paciente vechi si noi dr Radulescu Botica

paciente vechi si noi dr Radulescu Botica | Autor: ratonelu

Link direct la acest mesaj

Buna,

sunt si eu noua p-aci..si sunt pacienta dr Botica.
am citit despre el numa'lucruri bune....si mi-a si fost recomandat....
pana acum nu mi-a "facut nimic"...dar mi se pare cam ciufutel...
sa am incredere in el?
daca mai sunt viitoare mamici care vor naste cu acest dr...pls,astept parerile voastre.
si.....mai ales,daca sunt mamici care deja au nascut cu el..si mai bine.

multumesc,
ratonelu,borti in 3luni juma'

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ratonelu felicitari pentru samburel, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.
Am avut ocazia sa merg la dr. Radulescu-Botica doar o singura data, la un echo de rutina, la recomandarea unui alt dr. gineco, dar care nu avea la cabinet, dotarea necesara. Din cate stiu, e un medic foarte bun, parerea mea e ca ai facut o alegere foarte buna, sper sa si ramana asa. Si da, pare ciufut, dar nu e, e cam zgarcit la vorba dar daca intrebi ce vrei sa stii, iti spune, fara probleme si pana la urma, asa cum am citit undeva o opinie despre el " e ginecolog, nu psiholog". Bafta multa si sa ne mai spui cum decurge comunicarea cu el, ca e bine de stiut.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multumesc pt felicitari,samburelu'incepe sa faca pipi la mine in burtica-asa am citit intr-o revista ca face bebelusu in saptamanile astea:)
o sa va tin la curent,urmatoarea vizita cred c-o sa i-o fac peste vreo 2saptamani-pana atunci astept un rez de la Papanicolau....si mai trebuie sa fac si colposcopie....bleaahhh
chipurile am o rana.....dar nu stiu de unde mama ma-sii ...ca alte nasteri nu am,avorturi nici atat...sau vreo infectie cu vreun virus,sanatoasa tun am fost!
cred ca un alien,intr-o noapte,mi-a facut rana cu pricina
pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

ratonelu,eu am nascut cu dr Radulescu Botica acum 2 ani la Filantropia. te poti baza fara rezerve pe ecografiile facute de el, este un excelent ecografist, dar, intr-adevar, uneori, este cel putin zgarcit la vorba,daca nu mai mult.pana la urma,daca insisti,raspunde la intrebari. eu cred ca este cel putin la fel de important ca medicul sa fie bun profesionist,macar din punctul asta de vedere sa poti fi 100% multumita de el.
mai este o viitoare mamica pe DC (magnetism) care va naste cu el,mai curand decat tine.poate intra si ea si povesteste.

Mergi la inceput

Multumesc AAlina pt informatii.
te-as ruga ,daca vrei,sa-mi dai mai multe informatii...despre nasterea cu dr Botica(ce fel de nastere,a venit cand l-ai chemat,raspunde la telefon,te-a lasat sa te chinui etc)/
recunosc,sunt ingrozita de nastere,pe cuv(am experienta surorii mele pe care au lasat-o la marele spital municipal..sa se chinuie vreo 12 ore....pe motiv ca poa sa nasca normal,doar tre sa se dilate....dupa 12 ore i-au facut cezariana in ultima clipa-putea sa moara)...si as vrea cezariana...poate si d-asta sunt asa suspicioasa...mai ale ca stiu ca maj doctorilor,,....este pt nastere naturala.
pan la urma ca e putin cam cifutel.....n-ar f problema,....io cre ca deja il stresez cu intrebarile:)

Mergi la inceput

Multumesc AAlina pt informatii.
te-as ruga ,daca vrei,sa-mi dai mai multe informatii...despre nasterea cu dr Botica(ce fel de nastere,a venit cand l-ai chemat,raspunde la telefon,te-a lasat sa te chinui etc)/
recunosc,sunt ingrozita de nastere,pe cuv(am experienta surorii mele pe care au lasat-o la marele spital municipal..sa se chinuie vreo 12 ore....pe motiv ca poa sa nasca normal,doar tre sa se dilate....dupa 12 ore i-au facut cezariana in ultima clipa-putea sa moara)...si as vrea cezariana...poate si d-asta sunt asa suspicioasa...mai ale ca stiu ca maj doctorilor,,....este pt nastere naturala.
pan la urma ca e putin cam cifutel.....n-ar f problema,....io cre ca deja il stresez cu intrebarile:)

Mergi la inceput

ratonelu, eu aveam de cand sa-l rog sa-mi faca cezariana (din motive pe care n-are rost sa le enumar aici)dar,de cate ori aduceam vorba despre asta pana la 20 de sptamani imi spunea ca mai avem timp sa discutam despre asta. Atunci ( la 20 de sapt)a devenit evident ca cezariana se impune (eu izoimunizata anterior sarcinii probabil, cu titrul de antiD in crestere)si mi-a si spus, dar am impresia ca el nu retinuse ca eu asa si voiam. De raspuns la telefon..nu a fost cazul sa-l sun de urgenta, programarile mi le faceam cu mult inainte,adica la 13 sapt pentru 20 de sapt,etc. Ecografiile s-au inmultit la mine caatre sfarsitul sarcinii cand trebuia sa se decida ce e mai bine pentru fetita,inauntru sau..afara si atunci s-a-ntamplat chiar sa ma sune el pe mine sa ma cheme anticipat pentru cezariana. repet,nu a fost cazul sa-l sun noaptea sau pentru o urgenta chiar si ziua.Cred ca ar trebui sa-l intrebi exact daaca si cand e disponibil.Eu aveam alternativa,in tulea,de unde ssunt eu,imi urmarea sarcina o alte doctorita,prietena cu mine (care a afcut rezzidenttiatul la Filantropia si care mi l-a si recomandat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ratonelule ma bucur ca ai deschis acest subiect , da eu o sa nasc cu dr Radulescu, e super dragut si amabil , nu vb el prea mult dar vb bine, eu la fel am fost recomandata la el de o colega care e medic ca si mine si care il cunoaste , merg pe mana lui e super profi, eu acum am 7 luni deci prin Iunie mai precis pe 19 trebuie sa nasc conform ultimei ecografii. La eco am fost la dansul la Medlife si la Euromed, iti recomand Medlife, de ce? Pt ca se respecta programarile, le Euromed aveam programare la 17.00 si am intrat la 18.15 ,al meu era plin de spume si nu mai merg acolo, acum fac a 4-a eco pe 16 Aprilie la Medlife, o sa discutam si cum voi naste si daca ma apuca noaptea daca vine, sper sa vina, eu am fost f. draguta de fiecare data cu el daca intelegi ce vreau sa zic, spitalul arata f. bine si se da drumul la aripa cea noua, care e ultramoderna.
Hai ca te-am innebunit , daca vrei sa ma mai intrebi si altceva cu mare placere iti raspund.
A propos ce ti-a spus ca e cel mic? Al meu e baiat mi-a spus inca din sapt 13, mi-a repetat si la 20 de sapt la eco morfo, acum nu mai am rabdare sa il vad si la 30 de sapt adica pe 16 Aprilie cum ti-am zis.
Pupici
+28 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

buna burtici,

aalina,multumesc pentru detalii,si eu i-am spus ...de la a doua consultatie....ca mi-e tare frica si as vrea cezariana...dar a zis ca vorb in trimistrul 3;sunt constienta ca nu ar fi putut zice"da,sigur,cu sa nu,asa o sa fie(desi mi-ar fi convenit raspunsul).....
sa vedem...sa speram...c-o sa fie asa cum mi-a zis pietena mea care a nascut cu el'cel mai bun medic de pe pamant"...am mi citit si pe alt forum exprimarea asta.

magnetism,iti multumesc mult...si ma bucur ca ....ai o burtica mai mare decat mine....asa ca am sa invat multe...din experienta ta!
...bafta celor mici si pitici!!!!!(oricum...chiar sunt pitica la un metru si o coala sub picioare///cat am eu)
eu initial am fost la dr nicolicea victoria ....si nu mi-a placut de ea...nu stiu,ori ma inteeg eu mai bine cu domnii doctori...ori pur si simplu asa am simtit ,ca nu pot avea incredere in ea...(si mai bineeeeee...ca doamneeee...ce-am putut sa citesc pe forumul asta despre ea
despre burtoi ce sa spun...eu an fost intr-o vesnicaa..asteptare a natashei...dar domnul dr ...mi-a spus ca natasha mea ....are puta
dec,e baietel.

as mai scrie,dar stau in pat,intr-o poz f incomoda....revin maine de la birou...la serv am mai mult ...spor pt forum
va pup

Mergi la inceput

Magnetism, daca-mi dai voie, eu fiind mai...hmm, batrana, :), data corecta (estimata) a nasterii este cea pe care ti-a spus-o la prima ecografie, care, cu cat a fost facuta mai devreme , cu atat mai precisa este. Asta pentru ca, cu cat sarcina inainteaza, cu atat masuratorile de finete devina mai putin precise (bebe se misca mai mult, sunt dificil de prins anumite sectiuni_). Pastreaza ecografiile, e posibil sa ti le ceara la sfarsit, sa se orienteze la anumite masuratori. Sarcina usoara in continuare! Sper sa ne mai intersectam pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Magnetism, daca-mi dai voie, eu fiind mai...hmm, batrana, :), data corecta (estimata) a nasterii este cea pe care ti-a spus-o la prima ecografie, care, cu cat a fost facuta mai devreme , cu atat mai precisa este. Asta pentru ca, cu cat sarcina inainteaza, cu atat masuratorile de finete devina mai putin precise (bebe se misca mai mult, sunt dificil de prins anumite sectiuni_). Pastreaza ecografiile, e posibil sa ti le ceara la sfarsit, sa se orienteze la anumite masuratori. Sarcina usoara in continuare! Sper sa ne mai intersectam pe aici!

Pupici si ma bucur din suflet ca esti aici si ca avem un subiect comun, mie mi-a zis la prima eco pe care am facut-o pe la 5 sapt jumate ca va fi pe 23 Iunie , la cea de 13 sapt a ramas pe 19 iunie , dif nu e mare de cateva zile, acuma dupa jumataea lunii Iunie ma astept sa nasc din moment in moment.Ma mai duc la eco acum le 16 Aprilie adica la 30 de sapt si 2 zile, sper sa fie bine.Sapt viitoare imi fac si analizele de trim 3 sa vedem cum stau cu fierul si calciul.
Am fost la Filantropia la cursuri prenatale , am fost doar 2 sapt , se tin cu o moasa f draguta blonduta , nu stiu cum o cheama, Cristina cred , ne-a spus ca pt cele care vom naste natural mai mult de 6-8 ore in travaliu ele nu te tin ca dupa aceea obosesti si nu mai devii cooperanta ,deci iti fac orice ca sa nasti mai repede, eu vroiam sa stiu daca doct vine si noaptea in caz ca ma apuca dar asta voi discuta cu dansul la urmat eco sa vedem ce zice.
Pupici si ma bucur ca ai scris . Daca mai vrei sa ne impart din exp ta sa ne mai scrii
+28 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput