paciente vechi si noi dr Radulescu Botica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata,magnetism

moama....ce bebel mare ai...sa-ti triaasca!!!!!
deci ,pan la urma s-a rezolvat ....mai ai putin si iti vezi bebelu....
bravoo...
ma bucur pentru tine....sa-mi spui cand te programezi.
si eu am fost racita...iarrrr....2saptamani,dar mi-a trecut.
asta e
ti-a trecut?
io am bagat multe ceaiuri...lamaie.....si cam atat.
sieu trebuie sa ajung peste o saptamana la dom'doftor,sa-mi mai dea niste analize de facut.
eu nu am dureri de spate,nici nu cred c-am motive deocamdata ca am meu bebel e cam pisoi...in schimb,probabil ti-am mai spus,de la inceputul sarcinii am dureri mari de bazin...fund....cam acolo e durerea....si e din ce ince mai mare cum inainteaza sarcina...si mai ales seara....sau in week-end daca stau si eu mai mult de o o ora in picioare.
ma bucur ca esti asa optimista cu kg....e super sa ai asa un organism
eu am pus deja 6kg...adik de la 41 la 47 acum...dar eu-s mica si pitica.....si mananc doar salate si branzeturi si fara dulciuri....dar nu ca tin vreun regim,doamne fereste,ci asta pot sa mananc.
sper sa ma mandresc si eu cu un organism k al tau...dar mai bine o sa vorbesc dupa...ca nu stiu.

Mergi la inceput

pup si ai grija de tine...
sa-mi spui cand te programezi...si baftaaaaaaaaaaaaaaaaa....
mai ai putin si-ti vezi pogoniciu...
io mai am.....stiu,sunt eu nerabdatoare
pup...

carla 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragutzule ratonel, azi,adica pe 3 Iunie l-am sunat pe doct ca uite am primit rezult de la ult analize si el a zis ca atunci cand sunt gata sa il sun sa ne vedem sa stb ce si cum in continuare , dar domn doctor nu a rspuns deloc sa vezi tu ce ii fac eu maine, ca maine de dim il sun la prima ora....................
Azi am facut si noi prostioare adica de 2 ori!!!!! plus ca am fost pana la colt la supermarket adica 200 +200 de m =400 de metr si m-am intors cu greutate adica vreo 6 kg si acu fac noaptea alba si ma uit in chilotzi sa nu se rupa apa., nu am somn ce sa mai zic...........................
Sa vedem ce va fi maine, oricum ar fi te tin la curent sa stii
Eu deja am plecat pe sapt 37 spre 38, dar chiar daca e bebe grasun as mai vrea sa mai stea 2 sapt sa fie o.k cu totul.
Pupici
Vb maine
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici
AMR 2 saptamani si 5 zile!!!!!

Mergi la inceput

Mi-a trecut raceala , mai am nistre mucutzi atat.
Pupici
Lavi +37 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

buna magnetism,

ai vorbit cu dom domftor?
mama lui ....deci e neserios,s epare....si doar stie ca mai ai f putin....
nu vreau sa te sperii ....dar ma gandesc...daca in ziua respectiva nasteai?si el nu-ti raspundea.....
offffffffffffffff......ce neserios e...
si eu tre sa ajung la el saptamana asta sa-mi dea inca un set de analize de facut...dar parca mi-e si asa...lehamite sa-l sun......pe bune.
oricum....cand intru in luna a 7-a eu o sa incerc sa tin si legatura cu o doctorita tinerica pe care mi-a recomandfat-o cineva....si la care am fost eu in noaptea in care mi-a fost rau(probabil ti-am povestit)....care a zis ca-mi face si cezariana programata,de vreau....naspa ca e la caritas.....cazatura de spital.....
in rest,io-s bine ...si mananc cirese toata ziua....bebelu meu...imi da de dim pan'seara ....numa la ficat......e zona lui preferata si pot sa-i fac orice ca nu se misca d-acolo.
deci ,facusi prostioare,ha?
ce bine de tine...mai ai asa putin....
sa-mi spui cum te-ai batut cu dom doftor....
pup,sa fii cuminte si ai grija....si de tine si de bebel.

carla

(maine facem si noi 26sapt)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ratonelu

buna magnetism,

ai vorbit cu dom domftor?
mama lui ....deci e neserios,s epare....si doar stie ca mai ai f putin....
nu vreau sa te sperii ....dar ma gandesc...daca in ziua respectiva nasteai?si el nu-ti raspundea.....
offffffffffffffff......ce neserios e...
si eu tre sa ajung la el saptamana asta sa-mi dea inca un set de analize de facut...dar parca mi-e si asa...lehamite sa-l sun......pe bune.
oricum....cand intru in luna a 7-a eu o sa incerc sa tin si legatura cu o doctorita tinerica pe care mi-a recomandfat-o cineva....si la care am fost eu in noaptea in care mi-a fost rau(probabil ti-am povestit)....care a zis ca-mi face si cezariana programata,de vreau....naspa ca e la caritas.....cazatura de spital.....
in rest,io-s bine ...si mananc cirese toata ziua....bebelu meu...imi da de dim pan'seara ....numa la ficat......e zona lui preferata si pot sa-i fac orice ca nu se misca d-acolo.
deci ,facusi prostioare,ha?
ce bine de tine...mai ai asa putin....
sa-mi spui cum te-ai batut cu dom doftor....
pup,sa fii cuminte si ai grija....si de tine si de bebel.

carla

(maine facem si noi 26sapt)

