Sa ii spun sau nu???
Raspunsuri - Pagina 6
Dahriana spune:
Eu am tratat de la inceput subiectul ca pe o gluma...acu daca m-am inselat "scuzoaiele" mele
maria_bunica spune:
eu zic ca a fost doar o pacaleala de 1 aprilie!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
sinzi_ana spune:
Well...ca s-a terminat 1 aprilie...da a fost o gluma...inceputu a fost o parte dintr-un film la care ma uitam aseara (si care m-a inspirat, plus "glumita" unei prietene plus un pahar de vin)...mai greu a fost sa fabric un "tati" ca am folosit id-ul sotului si trebuia sa se potriveasca...
Am vrut sa il fac "vaduv" dar era prea melodramatic...asa ca l-am dat divortat sa se justifice copilul
Oricum [rad tare] misto raspunsurile
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Mindy spune:
super tareeee avusesem si eu o mica banuiala :)
mai trebuie din cind in cind o gluma de'asta
poti sa te faci scenarista de telenovele :)) ai vazut ce priza a avut subiectul la public?!
si cum il mai injuram toti pe tati lui david printre dinti 'cum poa' dom'le sa faca asa ceva, chiar in prag de nunta.
magduta-sv spune:
Totul e bine cind se termna cu bine.
Suspect era ca tati nu a ripostat si nu mai aparut.
Bine ca nu a fost nimic real.
Am luat-o de la voi de 1 aprilie!
scumpii mei
Anuska spune:
IUPIIIIIIIIII...... am fost prima care am zis ca e pacaleala de 1 Aprilie!
Oricum, e o pacaleala super!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Guestus spune:
Ce pacaleala nene....citi nu opleaca in delegatii cu 2-3 saptamini inainte de nunta...chiar si dupa....circiumi sint...domnisoare la fel...domni disponibili la fel.
Voi tratati problema cu prea mare usurinta..trebuie mutat subiectul la sectiunea "Nunti si pregatirea nuntii"
Mik spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Ce pacaleala nene....citi nu opleaca in delegatii cu 2-3 saptamini inainte de nunta...chiar si dupa....circiumi sint...domnisoare la fel...domni disponibili la fel.
Voi tratati problema cu prea mare usurinta..trebuie mutat subiectul la sectiunea "Nunti si pregatirea nuntii"
Esti dezamagit ? spune drept !
coltofeanu spune:
Si eu gandeam.... " uite domnule un barbat care tinde sa recunoasca faptul ca si-a inselat partenera... mai este o speranta....deci inca mai exista barbati care au tentativa de a fi sinceri, care se caiesc ca au gresit, bla, bla...."
Unii barbati chiar ii prinzi in fapt si spun " Nu-i ceea ce vezi, draga mea !"
Cand colo... PACALEALA !!!
Haideti sa continuam subiectul cu raspunsuri haioase...
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by coltofeanu
Si eu gandeam.... " uite domnule un barbat care tinde sa recunoasca faptul ca si-a inselat partenera... mai este o speranta....deci inca mai exista barbati care au tentativa de a fi sinceri, care se caiesc ca au gresit, bla, bla...."
Unii barbati chiar ii prinzi in fapt si spun " Nu-i ceea ce vezi, draga mea !"
Cand colo... PACALEALA !!!
Haideti sa continuam subiectul cu raspunsuri haioase...
Pai asta era primul "clue" ca a fost scris de o femeie
S-a amuzat si sotul, si a spus ca daca nu a postat el din 2005 de cand are contul, nu va mai posta cu siguranta de acum incolo
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati