Sa ii spun sau nu???

Sa ii spun sau nu??? | Autor: Tati lu David

Link direct la acest mesaj

Suntem impreuna de 3 ani si urmeaza sa ne casatorim in cateva saptamani, o iubesc si ea stie, insa:
Acum cateva luni am fost plecat pt 3 saptamani in alt oras, unde la restaurantul unde mancam de obicei am cunoscut o femeie.
La inceput o privire, apoi mi s-a alaturat, apoi m-a sarutat (ea a inceput), si am ajuns sa ma culc cu ea.
Este prima data in 3 ani de cand suntem impreuna cand am gresit, si ocazii au mai fost, dar le-am evitat la timp.

Am mai fost insurat, am divortat cand am cunoscut-o pe ea, de care m-am indragostit pe loc, si am un baietel pe care il creste in prezent fosta sotie.
De 3 zile ma tot intreaba daca i-am fost fidel, daca am inselat-o vreodata. Imi e greu sa o mint.

Sa ii spun adevarul???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu zic ca nu esti pregatit pentru o viata de familie. Nu conferi securitate intr-o relatie de cuplu asa inct eu zic sa spui. Exista riscul (eu zic mai degraba demnitate) de a fi refuzat in viitor dar ceva imi spune ca nu este Ok cu tine. Nu stii sa te controlezi. Nu te superi pe mine Ok?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by marius

Eu zic ca nu esti pregatit pentru o viata de familie. Nu conferi securitate intr-o relatie de cuplu asa inct eu zic sa spui. Exista riscul (eu zic mai degraba demnitate) de a fi refuzat in viitor dar ceva imi spune ca nu este Ok cu tine. Nu stii sa te controlezi. Nu te superi pe mine Ok?

Marius Pernes
Pagina legislativa

Si eu cred la fel, si pt ea si pt tine. Deja te macina gandul asta si nu faci decat sa te afunzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Urmeaza sa va casatoriti in cateva saptamani....asta e groaznic...iti dai seama ca va fi terminata cand va afla ca nu esti fidel...
Acum in prag de nunta....dupa ce sunt toate pregatite...poate mai ai o sansa...daca ii pasa de gura lumii....da nici asa eu nu te vad bine...

Lorellay 5+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai, ai divortat de fosta sotie si de copilul vostru pentru actuala prietena, acum ai avut o relatie cu o alta femeie inainte de a te recasatori cu actuala prietena si te intrebi candid: "sa-i spun sa nu-i spun?"
Nu esti Ok TU, imi pare rau raman la opinia mea. Ce faci tu este sa te plimbi in viata si sa te joci cu destine. Sorry eu nu ader acestei idei. Nu este vorba ca ai avut sa nu o relatie ci de mentalitate. Asta e.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Eu zic sa-i spui. Are dreptul sa afle, si are dreptul sa decida daca in astfel de conditii mai vrea sa se marite cu tine sau nu. Si nu face pe inocentul, ca ea a inceput sa te sarute, si tu te-ai lasat violat... e o scuza de prost gust.
Imi cer scuze pt. sinceritate. Nu vreau sa te judec, dar nu pot sa nu ma pun in locul prietenei tale... sincer, mi-e mila de ea.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Spune-i... dupa incercarea de a escalada stanca numita moralitate, vezi cum te descurci la proba de sprint... aia de maraton (prima casatorie) ai pierdut-o pt ca te-ai indragostit de o spectatatoare ce te aplauda frenetic
Serios vorbind, asa cum a spus si Marius, fa ceva cu tine, antreneaza-te si incearca sa nu-i mai ranesti pe cei din jurul tau. Actuala nu ar trebui sa fie foarte suprinsa ca ai inselat-o dat fiind faptul ca si ea a ales sa aiba o relatie cu un barbat casatorit...ce sa zic, tu esti constant in ceea ce priveste relatiile cu femeile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Sunt doua tipuri de barbati:

- unii care nu scapa nimic, daca li se ofera ocazia nu refuza
- altii care pur si simplu NU creaza ocazia

Primul meu prieten, si am avut o relatie de 6 ani, avea o filozofie de genul: sa-mi refuz eu o placere in viata?

Si la un moment dat i-am pus intrebarea cheie sotului:
- O sa-ti inseli nevasta?
- E asa de complicat cu tine, cu doua n-as face fata! Sigur ca era o gluma, dar stiu eu cumva ca nu-si creaza ocazii!
Este o tanti, care a aflat ca sotul iese la alergat in parc dimineata si isi scoate si ea catelul, culmea zilnic la exact ora de alergat!!! Ce face el? Se duce sa alerge in alt parc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Te intreb: Tu poti trai asa in minciuna?Daca crezi ca poti tine SI TRAI asa nu-i spune si insoarate incearca sa nu mai faci asta niciodata.
Parerea mea este ca daca acum in prag de nunta ai facut acest lucru,sigur i-l vei face si dupa aceaia.
Eu urasc sa traiesc in stress prefer sa stie totul partenerul si sa dorm linistita insa stiu ca sunt persoane care orcum se simt fara vina daca gresesc.Cica ea a insistat.Daca-ti zicea sa sari in fantana sa mori cu ea ai fi facut-o?La pat(si) pentru buria ta ai facut-o.
Si pe mireasa ta a batut-o Dumnezeu am inteles ca din cauza ei ti-ai lasat prima nevasta.
Eu nu m-as combina niciodata cu un om ocupat mai ales unul fluturatic care zboara din floare-l floare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mda. Daca ar fi fost o greseala si nu o trasatura de caracter as fi spus NU. Nu ii spune, nu-ti usura tie constiinta incarcand-o pe a ei. Asuma-ti greseala, asta sa-ti fie pedeapsa sa traiesti cu constiinta incarcata, incercand o viata sa compensezi in fata ei greseala.

In cazul tau insa, pare a fi altceva decat o greseala singulara. Si spun asta si in baza trecutului tau dar si din modul in care povestesti, "nu e vina ta, ai fost sedus si saracul de tine n-ai rezistat tentatiei".

In cazul asta nu ai decat o sg. varianta sa-i spui adevarul fara scuze patetice din gama - am fost sedus si sa o lasi pe ea sa decida daca mai vrea sa-si uneasca destinul cu tine, daca isi asuma riscul de a trai tot timpul cu nesiguranta in suflet sau mai rau de a fi ranita in viitor din nou, de catre tine.

Parerea mea...

Edit: bineinteles poti fi si egoist si mai nesi si sa mergi pe burta si sa huzuresti o viata intreaga... sau pana esti prins...si-atunci o iei din nou de la capat. Your choice...fara mila, tie sa-ti fie bine, iar femeile alea...

Mergi la inceput