Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
afibebe spune:
noapte buna tuturor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
bernix spune:
Apar si io obosita si somnoroasa sa va zic buna seara si una-doua vorbe ca mai mult nu ma simt in stare.
Maimutzica-Degatzica nu mai vrea deloc singura, tipa daca ma vede ca ma indrept spre usa. Trebuie sa stau numai cu ea si s-o distrez, sa dansam si sa ne maimutarim in oglinda. De doua nopti nici n-o mai mult in patutul ei, ca nu mai suport sa ma trezesc de 2 ori pe noapte. Daca o las sa doarma langa mine hanar n-am cand mananca.
Drumul pana la Alexandria si inapoi a fost un cosmar! A tipat aproape tot timpul si n-a dormit deloc. Io tot sper ca s-a manifestat asa fiindca a agitat-o taica-su. Of, of...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Papanash, merci de pont cu hotelul. E cumva la intrarea in Varna?
Daca tu zici ca actiunile mamei din timpul sarcinii influenteaza copilul, io cred ca Degetzica fie va munci pe rupte, fie va fi campioana la innot.
Devylla, Lavinia, moldoveanca, sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Bikmaria, ai 2 copii foarte reusiti si o familie superba!
Pentru mamicile cu durere de gat, io folosesc cu succes Homeogene, pastile homeopate de la Boiron. Se gasesc in farmacii, sunt safe pt laptarese.
ramonaiani spune:
Am fost si noi azi la dr la revizie.
Are 72 cm, 6.900 kg si dr a zis ca e multumit de dezvoltarea ei.
A vazut ca nu vrea sa stea mai deloc pe pat culcata, dar mi-a zis sa n-o tin fortat in picioare. S-o las sa se ridice singura - daca e sa ii pun ceva grilaje, sa o ajute sa se ridice singura. Cica vin mereu mamici cu copii cu grave deformari ale coloanei vertebrale, tocmai datorita faptului ca i-au pus sa stea in picioare sau in funduletz, intre perne.
Am observat ca fie-mea are un picior mai lung decat celalat Numai cu jumatate de cm... Dr a zis ca se mai intampla asta la bebei . Facem o echografie la sold peste 3 saptamani sa vedem daca totul e in ordine, si pe urma mai discutam.
de papanasha Eliza (06.09.07)
danuta36 spune:
Myral
Roxana cum vinovata mai?
Maria sunt frumosi amandoi,Teo parca seamana mai mult cu tine..sau mi se pare mie?
Noapte buna si somn usor!
P.S. vad ca DC ne ureaza 'buna dimineata' in loc de buna seara...ce mai pacaleala..hihi!
bernix spune:
Andries, ca bine c-ai mai trecut pe la noi!
Slippers, tu de ce esti asa tacuta? Io ma ghidez dupa zicala "No news is good news", asa ca sper ca sunteti bine.
Rox, ce te invidiez ca pleci intr-un loc asa romantic! Sunt restaurante misto pe faleza la Lisabona. Nu-mi vine sa cred ca incepi serviciul de sapt viitoare. O sa-mi lipsesti f mult, cum imi lipsesc Piciu si Andries si toate mamicile muncitoare. Pana acu' vad ca doar Carpatina semneaza cu succes condica si la noi pe forum.
Sim, deci v-ati iepurit si voi. Bravo, bravo!
Anissia, Cecilia, bey, da ce baieti fortosi si curiosi! Si super frumosi!
bikmaria spune:
BERNIX o mamica obosita si pe micuta care stie sa se impuna .
RAMONAIANI felicitari pt datele tehnice ,cat despre piciorus ,sper sa fie o alarma falsa doua fete cucuiete
bernix spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri, azi si, de ce nu, si maine!
Anissia, la muuulti, multi ani cu sanatate si impliniri! Sper ca se primeste urarea asta si cu intarziere.Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
ANDREEA11 spune:
Bikmaria ha-ha v-am pacalit si v-ati uitat la pozele lui Cris. Multumim de complimente! Si tu ai doi copii superbi, la care ma uitam si ziceam CE SEAMANA!, inainte sa intrebi tu. Aia e pozitia in care adoarme el. Il intorc si apoi iar il gasesc asa. Nu stiu cum poate sta ca am incercat si eu,insa ma doare spatele.
Myral nici sa nu crezi ca ar fi nevoie de kinetoterapie, insa niste exercitii nu strica nici unui bebeu!!!.
Deci, - o tragi tu de manute pana in pozitaia sezand,tinandu-i rezistenta pe picioare.(ii fixezi piciorele cu piciorul tau de ex).
- Acelasi lucru insa pana a ajunge in pozitia sezand faci usoare balansari, o lasi pe ea sa lucreze mai mult
- din pozitia sezand ii departezi usor picioarele pt a avea o baza de sustinere cat mai mare si ii atrag atentia cu o jucarie, de preferat jucaria ei preferata, astfel incat sa intinda bratele sa capete echilibru
- apoi in pozitia sezand ii pui jucarioare intre picioare astfel incat sa ajunga cu mainile jos sa se sprijine.
- in momentul in care ajunge sa stea 2-3 min in sezand pt consolidarea echilibrului tii o mana la spate si cu cealalta o impigi usurel de la nivelul umerilor.
Iti garantez ca in 2 saptamani ajunge sa stea singurica. Nu e vorba de gimnastica recuperatorie, ci de gimnastica pur si simplu. Am facut cu Cris si acum se ridica singurel, aproape la 90 grade, iar dac il ridic eu, imi fac treaba bine merci, ca sta si 5 min!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
bikmaria spune:
multumim pt laude ,v-am intrebat daca seamana puii mei pt ca la noi este o mare nebunie ,toti zic ca ALEX seamana cu mine si TEO cu sotul meu ,dar ca ei seamana foarte bine intre ei ,eu ce sa inteleg din asta? ca seman cu al meu barbat?
NOAPTE BUNA !