Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Bianca, la masina de spalat vase nu trebuie sa le speli tu inainte , depinde de cat de buna e masina, eventual inmoi tigaile care sunt arse, sau uscate rau. VA declar cu mana pe inima ca masina de spalat vase e o investitie foarte buna, cel putin la mine, ma scuteste de multe (certuri cu almeu, ca a cui e randul la spalat vase, ca noi facem cu randul, mie nu imi place, lui la fel, imi usuca mainile, o gramada de timp pierdut si apa la spalatul clasic de vase).

Criss, eu nu l-as mai duce in conditiile alea, nu inteleg cum de directiunea primeste copiii in astfel de conditii.

Cand o sa inceapa Dimitrie gradinita cred ca o sa fie groaza... citesc de la voi si imi dau seama ca in unele situatii chiar nu aveti ce face si nici nu poti sa te certi tot timpul cu alea acolo, ca la cat sunt de "inteligente" se vor razbuna pe copil. E tragic, serios, preconizez ca o sa facem un tur al gradinitelor si apoi plecam in alta tara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Criss, eu nu l-as mai duce in conditiile alea, nu inteleg cum de directiunea primeste copiii in astfel de conditii.

Nici eu nu-l duc cu placere dar nu am ce face cu el, nu are cine sa stea cu el. Azi e cu soacra-mea, dar nici ea nu e disponibila zilnic, mi-am luat eu trei zile de concediu medical, insa nu prea pot lipsi acum de la serviciu, si uite asa ne chinuim cum putem. Directiunea nce sa faca, crezi ca le pasa de copii? Si sunt aproape 200 de copii in gradinita. Ce pot face parintii cu ei? Nu toti au alte solutii (bunici, matusi, etc).

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

fetelor.
Azi am rau de tot! Gasca noastra de prieteni cu care mergem in concedii de obicei, au ales sa mearga in Egipt. Si jumatatea mea a zis ca no way, el nici mort nu urca-n avion! Trist e ca asa si este, nici in lift nu vrea sa urce, ce sa mai zic de avion! Sa ma duc eu cu copii, ca el sigur nu!Nu mai am chef de nici un concediu, vacanta(momentan)!
Azi ma duc sa vad live mas. de spalat vase, ca pe net nu prea i-mi dau seama ce si cum. Sa vad care-mi cade cu tronc.I-mi iau sigur,cu toate ca sotiorul a zis ca e un moft de al meu.So?!
Bine ca masina lui n-a fost un moft! Azi sunt ft. suparata pe el,da-mi trece, oricum il iubesc mult, e cel mai bun sot din lume(ptr. mine)
si sanatate la puiuti.

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Nu e deloc moft, e o necesitate, cand vi super obosit fix de claia de vase ramase de seara si de dimineata nu ai chef... clar necesitate.

Am spus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by brigita

fetelor.
Azi am rau de tot! Gasca noastra de prieteni cu care mergem in concedii de obicei, au ales sa mearga in Egipt. Si jumatatea mea a zis ca no way, el nici mort nu urca-n avion! Trist e ca asa si este, nici in lift nu vrea sa urce, ce sa mai zic de avion! Sa ma duc eu cu copii, ca el sigur nu!Nu mai am chef de nici un concediu, vacanta(momentan)!
Azi ma duc sa vad live mas. de spalat vase, ca pe net nu prea i-mi dau seama ce si cum. Sa vad care-mi cade cu tronc.I-mi iau sigur,cu toate ca sotiorul a zis ca e un moft de al meu.So?!
Bine ca masina lui n-a fost un moft! Azi sunt ft. suparata pe el,da-mi trece, oricum il iubesc mult, e cel mai bun sot din lume(ptr. mine)
si sanatate la puiuti.

desene TIMEA ... ...

