Muresence...la apel!!!!! :)) (9)
Raspunsuri - Pagina 10
lizzy spune:
quote:
Originally posted by emycor
fetelor....nu am mai intrat de mult, sper sa nu fiti suparate ca nu am mai dat nici un semn de viata.....
....amr 5 sapt...incep sa am emotii.....la noi in odisee de ieri au inceput nasterile....
sper sa treaca repede si bine :D
emycor34+
nastere usoara si sa fiti sanatosi!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
noi bine sanatosi f.f.ocupati
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
brigita spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Criss, eu l-am vaccinat pe Dimitrie si nu a luat deloc varicela, in conditiile in care s-a jucat cu copii cu varicela si nu asa fugitiv, stiam ca acel copil are varicela, deci in deplina cunostinta de cauza (bineinteles, inainte am sunat medicul sa il intreb sa fiu sigura).
Nu stiu ce medic ai, insa mie medicul lui Dimitrie impreuna cu "mam' Mare" au decis sa il facem. Oricum, am observat ca multi medici nici macar nu stiu de vaccinul asta si din cauza lipsei de informare, ca le e lene sa mai citeasca niste treburi..., copiii sufera.
Acum sorb o gura fierbinte de cafea si ma uit pe geam, e cam innorat, oare cum o sa fie azi?!! ca mi-am pus o bluza un pic mai grosuta si nu am chef sa fie la fel de cald ca ieri si pe la amiaza sa imi scot limba de cald
Mi-am aprins o tigara, si trag cu sete un fum, ca de.... nu am mai fumat de aseara, ma uit nimeni nu umbla pe strada, ai mei dorm impreuna, unul sforaie mai tare ca altul, se intrec...he he..Singurul pe care il vad in trecere, la ora asta e un copil, se vede ca e saracut, dupa hainele ponosite pe care le poarta, are o geanta mare pe spate si o cara cu destula dificultate, oare unde s-o duce?!!! de ce a trebuit sa se scoale el primul?!!
Dimineata asta, nu stiu de ce, imi aduce aminte de copilarie, de casa, de mama, care se aranja in oglinda dimineata, si se studia... taica-miu care umbla prin casa cautand ciorapii, de parca nu tot timpul ar fi fost la locul lor, in acelasi sertar... de cum isi potriveste cravata si se inghesuie si el in oglinda cu maica-mea si o mangaie pe fund ... si eu pitica de vreo 4 ani stau pe holul mic si studiez miscarea, sora-mea inca doarme...
E 8:00 deja, am intarziat, dar nu plec de acasa pana nu imi beau cafeaua!
Gata!!! Buna dimineataaaaa!!! Am tulit-o!!!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.
Pe cand un roman? Serios, ai talent! Zece vieti sa am ,si n-as putea scrie asa.Si nu a fost o gluma!
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...
brigita spune:
quote:
Originally posted by emycor
fetelor....nu am mai intrat de mult, sper sa nu fiti suparate ca nu am mai dat nici un semn de viata.....
....amr 5 sapt...incep sa am emotii.....la noi in odisee de ieri au inceput nasterile....
sper sa treaca repede si bine :D
emycor34+
Nastere usoara,apoi un bb frumos, sanatos....Da numai peste 5 sapt.!
brigita spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Ati fost in centru la Milka? Noi am fost si ne-a placut.
Si noua ne-a recomandat vaccinul contra varicelei dar am si uitat de el. Varilix parca ii spune .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Si eu tot uitam,cand erau cazuri de varicela la gradi, i-mi aduceam aminte si stateam cu morcovul .....si vara trecuta nu am mai uitat, le-am facut vaccinul.Da , e varilix. Sa se termine odata cu scarlatina asta, tot mai multi copilasi au ajuns la spital, eu le dau Ospen(la sfatul medicului), cam toti copii care au scapat ,primesc. A fost si sanepidul la gradi, ce mai. Deocamdata, sapt. asta nici un caz de scarlatina.da a aparut varicela....
brigita spune:
CRISS e bine Alex?
CAROLA sper ca a-ti trecut cu bine de varicelaBafta la noul job.
DIANA sanatate in continuare la baieti si nu numai
OANA rabdare, ca nu mai e mult
CAMELIA ,meciuri multe si de calitate
Ma duc sa termin spanacul, off ce vreme...
Fetelor, aveti careva masina de spalat vase? Vreau sa cumpar, da nu stiu nimic de ele
Biancas spune:
Mai nush cum se face dar parca am cobit cu varicela asta. Nepotul meu de 5 ani are varicela. A erupt azi sau ieri. Azi a observat sora mea. Bun...Dani s-a jucat si joi cu el su duminica. Daca e sa o faca...o face de pasti...ori suntem in Bulgaria ori pe picior de plecare. Deci...numai bine ma tine in suspans pana atunci. Si daca il iau in Bulgaria exista riscul sa o faca si o sa stau cu el in camera de hotel. Si daca il las acasa si poate nu face...o sa imi para rau ca nu l-am dus
Off.
Brigita, si eu mi-am dorit masina de spalat vase dar m-am potolit dupa ce am aflat ca de fapt e pt spalari ushoare (niste farfurii putin murdare...pahare...etc). Cratitele si lucrurile mai "delicate" daca nu le speli tu putin inainte nu le spala.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Noi n-am facut varicela insa Alex nu e bine, dupa trei zile de gradi. Vreau sa spun ca la gradinita lor cum se lucreaza, copiii sunt tinuti in conditii inumane. Ieri chiar am avut o discutie mai aprinsa cu una din educatoare. Mai cand vad cata nepasare e peste tot mi-e ciuda ca traiesc in Romania. Am zis ca o sa chem televiziunea sa vada cum se folosesc banii de la buget. Au terminat de zugravit, de pus geamuri, pervaze, corpuri de iluminat, ma rog, cam tot ce trebuia si apoi dragii de ei muncitori cu creiere de gaina s-au apucat de acoperis. Ei si luni dimineata mergem si noi la gradi dupa trei zile de stat acasa si ce sa vezi? Apaaaaaa frate peste tot, ploua de puteai sta cu umbrela in grupe lighene vase peste tot, tavanul negru, deci urmeaza sa se zugraveasca din nou. Un miros de vopsea si tencuiala umeda, caloriferele nu mergeau doar doua radiatoare amarate. Si asa stau copiii nostri acolo, vai de e saracii, si educatoarele ridica din umeri.
Azi copilul meu s-a trezit cu febra, il doare gatul si tuseste, asa ca daca toata iarna nu mi-a fost bolnav, au ei grija la gradi sa-i imbolnaveasca.
A si vin la serviciu si imi spune colega ca la gradinita din Unirii unde merge copilul ei sunt mai multe cazuri de scarlatina. Acum am inceput sa googelesc sa caut informatii, nu stiu nimic despre aceasta boala decat ca e foarte contagioasa, necesita spitalizare si poti ramane cu sechele.
A, si tocmai am citit ca se poate lua si din aer, de fapr e provocata de un streptococ localizat in gat, si incepe ca o raceala.
Criss si Alex (11.05.2003)