Ah si tu mai ai putin ma Ratonelule!!!!!!!!!
Am fost la doct pe 10 adica Marti, l-am sunt de dim, a raspuns, i-am zis ca trebuie sa ma vada ca am deja 38 de sapt si ceva , mi-a zis sa vin la spital, asta era pe la oar 10.00, am ajuns la spital la 11.00, am fost la eco la el, apoi m-a luat si m-a dus la camera de garda unde mai e o camera unde iti face control, m-am urcat pe masa(, ce fericire, mi-a zis ca e tot o.k, cand a bagat mana mamaaaaaaaaaaaa am crezut ca mor nu alta am zis ca nasc pe masa, colule bine merci, nu mai fac cez ca a zis ca circ de cordson nu e motiv de ceza doar daca Doamne Fere sa intampla ceva in timp nasteriisi vor fi nevoiti sa recurga la ceza, i-am pus 100 de RON in plic si a zis ca ne vedem pe joi adica pe 19 cand am eu termenul , asta daca nu nasc pana atunci, eu nu ma grabesc , vine cand vrea el, eu [paraca as vrea sa fie rac deci sa vina de pe 22 incolo.Mi-a zis ca oricum daca incep contractiile sa cronometrez si cand ajung la 10 sau 15 min atunci sa ma duc la spital, si daca se rupe apa de urgenta la spital, camn atat.
Acum sunt la faza de smotru in casa asa ca te pup si plec sa mai pun ceva la punct, ca uite acus vinebebe si ma prinde nepregatita.
PUPI
Lavi+38 cu Bogdanici POgonici cel Gras
AMR 7 zile!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

neata magnetism,

moamaaaa esti...asa de aproapeee....nu-mi vine sa cred,deci joi ai termen!
sa ai nastere usoaraaaa si sa fiti sanatosi si tu si pogoniciu'.
si....ce curajoasa esti,deci nastere normala!
te astept cu vesti si ai grija!
eu sunt bine,....adik binisor ca de cateva zile mi s-au intetit rau durerile de bazin+picior...nu prea am dormit ca nu-mi gasesc nico pozitie in care sa nu ma doara....dar in rest...bebelu meu...ee ffff activvvv...si da cu capu'pumniii si piciorele...sa vezi "omor"ce-i dau...mereu il "amenint"asa.
dar lasa-ma pe mine....tu esti acum in prim plan.....cred c-am mai zis dar....sa ai naste re usoaraaaa!!!!
si sa-mi povestesti...bine...asa cand o sa poti....cum a fost totu...si dom doftor si conditii si nasterea...
ai grija de tine...pup si-ti tin pumnii,pe cuv.
esti asa de aproape.
pup.

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Ratonelule ce ai ma cu copilu de-i spui putzoi?, am ras de am crezut ca lesin cand am vazut ce-i faci bietului copil.E bine ca e activ bebe iar tu DACA NU MAI POTI SA TE DUCI LA SERVICI DIN CAUZA DE DURERI DE SPATE SI PICIOR , STIU CUM E CREDE-MA SA VEZI CAND AJUNGI IN ULT LUNI CUM VA FI............................,BAGA UN CONCEDIU DE RISC MATERNAL SI IN ULT LUNA BAGA PRENATAL SI GATA CE MARE SCHEMA?
Ai grija de tine sa duci sarcina la bun sfarsit si ai grija de sufletel( IETE ca asa o sa-i zic lui putzulica asta micu al tau=SUFLETEL)
Cand te mai duci la doctor?Sa spui ce ai facut.Daca ai activat PM iti trimit nr meu de tel sa vb la fel poti face si tu trimite-mi pe PM nr tau sa vb.
Iti spun ce am facut joi la ctrl( daca mai apuc sa vin acasa)
Pupici
Lavi+39 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

buna magnetism,

acum am citit mesajul tau,am fost plecata de vineri la poiana brasov.....am zis io ca sa ma odihnesc.....dar doar m-am jelit in camera si l-am stresat si zapacit pe sot....de dureri de bazin si picior..si intepaturi la inima etc...desi n-am proleme cu inima,imi amorteste mana stanga...si simt ca nu pot respira...etc.ma rog,d-ale gravideniei,cred io.
si aseara am fost si mai denaturata mama...ca din aceeasi cauza....am plans ca sutn gravida.....oare m-o fi auzit putoiu si s-o fi suparat?
offf.....
pe dom doftor l-am sunat sapt trecuta....dar mi-a zis sa ne vedem peste 1sapt la eco...si vedem atunci si de analize...tipic,dom domftor,una zice...alta face...i-am zis de dureri la telefon..de fapt am icnercat sa-i spun...dar m-a cam flituit...ca e normal la gravide et...si m-am lasat pagubasa.
dar ...sa trecem la tine!
oare ai nascut???
ca aveai termen joi...si io am uitat....
offfff
ma gandeam io cu cine seamna putoiu meu asa tolomac(ca mereu zic ca-i tolomac...ca ma asez pe stang...sta si el in stanga si da ca disperatu..ma asez pe drepata se mut si el in dreapta ...si tot in suferinta e....)offff
deci...ce face pogoniciu?
io am activat pm-ul ...cel putinasa crd..c-am mai primit mesj pe pm.
oricum ,incerc sa-ti trimit si io telef meu tot pe pm.....si asept sa-mi dai de veste....
sper ca esti bine...si-ti tin pumnii....desi poate cam tarziu m-am trezit si io...

pupppp

carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fetelor...am citi ce ati scris voi pe aici....
Acum..eu vreau sa ajung la dr Radulescu pentru o eco morfofetala de trim II.Am sunat la euromed si nici gand de locuri...
La Medlife e tot asa?
Ce pot face?

Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput