Muresence...la apel!!!!! :)) (9)
Raspunsuri - Pagina 11
brigita spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Noi n-am facut varicela insa Alex nu e bine, dupa trei zile de gradi. Vreau sa spun ca la gradinita lor cum se lucreaza, copiii sunt tinuti in conditii inumane. Ieri chiar am avut o discutie mai aprinsa cu una din educatoare. Mai cand vad cata nepasare e peste tot mi-e ciuda ca traiesc in Romania. Am zis ca o sa chem televiziunea sa vada cum se folosesc banii de la buget. Au terminat de zugravit, de pus geamuri, pervaze, corpuri de iluminat, ma rog, cam tot ce trebuia si apoi dragii de ei muncitori cu creiere de gaina s-au apucat de acoperis. Ei si luni dimineata mergem si noi la gradi dupa trei zile de stat acasa si ce sa vezi? Apaaaaaa frate peste tot, ploua de puteai sta cu umbrela in grupe lighene vase peste tot, tavanul negru, deci urmeaza sa se zugraveasca din nou. Un miros de vopsea si tencuiala umeda, caloriferele nu mergeau doar doua radiatoare amarate. Si asa stau copiii nostri acolo, vai de e saracii, si educatoarele ridica din umeri.
Azi copilul meu s-a trezit cu febra, il doare gatul si tuseste, asa ca daca toata iarna nu mi-a fost bolnav, au ei grija la gradi sa-i imbolnaveasca.
A si vin la serviciu si imi spune colega ca la gradinita din Unirii unde merge copilul ei sunt mai multe cazuri de scarlatina. Acum am inceput sa googelesc sa caut informatii, nu stiu nimic despre aceasta boala decat ca e foarte contagioasa, necesita spitalizare si poti ramane cu sechele.
A, si tocmai am citit ca se poate lua si din aer, de fapr e provocata de un streptococ localizat in gat, si incepe ca o raceala.
Criss si Alex (11.05.2003)
CRISS eu i-ti recomand sa-i dai Ospen(penicilina), mie asa mi s-a recomandat(pediatra, si un dr. de la infectioase).Cica daca e epidemie se recomanda preventiv, sau daca a avut contact cu cineva bolnav. Oricum ,scarlatina cu penicilina se trateaza.Daca a facut deja febra, n-ar strica un exudat prima data.Pai nu de scarlatina va scriu de cateva zile? Multe cazuri in oras deja :Dambu, Unirii...la noi.Sanatate multa la Alex
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...
brigita spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Mai nush cum se face dar parca am cobit cu varicela asta. Nepotul meu de 5 ani are varicela. A erupt azi sau ieri. Azi a observat sora mea. Bun...Dani s-a jucat si joi cu el su duminica. Daca e sa o faca...o face de pasti...ori suntem in Bulgaria ori pe picior de plecare. Deci...numai bine ma tine in suspans pana atunci. Si daca il iau in Bulgaria exista riscul sa o faca si o sa stau cu el in camera de hotel. Si daca il las acasa si poate nu face...o sa imi para rau ca nu l-am dus
Off.
Brigita, si eu mi-am dorit masina de spalat vase dar m-am potolit dupa ce am aflat ca de fapt e pt spalari ushoare (niste farfurii putin murdare...pahare...etc). Cratitele si lucrurile mai "delicate" daca nu le speli tu putin inainte nu le spala.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Daca tot vroiai sa-i fai vaccinul, de ce nu-i faci acum? Si daca a contactat boala, v-a face o forma ft. usoara, si daca nu, cu atat mai bine, 5 ani nu mai face(eventual forma usoara)Eu zic ca e mai bine, si ptr. tine, si ptr. el.
brigita spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Brigita, electrolux, mie mi se pare avantajoasa si la pret si la ce IQ are
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.
Mersi de recomandare.Tot Electrolux mi-a recomandat si o prietena, zicea ca spala excelent, inclusiv oale,da mai vroiam sa aud si alte pareri.
brigita spune:
CRISS,acuma vad ca nu la Alex la gradi este scarlatina! Cura asta de slabire, mi-a atacat neuronii rau de tot! Ignora ce am scris
brigita spune:
Na, ca ma invart singura p-aici. Mai fetelor ieri am ramas masca!Avem un prieten pe care nu l-am vazut de 3 saptsi ieri ne-am intalnit.Nimic ciudat pana acum! Da tipul a dat jos 9 kg in 20 de zile!!!!A fost la un nutritionist care i-a facut dieta personalizata si asa a reusit! Si n-a rabdat de foame, doar avea unele restrictii si un meniu fix.Cei drept costa, dar....
desene TIMEA ... ...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by brigita
Na, ca ma invart singura p-aici. Mai fetelor ieri am ramas masca!Avem un prieten pe care nu l-am vazut de 3 saptsi ieri ne-am intalnit.Nimic ciudat pana acum! Da tipul a dat jos 9 kg in 20 de zile!!!!A fost la un nutritionist care i-a facut dieta personalizata si asa a reusit! Si n-a rabdat de foame, doar avea unele restrictii si un meniu fix.Cei drept costa, dar....
desene TIMEA ... ...
Fain, ce-as vrea sa dau si eu 9 kg in 20 zile.... Chiar de atat as avea nevoie, cam atatea am in plus.
Camelia spune:
quote:
CAMELIA ,meciuri multe si de calitate
Ma duc sa termin spanacul, off ce vreme...
Fetelor, aveti careva masina de spalat vase? Vreau sa cumpar, da nu stiu nimic de ele
Multumesc! Deocamdata sunt in meciuri cu ai mei . Eu m-am apucat de curatenia genereala si ei s-au saturat sa vada casa intoarsa pe dos! Dar mai am putin si gata! Sper ca maine termin!
Eu am masina de spalat vase.Spala de toate, inclusiv oale si cratite si o face foarte bine.Dar mie nu-mi place sa o folosesc prea des ca dureaza mult pana se strang mai multe vase.Merge maxim o data pe saptamana.Insa e foarte utila cand ai musafiri!
Biancas, si eu spun ca si Brigita: fa-i vaccinul si scapi de grija! Mie mi-a spus pediatra ca vaccinul se poate face chiar daca boala a debutat si va face o forma mult mai usoara.
Criss,bafta sa nu luati scarlatina!Nu e chiar asa de contagioasa.La Teodora la gradi au fost multe cazuri dar Teodora inca n-a luat.Sper sa nici n-o faca!Oricum, stai linistita ca daca e sa fie, se trateaza bine si nu raman sechele!
brigita spune:
quote:
Originally posted by Criss75quote:
desene TIMEA ... ...
Fain, ce-as vrea sa dau si eu 9 kg in 20 zile.... Chiar de atat as avea nevoie, cam atatea am in plus.
daca ai cam 300 lei de prisos,cauta un nutritionist,si.....scapi! Cel putin asta e ideea!
desene TIMEA ... ...
brigita spune:
quote:
Originally posted by Cameliaquote:
CAMELIA ,meciuri multe si de calitate
Ma duc sa termin spanacul, off ce vreme...
Fetelor, aveti careva masina de spalat vase? Vreau sa cumpar, da nu stiu nimic de ele
Multumesc! Deocamdata sunt in meciuri cu ai mei . Eu m-am apucat de curatenia genereala si ei s-au saturat sa vada casa intoarsa pe dos! Dar mai am putin si gata! Sper ca maine termin!
Eu am masina de spalat vase.Spala de toate, inclusiv oale si cratite si o face foarte bine.Dar mie nu-mi place sa o folosesc prea des ca dureaza mult pana se strang mai multe vase.Merge maxim o data pe saptamana.Insa e foarte utila cand ai musafiri!
Biancas, si eu spun ca si Brigita: fa-i vaccinul si scapi de grija! Mie mi-a spus pediatra ca vaccinul se poate face chiar daca boala a debutat si va face o forma mult mai usoara.
Criss,bafta sa nu luati scarlatina!Nu e chiar asa de contagioasa.La Teodora la gradi au fost multe cazuri dar Teodora inca n-a luat.Sper sa nici n-o faca!Oricum, stai linistita ca daca e sa fie, se trateaza bine si nu raman sechele!
Rapid, farmecul vietii.
Atunci spor la.Ref. la masina de sp. tind sa iau una mijlocie, mersi de sfat
desene TIMEA ... ...
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Rapid, farmecul vietii.
Merci, sper totusi sa nu fie cazul de asa ceva. La noi e vorba doar de raceala si otita, banuiesc, pentru ca se plange ca il doare urechea, avea febra cand am mers azi dupa el, asa ca maine sta acasa. Si toate astea i se trag numai si numai de la gradi, de fapt din cauza conditiilor in care stau acolo.