Copiluti de mai-iunie 2005 (72)
Continuare de la Capitolul 71
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel???(ultima postare 01/05/07)
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti ???(ultima postare 27/05/07)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 14/08/07)
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/05/07)
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 08/06/07)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/07/07)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia ???(ultima postare 14/08/07)
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 04/06/07)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia ???(ultima postare 22/05/07)
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 19/06/07)
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
monu spune:
Bea, ce frumos face nani Alex!
am uitat sa va zic ca Alexia va sta acasa pana la toamna. :(
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Danelutza spune:
Lucas cum reumatism la virsta asta ?! Am eu reumatism, ca deh, sint baba, dar nu inteleg cum poate avea un copil. Sa dea DD sa fie bine si sa nu aiba nimic, nici macar reumatism
Monule imi pare rau pentru voi, poate e mai bine ca Alexia sa stea acasa, iar cum vine caldura si soarele puternic, fugiti la mare, stati cit mai mult la soare. Eu abia astept, sa ma expun in gradina, sa-mi incalzesc oasele
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Cloreta spune:
Lucas, sanatate multa si capul sus. Nu cred ca e genetic, poate pur si simplu s-a infectat cumva, la ce mutatii si cu vsirusurile astea si toti streptococii probabil ca sunt forme mai grave.
Te inteleg perfect cand vorbesti de sentimentul de neputinta:( Si poti sa te plangi chiar daca e luni si in oricare zi din saptamana, macar virtual ne sprijinim cu o vorba buna.
Monu, imi pare ra pentru Alexia:( poate se mai intareste pana la toamna si macar nu mai risti sa vina cu raceli ca sa se molipseasca si Antonia. Se pare ca primul an la gradinita e cam la toti copilasii asa, cu raceli care parca nu se mai sfarsesc.
Va pup pe toate, sanatate si liniste sa avem.
GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
Florentina G spune:
Salutare!
In primul rand, La Multi Ani Raluca! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de tot ce poate oferi viata mai bun si mai frumos! M-as bucura mult sa mai citesc despre voi, despre Iulia ta cea dragalasa si isteata...!
Hai ca apuc si eu sa scriu cateva vorbe acum ca am reusit sa ii culc pe amandoi si cum de doua zile ma chinui sa ajung la zi cu cititul si abia acum am reusit... e momentul oportun !
Am vizionat si poze... m-am bucurat mult sa-i revad pe Filip si pe surioara lui dolofana si ochioasa, pe Delia care s-a facut o domnisoara frumoasa foc, pe Ema si pe Pifosul nastrusnic, pe Andrei posesor de super scaun de masina si care e lipit tot de tati, i-am vazut si pe Catalin si pe Alexandru ai Aurasei... si nu mai stiu ce am mai vazut, dar sper sa imi aduc aminte pana la sfarsit.
Mikyyy, bravo mami, felicitari, esti curajoasa!!! Sa ne spui care a fost reactia sotului si a fetelor!
Sufletzica, nastere usoara! Doamne cat de repede a trecut... Poze cu Sara cand ne mai arati?
Pisik, nu am apucat sa te felicit pentru bebe! Sarcina usoara...de acum in colo, hai ca trebuie sa scapi de greturi cat de curand!
Saryta, am vazut si pozele voastre, faceti ce faceti si numai in chefuri o tineti! Lasa ca e bine, ai prilejul sa te mai relaxezi si tu ca ti-o ajunge cat stai cu fetele acasa!
Gusta, cum te mai simti, ti-a trecut raceala?
Danelutza, ai invatzat cum e cu statul degeaba? Daca nu, ar trebui sa te pui pe studiat! Apropos de scapat cercelul din ureche, Maya nu a fost pe faza si si-a pierdut un cercel ... tot in pat, dar nu il gasim. Era prima data cand ii purta, cadou de la nasa ei...aveau surubel si floricica din spate nu era prea solida, imi pare tare rau de ei, sper totusi sa apara.
OlgaT, sper sa va puteti bucura de vacanta, e tare nasol sa ti se intample faze din astea... dar voi sunteti caliti, nu-i asa? Trebuie sa iasa bine pana la urma!
Mynicegirl, super cadou ai primit! Vreau si eu.....[plang]
Chrisdun, multumesc pentru floricica ! Ma bucur ca ti-a folosit linkul si ca esti mltumita de achizitii! Ai luat castel pana la urma? Pe LR nu au nimic convenabil?
Monu, sanatate fetelor, eu nu cunosc niciun imunolog, ai gasit pana la urma? Nasol ca nu mai merge Alexia la gradi, va fi greu si pt tine ca trebuie sa te ocupi de dea mai mult...
Gabitza, arati super! Mult nu mai ai nici tu... ce emotii!!!
Mercedes, felicitari pentru rezultatul lui Cristi la concursul de dans! Nu am inteles exact, doar doua saptamani a avut la dispozitie sa se pregateasca sau de atunci a fost initiat? Ce mai face domnisorica ta blonduta?
Lucas, e ingrozitor prin ce trebuie sa treceti... Sper sa va faceti bine repede si sa reluati gradinita sanatosi si cu forte noi! Multi pupici de la noi pentru Matei... sa fie curajos ca o sa treaca si asta!
Aurasa, l-am vazut pe Alexandru cum se catara. Avem si noi un exemplar identic...chiar mai rau as zice! Cat despre Catalin... e scump foc ce perle scoate!
Andutzy, voi cum mai sunteti? Te-ai obisnuit cu bona? Eu am ratat postarea cu picturile lui Dragos de la gradi... poate ne mai pui o data link-ul !
Ioana, e vorba de o casuta de joaca, nu? Super idee! Abia astept sa vad ce iese ca si eu visez sa le facem un coltisor de joaca copiiilor la Fagaras, la tara.
Clara, te rog mult, imi poti da adresa cabinetului stomatologic de care mi-ai spus pe YM? Trebuie sa imi fac timp neaparat sa ajung ca deja e jale cu dintii Mayei! iDeja i se macina cei patru din fata!
Adina, ma bucur pentru voi, si mai ales ma bucur ca ati inceput cu dreptul gradinita!
Nelia, si zici ca ti-ai luat de lucru acasa, ha?! Te plictiseai cumva? Imi pare rau de voi ca va chinuiti cu febra si virusi pacatosi.. sper sa scapati repede...Cum mai sunteti?
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Florentina G spune:
Sa va povestesc si despre noi cate ceva!
De o saptamana si mai bine l-am intzarcat pe Patrick, a fost mult mai greu decat ma asteptam, Patrick a suportat greu, iar eu am tras mult cu sanii durerosi si umflati cat pepenii. Acum ma simt mai bine insa Patrick dupa 10 zile de abstinenta nu se lasa batut, cum ma prinde ma trage de bluza si imi cere tzitzi. Am sunat-o pe Laura ca nu stiam cum se numeste oja minune care se da pe degetelele copiilor sa nu si le mai suga si intentionam sa imi dau pe san dar cand a incercat Dan sa vada cum e gustul a zis sa nu apelez decat incaz de forta majora ca il chinui si mai rau... El si-a pus un pic pe varful limbii si a mancat doua farfurii de ciorba sa i daaase duca amarala din gura si tot degeaba!
Ma bucur ca am facut pasul asta, acum a inceput sa manance simtitor de bine, cred ca lapticul de la mine, servit destul de des zilnic, ii taia foamea si refuza mancarea.
Maya e o nebunica, sambata a primit bicicleta cu doua roti de la bunica si e incantata de nu se poate. In fiecare seara, la culcare ii spunea ca isi doreste una rosie iar mama ii promitea ca daca ma asculta cat sta cu mine acasa o sa o primeasca!
Azi m-a innebunit, s-a plimbat intr-una pe palierul blocului ca afara nu am putut sa ii scot pe amandoi, plus ca imi era imposibil sa car si carutul cu Patrick si bicicleta Mayei.
Vorbeati de desenele copiilor, saptamana trecuta am facut si eu poza la doua din capodoperele Mayei .www.dropshots.com/florentina#date/2008-03-30/20:42:48" target="_blank"> Astea se vor a fi fetite!
Va povetisem saptamana trecuta ca ma descurc bine cu copiii acasa si am primit o multime de aprecieri de la voi....nu cred ca e cazul sa imi asum prea multe laude ca nu fac nici pe jumatate din cat faceti multe de aici... Eu ma bucuram ca reusesc sa fac o mancarica la pranz pentru ei, dimineata bag un pic aspiratorul si dau cu mopul pe jos, cand e nevoie mai bag masina de spalat si restul timpului ne jucam, iesim la plimbare...fericire mare !
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
babygirl spune:
Iar am adormit langa papadie, dar m-a trezit pe mine un gand ca trebuie sa va inchei povestea zilei. Cred ca tati nu pricepe de ce m-am ridicat din pat ca sa beau apa, dar nu mai apar..:D
Ieri pe la 15;00 am plecat de acasa. Nu mai puteam sa-mi gasesc locul in casa. Am plecat,chipurile, sa cumpar carnetel in care sa ne scrie edu scrisorile zilnice. Bineinteles ca l-am cumparat pe cel cu printese, de parca i-l luam Emei, nu mie.Cand am ajuns la ea, de la usa i-am auzit chicotelile stridente. Am intrat, m-am oprit in usa, ne-am vazut, mi-a sarit in brate vesela si mi-a spus:"mami, vreau papa".Ce se intamplase? La pranz a sarit peste felul doi dupa prostul ei obicei, numai ca la gradinita asta se mananca la orele de masa, nu cand vor copiii, iar ea s-a trezit flamanda, iar gustarea de la trezire nu i-a ajuns nici pe o masea. I-am explicat ca e bine sa manance tot ce i se da, daci altfel pana ajunge acasa nu mai primeste nimic si ii va fi foame. In fine, pe drum a mancat covrigi, acasa m-a pus sa-i fac urgent paste, apoi lapte cu cereale la culcare.Acum spuneti-mi si mie, vi s-a intamplat sa stea copilul infometat atatea ore la gradi..? Cred ca e corect sa le dea masa la ore fixe, nu cand ar cere fiecare copil. Ce ar fi atunci!? Dar fii-mea am inteles ca dinainte de culcare a spus ca ii este foame.Am luat-o incet spre casa, iar Ema era frenetica de-a dreptul. Nu-i mai tacea gurita. Niciodata n-a vorbit atata. Nu se oprea. Le spunea la toti pe strada ce a facut ea la gradi. In plus, era tare entuziasmata ca ploua. Am ajuns amandoua cam ude acasa, sper sa nu raceasca..Cand am ajuns acasa i-am dat bebelusul cadou si asteptam sa-mi ceara sa-i pun desene animate, ca de obicei. Dependenta.Pasiunea. N-a cerut nimic. I-am facut urgent o baie fierbinte si apoi o ora s-a jucat cu bebelusul cadou si a cantat. Directoarea mi-a spus la plecare ca s-a comportat bine pt prima zi. Ema a plans la culcare. Ma asteptam pt ca ea si acasa plange daca o culc de pranz. Vreo 4 luni ea n-a dormit deloc pt ca pur si simplu nu mai rezistam sa stau 2-3 ore langa ea incercand sa o adorm. In ultima perioada doarme iar, dar se tanguieste rau de tot pana constata ca nu reuseste sa ma induplece. La gradi de ce a plans? 1.Pt ca nu vroia sa-si ia pijamaua.:) Nu-i dusesem camasa de noapte pt ca am considerat ca inca este frig. 2. Pt ca ei i se pusese pata de cand am vizitat gradinita ca va dormi in patul de sub desenul cu Ariel, dar...evident ca patul acela era deja ocupat...O sa aiba de furca cu adormitul, dar m-am prins cum au incercat sa o linisteasca pt ca in seara asta la culcare, cand ne-am bagat in pat, eu aproape adormisem cand simt mana Emei pe obrazul meu si o aud:"Stai linistita scumpa mica, dormi, sa nu-i trezesti pe copii". Nu stiu in cat timp i-a lasat pe ceilalti sa doarma, cert e faptul ca pana la urma a adormit. O sa mai intreb maine. E un batalion femei acolo (educatoare, ingrijitoare, bucatareasa, colaboratori, asistenta) Toti misuna dupa copii. Educatoarele pleaca la ora 14:00 si eu inca n-am inteles cine ii culca pe copii. La ora 17;30 cand am fost sa o iau mai venisera si alti multi copii. Imposibil sa vb prea mult cu directoarea. Dar am lasat carnetelul pt scrisorele si de acum voi merge cu 1-3 intrebari pregatite in fiecare dimineata.Dir a apucat sa-mi spuna ca s-a purtat frumos, ca s-a jucat, s-a integrat usor, ca este f pisicoasa si mamoasa si se tot baga in ea si in inca o educatoare( asta m-a lasat cu gura cascata) Da, Ema se alinta mult de tot in ultima vreme, dar nu ma asteptam sa se lipeasca atat de repede de altcineva. Mie mai nou imi spune si "miaaaau" cand se lipeste de mine si ma pupa pe unde apuca. (de la pisicile Aristocrate i se trage acest "miau") In afara de incidentul de la culcare toate bune. Sper ca in prima luna de gradi sa se obisnuiasca cu mancarea de pranz si sa invete sa doarma fara obrazul lui mami de mangaiat si bratele ei in jurul ei...Asta va fi mai greu pt ea, cred eu.In seara asta, am culcat-o intre noi, ca de obicei. Nu vrem sa renuntam inca la momentul acesta pentru ca este prea frumos cand ne ia pe amandoi de gat si adoarme asa, pe spate, simtindu-ne pe amandoi. Dar la gradi nu e nimeni langa ea, de aceea ii este greu.
Fug inapoi la culcare ca Mihai cam tuseste..intentionat..:D
Somn usor!
fran spune:
Ralwka-LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi toti trei si sa aveti mult timp liber sa-l petreceti impreuna !
LUCAS-Eu am avut(am) reumatism articular acut. L-au descoperit la 11 ani si e o boala specifica a copilariei. Nu stiu ce sa zic cu mostenirea genetica, o fi ceva adevar si cu asta pentru ca si mama mea a avut, cam pe la aceiasi varsta.La ea se crede ca s-a declansat in urma scoaterii amigdalelor. Mie cand mi-au descoperit-o mi-au zis ca neaparat trebuie scoase Din pacate la ea a fost nasol pentru ca i-a prins si inima. Nu vreau sa te bag in sperieti, probabil ca oricum ai citit o gramada legat de subiect. Eu sunt bine merci, si dupa primul puseu-cel de la 11 ani-nu am mai avut nimic, dar tratament mi-au facut preventiv si anul urmator, si apoi inca 2 ani am facut extancilina in fiecare luna. Si nu am avut nici un fel de manifestare la incheieturi-in afara de dureri, diagnosticate ca "dureri de crestere". Pentru ca din cate stiu eu in caz de RAA incheieturile devin rosii si umflate. Si la analizele de sange, viteza de sedimentare e mult crescuta-imi amintesc ca la mine sarea gratzios de 100...Pana nu a scazut sub 10-15 nu m-au scos de pe antibiotice. In cazul vostru, se poate face proteina C reactiva si cu sange din degetzel...
Totusi, din cate am inteles eu, lui Matei i-a aparut in gat streptococul cu pricina, cel care declanseaza boala. Dar asta nu inseamna automat ca are si RAA. Si pana una alta, poate ca e o idee sa repetati exudatul, sa nu fi fost o alarma falsa, noi am patit-o cu o urocultura gresita.
Sper sa treceti cu bine si peste asta si sa ramana doar o amintire urata.
Nelia-preturile din romania sunt aberante la tot ce insemana articole si servicii pt. copii. Nu are rost sa faci socoteli, ideea e ca exista cu adevarat pe piata putini importatori de jucarii de calitate, putine gradi/ scoli de calitate, chiar si particulare, nu mai vorbesc de cele de stat si tot asa. Eu de cate ori prind cand o iesire din tara vin cu o gramada de jucarii si carti, le ascund prin casa si i le dau pe rand. Evident, ar fi mult mai comod sa le iau de aici cand am nevoie, dar una ca nu le gasesc si a doua ca preturile sunt si de 4-5 ori mai mari la unele.
Unul din sefii mei e suedez si imi zicea ca vrea trambulina de sarituri cu plasa pt. copil-in Rom a gasit cu 10 mil-fara transport un model pe care in Suedia a dat cam 70 de euro...
Adina-ce frumos povestesti, imi vine sa ma duc si eu la gradi...
Monu-adica v-au zis iar medicii sa nu o mai duceti pe Alexia la gradi? Pana la urma ati fost la imunolog?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Ce dragut, Adina, ma bucur pentru voi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Adina, bravo Emei. O sa fie bine.
Fran, Alexia sta iar acasa nu gradi. desi aseara incepuse sa enumere copiii cu care se joaca ea. :( nu am fost la imunolog pentru ca pur si simplu nu am gasit pe cinea care sa fie imunolog si atat. toti sunt cercetatori. mai fac sapaturi.
alexia se plange acum de urechi.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
babygirl spune:
Azi am lasat-o plangand. Am ajuns primii la gradi, nu era nici un copil. Nu mai fac, promit!:) Nu ma mai duc la 8 fix.:) Acum e bine. Mi-am activat sistemul de monitorizare video si sunt cu ochii pe ea. Cred ca le citeste ceva. O vad pe edu cu o carte in mana, iar piticii stau cuminti pe scaunele. Mai putin Ema care se tot frichineste. Dar nu se desprinde de scaunel. Cred ca n-a stat niciodata asezata atata timp.:)Ieri cand era suparata, mi-a spus edu ca Ema i-ar fi zis:"eu nu te iubesc pe tine, o iubesc pe mami". Eu cred ca in curand o va iubi si pe ea.:) E tare draguta si blanda. I-am spus Emei ca seamana cu Alba ca Zapada si tare-i place asta. Cand a plecat, la ora 14;00 Ema a fost trista. Mi-a spus ca dupa plecarea ei, inainte de culcare, a inceput ea sa planga. Am lasat-o pe mainile ei, iar cand a vazut ca pleaca si ea probabil ca s-a speriat nitel. Azi i-am dus si rochita de noapte, poate asa nu mai face nazuri. Le-am spus educatoarelor sa i-o puna peste pijama. Daca papadia este mai fericita in rochite, ce sa fac?!