Pai care-i problema? Te duci cu fetele .
Eu am fost singura cu Alex in Tunisia, sincer aveam emotii fiind primul zbor si pentru mine si pentru Alex. Imi era teama sa nu-i fie rau lui, dar n-am avut absolut nicio problema. Te duci si te distrezi, sigur n-o sa-ti para rau.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la
Azi nu am ore asha ca in sfarsit stau acasa. Sotul a plecat la cimitir cu maica-mea, Sandra e la Cambrige si eu aici cu Dani.
Azi dimineata s-a trezit Dani la 7.45 zicand "litza, litza" = olitza de cateva ori. Si m-am ridicat in fund si eram asha somnoroasa ...si am stat sa ma dezmeticesc ...el nu a mai zis nimic..am auzit liniste si m-am intins inapoi in pat.De abia la 8.15 a dat semne ca vrea sa se ridice strigandu-ne .
Azi mergem la ziua finutului la Mall in spatiul de joaca. I-am spus lui Dani ca e ziua lui Rares si face 2 ani si repede a strigat "totu"(tortul). A facut legatura cu tortul.
Brigita, poate il convingi totusi sa mearga cu avionul. Ar fi fain sa mergeti in excursie. Ti-am cumparat masina de spalat? Apropo...de spatiul ala de joaca ce se mai aude? Se face?
Criss, sanatate lui Alex sa se faca bine repede.
Camelia si cine a mai zis...vaccinul trebuia facut in primele 3 zile de la contaminare...deci miercuri era ultima zi. Acum e totuna, vedem ce se va intampla. Daca incepe sa fie apatic, s nu manace la sf saptamanii viitoare il las acasa.
In seara asta de la ora 19 e "noaptea alba la Mall" toate preturile sunt reduse cu cat vom vedea ... Am inteles ca va fi deschis toata noaptea.
Merg sa ii " cauta mimas" ... ma inebuneste sa ii pun Tv pe minimax.
O zi faina sa aveti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Brigita, Criss, Aura, Diana nu ati fost duminica trecuta in centru la Milka? Am mai intrebat asta si nimeni nu a zis nimic. Nu cred ca nu ati stiut....sau poate nu ati vazut mesajul meu

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Nu lasa pe maine ce poti face azi, sau mai bine zis azi stiu, maine poate uit ...mai bine ii urez azi Dianei
LA MULTI ANI Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Brigita, daca te hotarasti sa-ti iei masina de spalat vase, nu uita sa tii cont si de vesela pe care o ai in casa.Nu orice vas e permis a se spala in masina.Eu am vreo 3 servicii diverse (de masa, de cafea) pe care nu le mai folosesc decat foarte rar tocmai pt ca nu se pot spala in masina.La fel si tacamurile.Pe instructiunile de folosire scrie ca e bine sa le speli cat mai rar in masina.Intr-adevar vasele nu se spala inainte de a le baga in masina insa eu le sterg pt a inlatura orice rest de mancare.Asa nu risc sa o stric.Vasele arse obisnuiesc sa le dau inainte cu Sidol care inmoaie bine totul si abea apoi le pun in masina.E foarte utila masina atunci cand ai multe vase de spalat.In rest , se poate trai foarte bine fara ea, parerea mea.Cum la noi nu se mananca la pranz decat in WE iar seara nu mancam decat fructe (cu exceptia copilului care mananca sanatos ), nu prea se aduna vase.Asa ca la mine masina e utila cand am musafiri.
Criss, sanatate la copilas!
Biancas, Teodora a facut Varivax.Acest vaccin se poate face chiar cand boala a debutat, are efect imediat si nu necesita revaccinare.Eu am facut Varilix.Asta se face in 2 rapeluri , asa ca m-a impuns de 2 ori la interval de o luna.Oricum, eu va doresc sa nu aveti parte de varicela si sa aveti o vacanta frumoasa impreuna!
WE placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Brigita, Criss, Aura, Diana nu ati fost duminica trecuta in centru la Milka? Am mai intrebat asta si nimeni nu a zis nimic. Nu cred ca nu ati stiut....sau poate nu ati vazut mesajul meu

Sincer, habar n-aveam. De fapt nici acum

desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput