paciente vechi si noi dr Radulescu Botica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Fetelor, va dau cu placere orice informatie doriti (si o si stiu,desigur:).
Magnetism, la tine 23 iunie +/- 2 saptamani si tot ar fi considerata nastere la termen, dar se poate intampla si mai devreme.(mai tarziu de 42 de saptamani nu!). Oricum, la 30 de saptamani o sa-ti spuna mai multe, probabil urmatoarea ecografie o sa fie la 37 de saptamani , aia se cheama antepartum,atunci deja simti ca se apropie clipa. Despre moase tu stii ca eu nu stiu prea multe,rolul lor la cezariana este mai putin important decat in cazul nasterii naturale.
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Fetelor, va dau cu placere orice informatie doriti (si o si stiu,desigur:).
Magnetism, la tine 23 iunie +/- 2 saptamani si tot ar fi considerata nastere la termen, dar se poate intampla si mai devreme.(mai tarziu de 42 de saptamani nu!). Oricum, la 30 de saptamani o sa-ti spuna mai multe, probabil urmatoarea ecografie o sa fie la 37 de saptamani , aia se cheama antepartum,atunci deja simti ca se apropie clipa. Despre moase tu stii ca eu nu stiu prea multe,rolul lor la cezariana este mai putin important decat in cazul nasterii naturale.

Mercic mult de sfat, hai ca vreau sa te intreb si altceva, tie inainte de nastere ti-a facut clisma? Scuze ca indraznesc asa, dar am oroare de acest capitol, nu suport sa se atinga cineva de fundul meu si am auzit ca ti se face , acuma nu stiu daca si la ceza sau numai la naturala, insa ma informez si eu ca sa stiu de ce sa ma pregatesc.Vreau sa-ti spun ca nu mai am rabdare si luni intru in sapt 29 spre 30 deci mai am vreo 2 luni si jumate de asteptat , mai e ceva timp, dupa Pasti ma apuc sa imi fac bagajul de spital si in fct de ce imi zice d-nul doctor la Eco pe 16 sa stiu ce mai pregatesc.
Pupici

Mergi la inceput

Magnetism,nici o problema :), poti sa-ntrebi orice..si mie mi-era groaza de clisma.. Cezariana mea a fost "la rece", adica programata si in situatia asta mi-a spus ca nu am voie sa mananca nimic in seara dinainte,iar la pranzul dinainte sa fie ceva usor (oricum ajunsesem sa nu mai mananc decat branzica de casa cu paine prajita,orice altceva imi dadea arsuri groaznice,asa a fost la mine). Asta mi-a spus el,eu stiam de clisma,voiam sa o evit asa ca am intrebat-o pe prietena mea (ginecolog) ce pot sa fac si ea mi-a spus ca pot sa iau 2 plicuri de fortrans (este un praf care se amesteca cam cu 1 litru de apa parca,scrie pe el)si sa-l beau dupa pranzul ala usor. Asta se practica si inainte de endoscopie,pentru golirea intestinelor. Asa am facut si cand m-au internat, (nici in dim respectiva n-am avut voie sa mananc/beau absolut nimic)le-am spus asistentelor de la camera de primire (care era undeva jos) ce am facut si au spus ca nu mai e nevoie de clisma. La fel am procedat cu toaleta intima (am preferat sa mi-oi fac eu acasa).La cezariana este mai bine sa nu mananci pentru ca pot sa apara stari de voma din cauza anesteziei (care au si fost la mine,deci a fost bine ca nu am mancat) si te poti ineca/sufoca pe masa de operatie. Bineinteles ca la urgenta nu se mai pune problema,dar cum era "la rece",macar sa fie cat mai bine posibil.
La nasterea naturala , alta poveste.
Si eu devenisem foarte nerabdatoare..oricum,mai ai putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Buna burtici,

m-am dat lovita 3zile dar vad ca voi n-ati stat degeaba ...si fff bineee!!b
ati atins niste subiecte care si pe mine ma ingrozesc...clisma....toaleta....bleaaahh....mi-e groaza,sincer,groazaaa!

magnetism,abia astept sa-mi spui si mie ce-ti spune dr Botica.....in leg cu "venitu'noaptea",da?pls!ssunt tare cruioasa cum o sa reactioneze!eu la inceputul lui mai sutn programata la eco de 20saptamaani.....si o sa-l intreb si eu atunci acelasi lucru
la mine data este de24 sept...de fapt,sunt 2date pe foaia de la eco...una cu 24.09 si alta cu 1.10
24.09 e dat corecta,nu?spuen tu,aalina,fiind mai "batrana"tre sa stii

eu totusi ,pana la urma...vrea nu vrea domn doctor ,tot la cezariana o sa ajung...am probleme cu coloana,fundu ,piciorul drept...nu stiu exact ca toate ma dor in acelasi timp:)nu reusesc sa localizez durerea exact...ma rog nu ma doare mereu,dar ,uite ,de exemplu ,in week-end...dupa ce am stat vreo 2ore in picioare si am facut si putin treaba ...nu m-am mai putut ridica/aseza in pat pe spate,in fund,si nu puteam pune piciorul drept jos...adik asa sa-l intind...sotul meu care a avrut hernie de disc spuen ca atunci a avut aceste simptome,dar eu nu cred,cred ca e de la sarcina.dar de ce ?abia fac 4luni ...si burta....e micuta.atiavut simpotmele astea?
magnetism,ai vazut aripa noua din filantropia?chiar e asa super?mie nu mi-e greata de conditii....n-o sa mor 3zile,cat mi-e greata de personalul din spitalele noastre,sincer.am o colega care va naste la Medlife...dar deocamdata nu stiu daca imi pot permite,adika probabil c=as putea sa strang putin din dinti....dar oaer merita?l-am interbat pe dl dr si a zis ca vorbim...ca el imi recomanda ambele variante ,si filantropia si medlife.

va pup ,fetele.....
borti in 4luni fara 4zile

Mergi la inceput

aalina,cezariana...programata,spui?
offf..asta e si visu meu.....cum sa fac sa-l conving pe dr ?

merci
io,borti..in 4luni fara 4zile

Mergi la inceput

ratonelu,data cea mai apropiata de realitate este cea ecografic stabilita, daca prima acografie a fost facuta la o varsta a sarcinii foarte mica. la tine sunt doua date,una ecografic stabilita, alta clinic (adica dupa UM). daca va fi cezariana,el va tine cont de cea stabilita ecografic.
eu as fi vrut cezariana oricum,ti-am spus,dar s-a si impus, desi asta am descoperit la 20 de saptamani. nu cred ca va avea ceva impotriva, daca tu-i spui ca asa vrei. totusi,faptul ca amana discutia despre asta, e semn bun,zic eu.
despre durerea ta,nu stiu ce sa zic,intreba-l si pe el. simptome asemanatoare eu una n-am avut.incearca pana atunci sa eviti tipul de efort care nu-ti face bine.
totusi, indicatiile de cezariana sunt clare,nu stiu daca tipul asta de afecvtiune se numara printre ele, tind sa cred ca nu.offf..sarcina e inca mica,ce te faci mai incolo?
sanatate in continuare si sarcina usoara pana la bun sfarsit!

Mergi la inceput

Fatelor , si in mod direct tu ratonelule si eu am probleme cu coloana , am hernii intraspongioase , eu trebuie sa ma operez acum in Iunie la coloana, dar a venit bebe si nu mai pot , i-am zis doctorului tot asa la inceput, a zis ca vom stabili impreuna mai tarziu spre sf sarcinii sa vedem ce se impune la mine, ceza sau naturala , oricum ar fi nu imi e frica de nici una , mai mult chiar prefer naturala dar vom vedea la mom potrivit, ideea e ca vreau sa-mi revin cat mai repede si sa-l vad pe bebe cat mai repede plus ca vreau sa-i dau san.
Offff nu ami am mult , numar zilele pe degete ,miercurae viitoare merg la eco, azi am fost la analize si le voi lua sapt viitoare , sper sa fie o.K,oricum va pup si va doresc sanatate max la amandoua si pt alina multa sanatate la copilas.
Ratonelule ce e beblusul tau? Fetita sau baietel?
Va pup si o sa-ti spun si despre aripa cea noua, cred ca o sa am multe info de miercurea viit in colo.
Pupici

Mergi la inceput

neata burtici,

abai astept sa te duci la eco,magnetism.:)
eu abia la inceputul lui mai sunt...si tot asa,nu mai am rabdare.
astept sa vad ce-ti zice.
si eu trebuie sa-l sun zilele astea sa-i spun rez de la papanicolau.
si am .......puta in burta.....adik baietel:)
desi......io o asteptam pe natashasa-i fac codite,asta e ,data viitoare cum spune sotul meu(desi eu i-am zis .....sa nu se grabeasca cu "data viit"...sa nasc....puta asta ...si mai vedem)
va pup,mai vorbim....sunt la serviciu si tre s ma apuc de bilant...bleaaahhh

io,borti in ...16saptamani si o zi(si o puta)

Mergi la inceput

neata,fetele

ati disparut?
magnetism....doar doua suntem pe tot forumul ...paciente ale dr Radulescu...si tot nu reusim sa vorbim?
ai mai fost la doctor?parca trebuia sa te duci la eco?
eu sunt programata pe 12mai....sa-mi vad puta.
si apropos de puta mea.....de 2zile este...miscatoare ...dar ffff miscatoaredeci o sa am un copil fffffff cuminteeeeeeeee,presimt

va pup si astept vesti.

carla+puta de 19saptamani

Mergi la inceput

Hey Ratonelule, scuze ca nu am mai scris dar am fost plecata si acu sunt dar mi-am facut 5 min sa scriu, dupa indelungi incercari si rereprogramnri din partea celor de la Medlife am reusit sa fac eco pe 23 Aprilie, bebe e bine are deja 2 KG!!!! ff bine, i-am vazut si fatuca, din pacate pt mine am o veste proasta , doct se pare ca va fi plecat in per 19-30 Iunie din Buc la un congres , mi-a zis ca nu e 100% sigur dar crede ca asa va fi adica exact in per cand voi naste eu, atunci i-am zis sa ma lase pe mana unui doct bun si a zis sa nu-mi fac griji ca stie el ce ede facut, m-a chemat la eco in sapt 36 adica pe 26 Mai , de-abia am gasit sa ma pogramez prontre alte programari bineanteles, asa ca ....ce sa-ti mai spun eu sunt bine am energie cat pt 10 acum sunt la munte si astuia mic se pare ca ii prieste ca e tare miscacios.
te pup si mai vb
Lavi+32 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput