Copiluti de mai-iunie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 18

Danelutza spune:
... sinteti cumva in greva ?!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

gabitzam spune:
Hi, hi, eu eram mai inainte aia cu lenea Am ramas logata pe contul de la gravidutele de mai-iunie 2008, unde mai scriu. Azi s-a dat startul la nasteri si acolo, incep sa ma apuce emotiile!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Androix spune:
Nu suntem in greva, dar eu de maine intru, ca merg sa-mi aduc kinderii acasa si probabil n-o sa mai am vreme sa intru. Nu conteaza ca luni ii duc inapoi si ies din greva.
Am facut o supa de vita si maine o sa fac niste pulpe de pui la cuptor cu cartofi si salata verde. Daca aduc copiii acasa trebuie sa si gatesc ca ce bine mi-a fost singura, in ultimele doua zile chiar si fara Mihai, sa mananc ce pica fara sa ma stresez ca nu am gatit.
Si cum va spuneam citeam zilele trecute capilolele de demult. Si ce de fete am vazut care n-au mai scris de o mare vremeeee... N-o sa ma apuc sa strig la catalog ca mi-e sa nu uit pe cineva. Sper ca toata lumea, parinti si copiluti sunt bine si mamicile n-au mai intrat din lipsa acuta de timp. Dar mi-e dor de multe fete.
Lucas, sanatate multa pentru Matei! Abia astept sa fie serbarea ca trag speranta sa ne delectezi si pe noi cu un filmulet cu cantaretul tau Nu am retinut daca i-ai gasit microfon?
Mercedes, si tie multa sanatate!
Am vazut la tv un documentar printre picaturi si am prins o faza. Un adult ascundea o bombonica intr-una din maini si un copil trebuia sa ghiceasca in ce mana este. Erau copii pe la 2-3-5-6 ani. Toti au priceput regulile jocului din prima si au incercat sa ghiceasca dar treaba a devenit distractiva cand au schimbat rolurile. Cei mai marisori iar pricepeau dar aia mici pana in 3 ani erau de coma. Cik ei nu pot sa-si imagineze pana la varsta aia ce poate si ce nu poate sa vada adversarul intr-un joc. Erau asa de simpatici cum aveau impresia ca fac treaba buna cu manutele la spate si apoi cand sa duca mainile in fata aduceau doar manuta in care ascunsesera bomboana Abia astept maine sa ma joc asa cu Filip ca poate nu credeti dar n-am facut-o pana acum.
Gabitza, deja? Ce putin mai ai, m-au luat pe mine emotiile dar pe tine! Pai atunci sa aveti nasteri usoare toate si bebei sanatosi!
Andreea mama de Filip si Georgia

iuliana spune:
Androix, la virsta asta, intr-adevar, copii nu stiu ca si ceilalti pot sa gindeasca/vada ce gindesc/vad ei. Se cheama ca un copil are egocentric thinking, dar nu in sens egoistic. Eu am vazut un filmulet in legatura cu studiile facute pe tema asta. I-au pus pe copii de 3 respectiv 4 1/2 ani sa joace un joc, the "mean monkey game", in care psihologul tinea o marioneta maimuta in mina. Regula era asa: copilului i se dadeau 2 stickere si el trebuia sa aleaga pe cel care ii place lui cel mai mult, in acelasi timp spunindu-i-se ca maimuta il va vrea tot pe acela. Astia mici de 3 ani bineinteles ca nu au realizat mamuta poate fi pacalita si il alegea stickerul preferat, dupa care maimuta il sutea:). Ei, cind a fost testat un copil de 4 1/2 ani, asta i-a aratat prihologului care sticker ii place, dar cind a inceput jocul, i-a "aratat" maimutei ca prefera stickerul urit. Asa ca maimuta s-a ales cu ala urit, iar pustiul cu cel pe care il prefera de fapt:)). Deci deja la 4 ani jumate ei stiu ca gindurile lor fi secrete si personale, ca sint diferite de a celorlati si ca pot manipula mintea altora. Am sa fac si eu testul cu fetele mele, ca jocul e f. interesant. Noi si cind ne jucam cu Diana de-a ascunselea, ii punem mina la ochi si ea crede ca s-a ascuns si ca nimeni nu o vede:)).
Gabita, cind e ziua cea mare?
Si la noi s-a facut soare si frumos...e chiar de minecuta scurta. Poate reusesc sa fac si eu curat in garaj si sa spal perdelele la geamuri, spal mocheta in casa si sa facem curat in garaj.
Danieluta, Diana mea e chiar tare cumintica, ptiu sa nu o deochi. Ma inteleg bine cu ea si nu mi-a facut stricaciuni, nu mi--a umblat prin cosmetice etc, doar mi-a scris peretii cu creioane, insa i-am putut sterge.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

monu spune:
Ola, am o lene si o oboseala .....
gabitza deja incep emotiile. la ce spital nasti? sa vin la voi daca ne primesti.
daniela super faza cu acvariul.
eu ma gandesc cu groaza ca vine canicula si vom vegeta de data asta (vara asta) in Bucuresti toate trei. Nu stiu cum vom supravietui? aveti metode de supravietuire la canicula si stat in casa?
ma bucur ca fetele incep sa fie mai bine.
Antonia este o mare figuranta si deja se catara si face o groaza de chestii. e rea!!!! mai rea decat alexia!
Alexia e o dra cu figuri si fitze. azi mi-a facut pe strada o scena de toata groaza. tipa in gura mare ca vrea aia apoi numai vrea ca vrea altceva. gen alex al oanei. nici ea nu stia ce vroia dar urla in gura mare.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD

gabitzam spune:
Monu, tot la Cantacuzino o sa nasc si de data asta.
Antonia rea?? Nuuuu creeed. Eu am vazut o fetita cumintica, zambareata si mancacioasa, care nu s-a miscat de la tati di brate aproape.
Iuliana, mai am doua luni, la inceput de iunie o sa fie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by maiiunie2008
Daaa, greva cu lene de-aia greaua
Vroiam sa-ti spun venit in rindul nostru si mi-am dat seama ca tu nu ai nascut, inca... si ca ai intrat pentru Gabitza

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

monu spune:
gabitza ale mele sunt cuminti in public dar acasa e dezastru.
de ex. alexia ii ia din fata pufuletii. antonia se duce si o ia la palem si musca. alexia tipa la antonia nu ai voie, antonia tipa la alexia si finalul plang amandoua.
antonia face ceva ce nu are voie, gen se duce undeva si trage de toate sertarele si ii zic nu ai voie poti sa cazi. vine la mine suparata, da na-na la mine si apoi musca. nah! copil cuminte
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD

Danelutza spune:
Andreea si mi-e mie bine cind nu-i sotul acasa. In seara asta a vrut Isabella cartofi prajiti si altceva n-am mai facut .
Iuliana la mine scrie pe unde apuca, desi i-am explicat si are hirtie unde sa deseneze, tot pe pereti, canapele, fotolii, e mai interesant. Iar cu cosmeticele ma da gata, daca intra in smacurile mele, iese toata colorata
Monu pleci la munte cind vine canicula... Alta idee nu am. Daca te incalzeste cu ceva, si Isabella e cuminte in public, toata lumea ma felicita ca-i bine crescuta, dar acasa imi scoate peri albi