Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Sigur ca m-am gandit sa-l vaccinez, am si vorbit cu medicul de familie, insa mi-a spus ca ea nu recomanda acest vaccin. Pentru ca nici nu este inclus in programul obligatoriu de vaccinari, si oricum chiar si vaccinat, sansele sa faca varicela sunt foarte mari.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Sigur ca m-am gandit sa-l vaccinez, am si vorbit cu medicul de familie, insa mi-a spus ca ea nu recomanda acest vaccin. Pentru ca nici nu este inclus in programul obligatoriu de vaccinari, si oricum chiar si vaccinat, sansele sa faca varicela sunt foarte mari.

Criss si Alex (11.05.2003)

Nu este inclus la noi! Da ,intradevar costa,undeva intre 150-200 de lei,dar eu zic ca merita!Da-i pe google, si vezi cam despre ce ar fii vorba,afla ce parere au si alte mamici. Cel putin eu asa am facut inainte sa ma hotarasc.Si nu-mi pare rau deloc! Mai mult avantaje am vazut decat dezavantaje, sincer. Si banui ca fetele au facut varicela ,dar o forma ft. usoara.Nu e mai bine asa? Acuma cum crezi, dar mai culege niste informatii

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...

Mergi la inceput

Ma duc sa-mi hranesc printesele,apoi afara la joaca cu noi!

Mergi la inceput

CAMELIA multumita de noul look?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Criss, eu l-am vaccinat pe Dimitrie si nu a luat deloc varicela, in conditiile in care s-a jucat cu copii cu varicela si nu asa fugitiv, stiam ca acel copil are varicela, deci in deplina cunostinta de cauza (bineinteles, inainte am sunat medicul sa il intreb sa fiu sigura).

Nu stiu ce medic ai, insa mie medicul lui Dimitrie impreuna cu "mam' Mare" au decis sa il facem. Oricum, am observat ca multi medici nici macar nu stiu de vaccinul asta si din cauza lipsei de informare, ca le e lene sa mai citeasca niste treburi..., copiii sufera.

Acum sorb o gura fierbinte de cafea si ma uit pe geam, e cam innorat, oare cum o sa fie azi?!! ca mi-am pus o bluza un pic mai grosuta si nu am chef sa fie la fel de cald ca ieri si pe la amiaza sa imi scot limba de cald

Mi-am aprins o tigara, si trag cu sete un fum, ca de.... nu am mai fumat de aseara, ma uit nimeni nu umbla pe strada, ai mei dorm impreuna, unul sforaie mai tare ca altul, se intrec...he he..Singurul pe care il vad in trecere, la ora asta e un copil, se vede ca e saracut, dupa hainele ponosite pe care le poarta, are o geanta mare pe spate si o cara cu destula dificultate, oare unde s-o duce?!!! de ce a trebuit sa se scoale el primul?!!

Dimineata asta, nu stiu de ce, imi aduce aminte de copilarie, de casa, de mama, care se aranja in oglinda dimineata, si se studia... taica-miu care umbla prin casa cautand ciorapii, de parca nu tot timpul ar fi fost la locul lor, in acelasi sertar... de cum isi potriveste cravata si se inghesuie si el in oglinda cu maica-mea si o mangaie pe fund ... si eu pitica de vreo 4 ani stau pe holul mic si studiez miscarea, sora-mea inca doarme...

E 8:00 deja, am intarziat, dar nu plec de acasa pana nu imi beau cafeaua!

Gata!!! Buna dimineataaaaa!!! Am tulit-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Brigita, sunt destul de multumita!Nu m-a tuns ca in Ro dar e destul de bine.Nu mi-a placut cum m-a aranjat dar, din fericire, stiu sa-mi aranjez coafura singura.
Si noi am facut vaccinul contra varicelei (adica si eu si fiica-mea ).Nu era nici aici in schema de vaccinari obligatorii dar pediatra m-a sfatuit sa-l facem.Ea sustine ca serurile astea moderne sunt mai sigure si mai eficiente si ca se preconizeaza ca in curand acest vaccin sa se introduca in schema vaccinarilor obligatorii.Daca nu ma insel, s-a si introdus deja.Ramane de vazut daca am facut bine sau nu.Deocamdata, Teodora n-a luat boala desi au fost multe cazuri la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

fetelor....nu am mai intrat de mult, sper sa nu fiti suparate ca nu am mai dat nici un semn de viata.....

....amr 5 sapt...incep sa am emotii.....la noi in odisee de ieri au inceput nasterile....

sper sa treaca repede si bine :D

emycor34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Emy, ce repede a trecut timpul... o sa vezi ca o sa fie bine, mai ai un pic si mintenas iti tii puiul in brate O sa fie bine totul si nasti taman bine sa poti iesi cu el in we cu caruciorul sa te vedem si noi...

Va pup, mai ales burticile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ati fost in centru la Milka? Noi am fost si ne-a placut.
Si noua ne-a recomandat vaccinul contra varicelei dar am si uitat de el. Varilix parca ii spune .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am trecut sa va doresc tuturor o saptamana excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput