Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 11
bernix spune:
Nana, tare fericita m-au facut vestile despre fluturas. Sper ca asta sa fie doar inceputul perioadei de realizari si sa uitati cu totul lunile de nesiguranta si durere.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
sim_stoian spune:
Buna seara. Am reusit sa adorm si eu Duracell-ul meu. Schimbarea orei ne-a dat peste cap programul
Maria, bine ai revenit. Sa stii ca in loc de lichene citisem lichele . Sunteti o familie superba, esti o mamica tanara cu 2 copii pe cinste.
Papanash, unde te duci de 1 mai? Daca ai spus, scuze, neuronul e in vacanta.
Cecilia, am fost azi de stomatolog, mi-a acoperit iar premolarul cu o plombita provizorie pana joi, sper sa nu mai fie infectie pe acolo. Facuse aceeasi operatiune si martea trecuta, dar nu era vindecat si l-a drenat in continuare. Joi dupa-amiaza ma duc la obturare de canal si o extractie de radacina de langa premolar. Bine ca o sa pot sa il las pe Stefan acasa cu tati. Cu Mihnea s-a imprietenit demult, cum se vad cum incepe ranjeala.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Ramonaiani, felicitari pentru vestile bune de la revizie. Sa stii ca ma gandeam si eu sa ii iau lui Stefan un fel de grilaj care sa il pun in mijlocul camerei si sa se poata ajuta de el sa se ridice pt ca nici el nu mai vrea intins, dar nu il pun nici intre perne nici in premergator. Pupam Eliza dragalasa, sunt sigura ca nu e nimic la piciorus.
Bernix, si la noi e la fel, cum ajung in pragul usii si dau sa ies, incep strigatele.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
sim_stoian spune:
Nana, felicitari pentru progresele fluturasului. Ma bucur din tot sufletul .
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
bernix spune:
Ramona, cum un piciorus mai lung? Si cum de n-au observat pana acum, doar nu s-a lungit intre timp?! Sper sa fie numai o alarma falsa.
Sim, io pun perne in jurul Degetzicai cand o asez in fundulet, sa aiba de ce sa se sprijine si sa nu cada de sus cand oboseste. Culcata n-o mai pot tine cu nici un chip decat daca ma intind si io langa ea.
bernix spune:
Gata pe seara asta. Va urez noapte buna si somn neintrerupt!
Happiness_4_us spune:
Sunt si io pe aici la schimbul 3.
Andrei a dormit dupa amiaza adica de la 3 jumate pana la 6 jumate si a stat treaz pana la 21, ca de regula la 20 fara era la somn. Asa ca i-am facut baita si l-am bagat la somnic.
Acum citesc din urma.
P.S. Multumim tuturor pentru gandurile bune si va pupacim tare de tot.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by myral
NANA, incet incet incep sa manance si puii nostri. Sunt sigura ca Andrei o s-o intreaca pe micuta mea, el pare mult mai cooperant.
Oare exista ulei de peste si pt bebelusi special?
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Nu cred ca e mai cooperant. MA chinui de cateva zile cu suc de mere si mai mult de 4-5 lingurite nu reusesc s ail facs a bea. O sa incerc si eu cum spune dr ta, sa il las mai multe ore nemancate, dar sigur nu o sa am succes. Azi de ex a stat aproape 5 ore, asta ptr ca a dormit 3, si cand s-a trezit a papat tot 135ml de laptic, asa cum papa el. Nici gand sa vrea mai mult.
Ulei de peste cica e special ptr bebelusi, se numeste Lysi si mi-a zis sa desfac capsula si sa o pun in mancare ca sa o accepte usor. Pana acolo noi mai avem, dar sigur ii voi da.
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Hai ca nu m-am culcat, ma simt rau de la stomac, am mancat niste cremwurst, nu stiu ce or fi avut.
Maria, mda, sunt cam uituca, dar vorba ta, la un an nu cred sa mai uit. Nu stiu ce sa zic de copii, nu mi se pare ca seamana prea mult.
Bernix, imi pare rau de weekendul cu probleme. Nu ai sa imi simti lipsa nici cand incep serivicul,. ca eu pot intra pe forum si de la birou, imi mai iau pauza de respiro precum Carpatina. Nu stiu ce sa zic de locul romantic, nu romantism imi trebuia mie sa ma scoata din starea mea, ci mai degraba ceva sa ma dezlantui. Dar nici o speranta, al meu va veni obosit probabil, si satul de chefuit in fiecare seara la seminarul de la Paris. In fine, i-am bagat azi cuiul cum ca am investigat nightlife in Lisabona si ca are deja program, nu a indraznit nici sa zica nu.
Ramona, cum poti sa iti dai seama de diferenta intre picioruse? Jumatate de cm mi se pare insesizabil, mai ales ca ei nu tin picioarele perfect drepte.
Nana, lasa ca e bine si atat deocamdata cu mancarea, o sa cresti progresiv cantitatile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
Pusesem si eu mai devreme un link cu scaunelul fluturasului. Despre www.bumbo.co.za/" target="_blank">scaunelul asta era vorba. Mai are cineva? SUnteti multumiti de el? Mie mi s-a parut interesant, are un material super si cred ca il va ajuta pe fluturasul meu scump sa faca multe.