Copiluti de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aici este frumos, liliacul este inflorit, au fost 22 de grade, este super! Am auzit si privighetori pe malul lacului!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Liliac? 22 de grade? De ce-oi fi plecat eu de acolo, oare? Dar nu ma pling, ca miine ninge! Sint si aici 9 grade, dar miine e mai frig si ploua si poimiine ploua sau chiar ninge, ca e 1 grad. Dar apoi scrie ca se incalzeste! Oricum, se duce zapada, se vede iarba pe ici, pe colo. Ne multumim si ne laudam si noi cu ce avem.

Nu mai am putere sa va scriu, am scris la Sezatoare, ca sa nu va trimit sa cititi si sa mai populam si acest subiect, voi face un mesaj cu ce am scris pe acolo. E joi si la noi e din nou ca la nimenea... Stati sa vedeti...

Totul a inceput de dimineata, cind lucrurile stateau asa: sotul era la servici, apoi la 11 avea RV cu mina la chirurgie plastica la spital, trebuind sa se intoarca apoi la munca, ca sint urgente, iar seara aveam curs toti 5! Eu aveam rendez-vous la medic cu Lisandru, la 10, la ORL (are o mica ecrescenta care trebuie eliminata dupa ce se vede de ce a aparut), RV fixat acum 4 luni! Si cind ma asezasem si eu linistita sa va citesc cu restul de cafea in mina, ca apoi trebuia sa o iau din loc si nu mai stiu cind faceam o pauza... ma suna de la scoala de la Agata, ca are dureri de burta, diaree, ca e epidemie in scoala de viroza stomacala... Ia sotul de unde nu-i, ca la servici nu raspundea nimeni la centrala aia pe care degeaba o tin, iau un taxi, alerg la scoala, o gasesc pe Agata mai mult moarta decit vie, alba ca varul la fata si cu ochii pe wc, sa vada cind iese cineva, ca nu mai putea sa se tina... mergem la spital si ajungem la fix pentru vizita la ORL. Vestea buna este ca Lisandru nu are nimic la urechi, aude pefect, i-au pus niste electrozi sau ce-or fi aia pe frunte, pe ceafa si un aparat pe urechi si totul e in regula. Deci acea ecrescenta, cu cauze congenitale, nu are legatura cu formarea urechii si poate fi inlaturata. Ne vor chema peste 4-6 luni ca sa o facem, se face pe cale chirugicala, cu o anestezie usoara, pas grand chose! Zice medicul, ca mintea mea deja lucreaza. Dar deocamdata m-am linistit ca e bine si ca nu intram in acel 1% cazuri in care aceste ecrescente au legatura cu urechea si cu auzul. Acum am ajuns acasa, Agata a mai vomitat o data pe strada, am spalat-o si am bagat-o in pat si acum doarme. Lisandru la fel! Totul e sa dau de tati la timp ca poate o ia el pe Tudora, de cursuri nu se mai pune problema, nici azi si probabil ca nici miine, le-am si scris profesoarelor si le-am spus ca nu cred ca ajung. Mare pierdere pentru ele... ca ori cu mine acolo, ori fara, pentru ele e totuna! Dar la unul dintre ele, cel din seara asta, se da nota de participare, un procentaj mic dar important pentru mine din nota finala.

Ma duc sa mai fac ceva prin casa... De ce scrieti atit de putin? Ca aproape ca nu am avut cu ce termina gura de cafea ramasa tot de dimineata. E soare afara, sinteti la plimbarici, hai?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

test..ca aveam restrictie la forum!hmmmm...

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

'Neatza!
Cica azi vor fi 30 de grade!!! Trebuie sa caut hainute subtiri prin dulapuri ca nu am facut inca schimbul iarna-vara.
Sa nu radeti de mine, dar abia acum am cumparat celebra Batista a bebelusului in disperare de cate mucozitati avea Alexandru si cat ma chinuiam sa i le extrag. Parfuuum!!! Tot a urlat si s-a zbatut la tati in brate, dar am reusit. Casa nu mai zic de Catalin care a vrt si el si statea ca sultanul pe fotoliu cu chestia inmana, demucizandu-se. Urmarea... au dormit bine amandoi azi noapte.

Nelia - cum se simte Agata? mie asa mi-e de groaza cu chestiile astea stomacale; stii ca ai mei au avut amandoi cate un episod rau si stiu cat au suferit.

Simona - ia-te un pic de "duamna" bucatareasa!

TDI - simpatica foc Alyssa!

Aaa, sa va povestesc si de micul catarator. Catalin nu sa urcat pe barele din parc pana la 2 ani. Alexandru e calare pe ele desi abia a inceput sa se tina copacel cat de cat, mai si cade in fund ca bobocelul, se ridica si iar pleaca, fix la bare si se cinuie sa ridice piciorul si daca e putin ajutat pana pune bien un picior, nu mai sunt probleme. Iar inima mea o ia razna. Aseara l-a dezlipit tati cu lacrimi de pe una, ca nu se dadea luat deloc.

Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, noi avem vesti bune. suntem pe cale sa ne facem bine.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

BIZARII'S WORLD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce veste buna, Monule!

TDI, Danelutza, tot ploaie la voi?

Mai am doua saptamani de venit la servici, mi se pare asa ciudat, simt ca o sa-mi lipseasca tare mult. Sunt pe ultima suta cu proiectul la care lucrez de cand m-am intors din concediul cu Andrei, acum printez manualul de utilizare, saptamana viitoare avem omologare. Programul ruleaza deja in turn la Otopeni. Felicitarile le-am primit deja. Numai avansarea nu. Cand am venit din concediul cu Andrei nu m-au avansat ca eram dupa concediu, acum nu sunt bani si pentru asta. Cand ma intorc iar o sa fiu dupa concediu...Cand s-o omologa o sa ia prima ceilalti, ca eu o sa fiu in concediu... That's life!! Eu ma bucur ca am terminat si nu i-am lasat balta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata
Va servesc cu proaspata.

Nelia multa multa sanatate Agatei.Cum mai este? Virusii astia sunt ceva de groaza.

Aurasa nu ma pot lua de "duamna" ca din pacate aia nu pricepe romaneste si la capacitatea ei de "sintetizare a informatiilor" se va razbuna pe copil.Din pacate Dragos sta la gradinita in medie cam 8-9 h/zi si nu pot risca sa intru in colimatorul ei.Am avertizat-o de nenumarate ori ca Dragos este mai sensibil si nu-i obisnuit nici cu tipete, urlete si nici cu jigniri.Dar ea asta stie si asa se comporta.

Tdi simpatica foc Aly

Hai ca trimit mesajul asta ca deja s-a racit cafeaua de cand scriu la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

TDI, Danelutza, tot ploaie la voi?

La mine ploua, e urit ca nici macar nu ma uit pe geam... Muntii in fata si in spate nu se vad, ca-i ceata, sigur deasupra lor e zapada... Lacul, si la stinga si la dreapta e mohorit, parca sta sa plinga . Isabella a rupt toate virfurile la culori, cica sa cumparam altele

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

aseara am intrat putin sa va citesc si aveam restrictie.Noi tot cu muci ca nu mai stiu ce sa fac.Am oprit sudafed dupa 2 zile caci ahabar nu am cat timp sa ii dau.
In rest aveam ceva probleme in familie.Matusa mea a facut pneumonie este in spitalul judetean, nu are loc in pat deci sta pe 3 scaune de spital intr-o camera cu doua paturi ocupate.Partea proasta e ca i-au fost descoperite niste excrescente pe plamani si saraca e terminata si se tot intreaba de ce eu?de ce eu? incercam sa stam cu psihicul ridicat pt ea.Luni de abia face brohonscopie(daca se numeste asa)si va trebui sa mearga in Bucuresti cred pt biobsie.Suntem la pamanat pana aflam ce se intampla.Isi luase bilet de avion sa vina cu mama mea in Londra pe 1 iulie.Ne rugam ca excrescentele sa fie de orice natura inafara de cancer.Inca mai face febra din cauza pneumoniei dar nu asa mare ca pana acum.Incercam sa ne agatam de orice speranta.Am mai citit pe internet cate una alta...dar pana nu ai biopsia si rezultatele in mana...te gandesti la tot felul de chestii.Ea e cumnata mamei cu care se intele minunat.CAnd ai mei s-au mutat la casa, si-au cumparat si ei casa laga ei, au terminat casa de construit si aveau atatea planuri.mama plange mereu cand vorbesc cu ea si imi tot spune ca vroiau sa stea toata vara in gradina la cafea.NU stiu cum sa o incuranjez, doar atat i-am spus ca indiferent ce va fi va terbui sa facem fatza.CA e cancer sau nu...trebuie sa "mancam "elefantul pe bucatele.
Stau si ma intreb: cum se face daca esti suspectat de cancer..te lasa sa stai toata saptamana pe 3 scaune lipite, esti pe perfuzii, si iti face cate o analiza azi, maine o tomgrafie, stai ca vine luni dr sa faca nu stiu ce....si tot asa.Chiar nu se pot face mai repede.Chiar nu se gandeste nimeni la pacient si la starea lui psihica.Eu am sfatuit matusa sa fuga din spital cand poate si sa mearga la particular sa faca tot ce trebuie,si sa se intoarca in spital ca si cum ar fi fost aseara la plimbare prin curtea spitalului.
Cum e viata asta....?!?!?Am inceput sa ne rugam sa avem o anumita boala(cum ar fi TBC)si nu altceva mai grav.

Alex e bine in general.Ieri am constat de ce ma simt asa obosita seara dupa ce il culc pe Alex.PAi am realizat de ce.Vorbeste intr-una, dar intr-una ...nu are un moment in zi in care sa tac.Si de obicei vorbeste pe o tonalitate inalta:NUuuuu vreauuuu!Mamyyyy,Vreaaaaauuuuu....Vrea sau nu intr-una ceva!Dimineata eram in bucatarie la cafea si vine copilul in fatza mea si imi spune:Nu vreau!!E spuneti si voi!Te parca l-as fi rugat ceva!!!!
Ieri am desfiintat draperiile si acum plange si imi spune:Unde perdelele una?Unde perdelele una?Stai si explica-i ca e ai frumos asa si tot nu intelege!!!Imi vine sa urlu!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

gabitzam:la noi cand ningea duminica dimineata asa de frumos cantau pasarile.Ningea si pasarile cantau.

danelutza:da si noia vem problema cu cumparatul.Una doua el zice ca eu ii cumpar.Isi arunca jucarile in aer si il ameninta ca nu ii mai iau nimic.si el zice: ,"nu...nu vleau... alta cumpalam".NU il mai zice pe " r"decat atunci cand canta.Am sesizat cand imi cata "frere jacques"

aurasa: nu prea am citit despre batista copilasului, dar parca era ceva legat de aspirator.Poate gresesc!!!cred ca gresesc sigur.Eu tot cu apa marina si pompa cand nu se mai poate.Mi-e mila de el dar ce sa ii fac.Are nasul infundat de aproape o luna.Sunt disperata.

monu ma bucur pt voi!!Sa o tineti tot asa ca va ajunge si voua saracutii!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput