Sa ii spun sau nu???

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu sper acuma ca n-or veni barbatii de pe forum sa depene amintiri si sa spuna ca totul e posibil...ca vad eu atunci ce va apuca rasul...Guestus are si dreptate...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Din pacate numai astazi am citit subiectul, ce-i drept cu sufletul la gura... sa vad ce s-a intamplat cu "bietul" tati!
Dar am descoperit un lucru care nu-l stiam pana acum: sunt si barbati pe acest forum (ma refer, mai mult de 1-2) ... vorba aceea mai am cateva luni si ma marit!

sa o fac...sa n-o fac?!?

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, a fost tare! Bravo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Eu sper acuma ca n-or veni barbatii de pe forum sa depene amintiri si sa spuna ca totul e posibil...ca vad eu atunci ce va apuca rasul...Guestus are si dreptate...

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Si uite asa a mai fost pusa o "piatra de temelie " la neincrederea mea in barbati...

Pentru barbati... chiar totul este posibil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by coltofeanu

quote:
Originally posted by Rufus

Si uite asa a mai fost pusa o "piatra de temelie " la neincrederea mea in barbati...

Pentru barbati... chiar totul este posibil ?

Ei, lasa, cata vreme te rezumi la temelie...sa nu faci ditamai casoaia.
De fapt nici nu trebuie sa ai incredere in barbati. Trebuie sa ai intr-unul anume!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput