Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Acum cu intrebarile:
- bebelasii vostri dorm noaptea cu sau fara sosetele in picioruse?
- cat timp dureaza o masa cu un aliment nou? Poate ca nu am eu suficienta rabdare si de-aia nu vrea Andrei sa pape?! Ma intreb ca mi se pare ciudat s anu vrea chiar nimic.

Deocamdata atat.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Aaaa, uitasem: Annisia, am vazut un Yannisuc ranjit si mareee. Un dulce de la noi.
Si_bv, SLippers, Teodora_Mihailescu pe unde umblati?
Sim_stoian, bine ca ai aparut, ca te dadusem disparuta. M-ai indus un pic in eroare cu glow-ul cel nou, dar mi-am revenit repede.
Ramonaiani, o Elizuca mica si dulce. O sa vezi ca nu are nimic la piciorus.
Devylla ptr Erika sa se faca bine .

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singura asa ca ma bag si eu la somn.
Pupici si somn usor!
Pe maine.

P.S. De Piciulika si de ANdries nu mai zic nimic, ca stiu ca e greu si cu servici si cu bebelas mic. Va pupam insa si va asteptam la povesti, cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, primul link nu mergea, dar am uitat sa scriu . Mi se pare interesant scaunelul, eu am un scaunel de baie, dar Stefan nu vrea deloc sa stea in el. Cum vreau sa il asez, incep urletele, asa ca ma las pagubasa. De dormit, doarme fara sosete, iar de cand a avut bubite l-am trecut si la maneca scurta. Despre alimente noi - e simplu: daca ii place hapaieste tot, daca nu, incepe sa se scuture de parca il electrocuteaza ceva si se stramba. Cand vad asa nu mai insist, il las cateva zile si incerc iar dupa aia. Daca nici atunci nu vrea, asta e, il scoatem momentan de pe lista.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Gata, am revenit la glow-ul vechi, nu imi placea cel nou. De ce nu or avea si ei un preview?

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Ma duc la nani. Noapte buna.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Afibebe, multumim, stii tu de ce ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by devylla

Neata fetelor!

multumim pentru urari!
Sunt terminata,Erika a facut roseola si are febra numa 39-40!De doua nopti nu dorm,se trezeste si plange.Si eu si taica-su ne-am tot plimbat cu ea.Cum veneam in pat,se trezea si incepea sa planga.
Arde si e asa moale si slabita.
Acum cateva zile incepuse sa mearga de-a buselea.Acuma nici in fund nu mai vrea sa stea singurica.
II dau antibiotic,insa pare ca nici n-are efect.
Vineri aveam polio,acuma sarim peste el.Nu stiu daca ajung nici la controlul de 7 luni,este sambata.
Am dormit doua ore,casa e cu fundul in sus.Offf :)

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Devylla, imi pare tare rau de Erikutza :( O pup sa ii treaca repede . Dar nu inteleg de ce ati primit antibiotic pt o infectie virala (!). Antibioticul nu scade nici febra si nici nu ajuta in caz de probleme virale, iar roseola e o infectie virala toata ziua!!!

Cititi www.desprecopii.com/info.asp?ID=1122" target="_blank">aici despre roseola.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erika continua sa aibe febra mare.Azi la doctor avea 39.6
E tare scancita,se trezeste,vrea in brate,ca apoi sa adoarma.Daca o pun jos plange.Mananca putin,insa bine ca mananca.Nu prea bea lichide,insa bea lapte.
Cand febra mai scade,e ceva mai vioaie.
Sper ca azi sa fie ultima zi de febra.Este ziua 3,duminica dupa-amiaza a inceput toata povestea.

Multumesc tuturor de link-uri si sfaturi referitoare la antibiotic.
Adi cand am fost luni la doctor.Medicul nu s-a putut exprima daca este sau nu roseola.La analiza sangelui leucocitele le avea dublu peste normal,de aici ingrijorarea lui si preventiv ne-a dat antibiotic.
Am renuntat sa il mai dau,de ieri.Oricum mi s-a parut deplasat sa ii de-a antibiotic,insa am crezut ca totusi ca medic cunoaste mai bine,cel putin din experienta.
In fine,acum am reusit sa o culc in patut.Azi noapte a dormit bine,s-a trezit o singura data in jur de doua,insa a linistit-o sotul.
Eu ma simt tare obosita,prin casa reusesc cu greu sa strang.Am atatea de facut,la job am ramas in urma cu munca.ASta e,sper sa o lase febra cat de curand si apoi le recuperam noi pe toate.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
am intrat repede sa va zic ca avem poze noi.
revin dupa ce duc copilul la gradi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput