Sa ii spun sau nu???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Nu raspunde coltzofeanu ....dar in sinea ei zice "ptiu drace...ca bine arata domnii din poza"

Mai Guestus, ce sa fac eu cu domnii din poza ? Daca imi trebuie mobila in casa pot cumpara....

Chiar nu ma tenteaza! Altceva mai ai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by coltofeanu

quote:
Originally posted by Guestus

Nu raspunde coltzofeanu ....dar in sinea ei zice "ptiu drace...ca bine arata domnii din poza"

Mai Guestus, ce sa fac eu cu domnii din poza ? Nu sunt buni de nimic. Daca imi trebuie mobila in casa pot cumpara... si de calitate mai buna.

Chiar nu ma tenteaza! Altceva mai ai ?

Pai vezi...qed...cu domnii aia nu mai ai nevoie de pat. Ca numa d-aia is buni:-)))))))))))))))
G. vrea sa zica, subtil ashea, ca el e unu dintre aia albi. La alegere

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Pai daca ar fi unul dintre cei albi nu ar fi la job la ora asta si nu ar fi invidios pe cel care a initiat acest subiect.

Ps. am modificat ultimele doua mesaje ...sa nu se simta nimeni lezat. Scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mey, tzara arde, omu' are o problema existentiala si voi va aratati chestii unul altuia ? da' se poa' ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Daca aia era prostituata,ca eu asa banui,ii spui miresei ca deja a fost petrecerea burlacilor,nu-i sufli nici o vorba despre ce-a fost...in schimb te duci si te spovedesti,te impartasesti,ca ai pacatuit maica in postul pastelui,spui 20 de tatal nostru si inger ingerasul meu si il rogi pe Doamne Doamne sa te ierte ca nu esti decit un sufletel amarit si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

man nu mai condamna inca un copil sa creasca fara tata.parerea mea....

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Voi va bascaliti aici si tati lui david nu mai apare.. :)
o fi o duma de 1 aprilie?

uitati aici inselatorie in ziua nuntii, de data asta din parea ei. http://www.youtube.com/watch?v=pMkxiw5Fx-s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

spune-i,spune-i!Sa simta si ea,macar asa putin ce bine s-a simtit prima ta sotie si mai aminteste-i asa spre final.....ca in viata toate se platesc cand ti-e lumea mai draga!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Pana la urma,viata i-a platit cu aceiasi moneda..E si asta o chestie.Amanta devine sotie inselata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu am impresia ca topicul asta e o glumitza de 1 aprilie. Membru inregistrat din 1 nov 2005 si asta e primul post. Cred ca ne trolleste un moderator.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput