Copiluti de mai-iunie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Te inteleg ca te termina nervos Alex. Si Andrei "vorbeste" si tzipa de ma capie, imi urca parul in cap cand baga cate o acuta. Bebelusul din burta cred ca intra in fibrilatii. L-am filmat acum doua zile cand tipa si pe urma i-am pus filmuletul sa se vada. Vreau sa zic ca s-a speriat el de el si incepuse sa scanceasca a plins si sa zica "gata-gata" sa-l opresc. Asa imi zicea si Dora, ca se sperie de alti copii cand tipa, dar pe el insusi nu se aude cum face.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Nelia eu n-am grade multe afara, ca-i urit si ploua, dar uite ce am... http://good-times.webshots.com/photo/2802500350080132939SzGyNC
gabitzam spune:
Ce frumoase sunt primulele!
lucas spune:
Salut, noi azi suntem acasa. Matei are muci, toata noaptea s-a foit ca nu putea sa respire, drept pentru care azi am spus pas la gradinita. si asa era prea mult, 3 zile... daca o tinem tot asa o sa fie fain rau, 3 la gradinita si o sapt. acasa. mie aseara mi se parea ca ar fi rosu in git, vad ca inca nu a facut febra, si sa de-a DD nici sa nu faca ca innebunesc sa o iau de la capat. ieri a mincat si putin.
eu in schimb ieri am fost la baby expo. am spart iarasi bani.
nimic nou sub soare, deja stiam si standurile pe unde sunt. ieri am fost la 10.30 dimineata si era aglomerat, nu vreau sa-mi imaginez ce va fi in w/e.
am gasit destul de multe chestii din ce imi propusesem asa ca a per total a fost ok.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ce frumoase sunt primulele!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Multumesc, dar cind ma gindesc ca eu nu ma pot bucura de toate frumusetile gradinii, cu vremea asta... Cind e soare, ma asez cu Isabella la masa din gradina si servim amindoua cite o cupa de inghetata, deh, ca intre gagici . Ieri vroia afara sa pape inghetata, a trebuit sa-i explic mult si bine ca ploua, ca e ud peste tot si trebuie sa pape in casa. S-a sacrificat pina la urma
Danelutza spune:
Lucas sanatate multa, da-i sa manince tot ce doreste, doar sa pape ceva, chiar si inghetata.
Oana lu'Alex biopsie i-au facut si sotului meu acum trei ani, ii iau o bucatica din plamin (cred) ca sa faca analiza sa vada daca nu-i cancer. A stat vreo doua saptamini in spital pina i-au facut toate analizele. Sanatate si sa dea DD sa nu fie nimic grav.
Si Isabella toata ziua il ia in brate pe "nu bau" si "bau" deh v si r lipsesc din cuvintele ei , mai bate si din picior "io bau coca cola sau ciocolata"
Nelia sanatate multa si la voi. Ufff, cum mai rezisti cu atitea pe cap ?!
Gabitza pai acum nu au bani pentru ca stiu ca intri in concediu, deci... avansarea la urmatoarea lucrare .
Monu ma bucur ca intrati in normal la capitolul sanatate.
Dispar, ploada mea cred ca s-a spalat pe miini in acvariu, a zis ca nu-mi arata miinile si mi-a spus "mami, caputoiu, chive", in traducere, sa intorc capul la calculator si sa scriu
Mercedes spune:
danelutza- fain te a pus la punct fata.
Lasa ca si mie bia imi face la fel ,, mami taci,, probabil vorbesc prea mult si o tachinez...
Apropo de acvariu si pesti, acum cateva luni a lansat telecomanda in apa sa vada cum pluteste sau nu stiu de ce ma rog am uscato dar nu a fost de ajuns. Altadata a bagato in cuptotul cu microunde - am crezut ca mor cand am simtit mirosul ajungand acasa.
Sper ca dupa 2 saptamani de antibiotice si alea alea sa pot spune ca am scapat de raceli desi nici eu inca nu sunt 100% convinsa.
Danelutza spune:
... isi facuse masaj la miini cu fixativul meu
Cu acvariu e alta poveste, s-a urcat pe scaun si a rasturnat toata cutia cu mincare la pesti, apoi mi-a zis "mami, dat mangiale petitoi" . A trebuit sa aruncam apa si sa spalam toate pietricele, ca altfel crapau de la atita mincare
gabitzam spune:
...da' mureau fericiti si in extaz
Danelutza spune:
... si cu burtile-n in sus, oricum unul a decedat dupa vreo saptamina