....ma direct sau mai cu apropouri....dar o sa-ti urmez exemplul,iti multumesc.
astept cu nerabdare sa-mi spui ce-ti spune pe 26mai,intr-adevar mai e putin.
ce bine de tine....mai ai putintel...mie mi s epare ca trece asa greu
vreau sa vina puta aia mai repede.....si sa nu mai am emotii etc.
s anu ma uiti,sa-mi spui ce=-ai facut la eco.
ai grija de tine...presupun ca la munci nu te mai duci....ai intrat in concediu,ha?
si eu vreau sa ma duc cat de mult pot,desi jobu meu nu e asa....dragut cu animalute ca al tau.(io-s contabila)

ti-am zis ,io am venit cu mare incredere si speranta la acest dom doftor....mi l-a recomandat o prietena buna ....si d-asta sutn asa ...bulversata.
eu zic ca e foarte important sa ai incredere in medicul tau.
nu stiu.sa vedem ce-o sa fie la tine.vezi....eu am un avantaj....

ai grija,pup

carla,21saptamani cu o putulica.

Mergi la inceput

Ratonelule, in ceee ce priveste preg lui prof este mai mult decat o.k, este un medic competent si ff bun profesional, insa nu tot ceea ce e profesional e si uman daca ma intelegi, factorul uman nu are treab cu profesia, poti fi un tip care se pricepe de minune la meseria pe care o face,m sa o faci f bine dar ca OM sa fii jigodie, poate asa m-am facut inteleasa .Nu cred sa se puna problema la el, insa nu poti stii niciodata cu cine ai de-a face asa ca metoda mea de abordare directa este cea mai eficienta avnd in vedere ca sunt in bransa si vad zii de zii chestii de-astea
Sper sa fii bine
Of, mai am asa de putin ca abia astept sa-l vad pe mititel
Pupici
Lavi+34 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

pup,magnetism,
ai asa mare dreptate.....

si .....chiar ...mai ai putiiiinnnnn si gata!
ai grija de tine in week...si mai vorb sapt viit....nu cred ca mai intru d-acas.....ca nu mai sufar calc....dupa ce stau cam 9-10ore la seviciu
pup,

carla 21+

Mergi la inceput

buna,magnetism

ce mai faci?
mai ai un pic pana la eco.....
]sa ma tii la curent,dea

Mergi la inceput

Bineainteles ca te tin la curent. Am vb ieri cu o colega de-a mea referitor la plecarea doctorului la congres( ea il cunoaste) si mi-a zis sa stau linistita ca nu raman eu nenascuta, am cel putin 5 alternative la Filantropia( acolo unde vreau eu sa nasc) iar la alte spitale daca mai vreau sunt si acolo( Elias, Municipal),asa ca exista si solutii.
Momentan ma confrunt cu o durere cumplita de spate( de la coloana) , nu ma pot nici macar ridica din pat, si cred ca am luat si o mica receala, ca imi curge nasul si stranut si simt o oarece jena in gat( cred ca va trece repede cel putin sper), o sa beau multe ceaiuri azi, ma duc sa-mi iau multe lamai si cred ca bag 5-6 ceaiuri azi sa potolesc raceala, si astept cu nerabdare ziua de Luni la eco.Intre timp am reusit sa adun 79kg, de la 52 cat aveam eu, dar nu-i bai ca l cat o sa mananc dupa le dau jos rapido.
Te pup si te tin la curent
Lavi cu Bogdanici Pogonici
AMR 29 zile

Mergi la inceput

Ratonelule, am fost ieri la dr. si se pare ca asta micu e f. mare are deja 3,250 la 36 de sapt de-abia implinite.Datorita acestUI fapt si pt ca micutzulmeu are ciculara de cordon, de fapt in termeni medicali cervicala de cordon VOI FACE CEZARIANA, DA DOCT A ZIS CA NU MERITA SA RISC asa ca azi am fost dis de dim sa fac pt o ultima data niste analize si dupa o sapt mergem la ctrl sa ne programam la ceza, oricum doct a fost f. dragutz si avand in vedere ca in perioada aia intre 20 si 30 Iunie va fi plecat din tara mi-a spus ca pana va pleca el voi fi deja cu bebelusul in brate deci ASTA E VA FI GEMENI BAIATUL MEU, NU A VRUT SA FIE RAC.
dURERILE DE spate sunt de la bebele gras de aia ma omoara coloana, intr-un fel ma bucur pt ceza ca nu se atinge nimeni de pasarica mea .
Te pup si sanatate maxima
Lavi +36 cu Bogdanici Pogonici
AMR probabill maxim 3 saptamani

Mergi la inceput