Copiluti de mai-iunie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
monu spune:
am uitat sa va zic
antonia azi si-a tras masa de calcat peste ea. am auzit niste chitaituri si cand ajung ditamai masa picata (era stransa si pusa in sus lipita de perete) si fii-mea (antonia) pe sub ea. bine ca nu a patit nimik. asta mica e mai atomika decat alexia.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
onixone spune:
danelutza: si eu sunt singura de marti ca al meu e plecat in Scotia.NU ca acum as gatii neapart pt sotz, dar sincer cand ma apasa lenea mai fac curat de ochii lui.Zilele astea am gatit numai pt alex.Eu am trait cu pop corn si salata.MA simt "obraznica" cand sunt singura ca mananc seminte seara in pat la tv ceea ce nu puteam face cu el.
Dar pe de alta parte a stat cam mult.De obicei pleca cam cate 2 nopti maxim.Cred ca vine maine noapte.
Si eu am jucat cu alex jocul cu ascunsul in mana.Se distra de minune.Acum daca statisticile zic ca, copilasii nu pricep care e treaba nu pot venii sa zic eu ca al meu a priceput.Dar pot sa spun ca cel putin mi-a dat impresia ca a a inteles...mai ales ca intreba si cand "where" cand ii aratam mainile.
Cand ii dadeam lui (sa nu zic prostii acum) dar parca retin ca el tinea banul in aceeasi mana si incrucisa mainile din cand in cand(asa a vazut la mine).
gabitzam: cum adica draga nasti...ca doar ieri ne-ai zis ca esti gravida.hmmm...cum trece vremea si eu tot acasa stau.Altii au facut copii, au fost la serviciu si iar fac copiii...si eu tot acasa stau.trebuie sa iau masuri.Adevarul e ca sunt satula! Cu toata firma care o avem!!!Daca nu ne facem birou separat imi dau demisia de la barbat si imi gasesc de munca!
Va pup si w-end linistit si multa caldura ca sa va puteti plimba(dedicatie speciala pt Nelia...daca pot spune asa)
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
patriciaRO spune:
Salutici
Ieri am fost sa vad o alta gradinita unde au locuri libere. Nu se stie de ce? dar e bine ca le au, pe cand alte gradinite sunt cam pline. In fine. Poate intra Pifosel din iunie. Am fost am vazut, placut, e draguta, merge. Au clasa de 22 de copii si 3 pedagogi sa aibe grija de ei. Program de la 6.15 - 18.30... Singura gradina care are programul asa. Acuma sa vedem ce-o fi de capul ei.
maine la serviciu, ieri si azi la fel... Si seara plimbare cu baietii. Eu desi am si biciclit mult si am facut si efort, astia-s mai varza decat mine fratioare. Adorm ca bustenii. Asa ceva...
Vreau si eu sa vina mai repede primavara, desi la noi e cald ziua relativ, tot nu infloreste liliacul. Bine ca voi aveti vreme faina.
Monu, baga aer conditionat vara. Ca altceva ce poti face?
pup la fete
Beatrice, mamic de Alex pifos
patriciaRO spune:
Am uitat sa va dau 2 filmulete. Le-am filmat pentru cele care vor sa faca abdomene si ceva din fund. Numai 3 minute cat am reusit. ca mai mult nu are camera, in plus mai am un filmulet unde m-a calarit fi-miu de numa, asa ca s-au dus minutele mele.
Abdomene:
http://piticii2003.multiply.com/video/item/27
Butt:
http://piticii2003.multiply.com/video/item/28
si filmul cu Alex cand facea si el:
http://piticii2003.multiply.com/video/item/29
Beatrice, mamic de Alex pifos
nelia spune:
Revin mai incolo, poate va dau si vesti bune despre noi!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Ada_74 spune:
Androix, cumva iti era dor si de mine? Eu va mai urmaresc din umbra, cam 50% sunt la curent cu noutatile, dar nu apuc sa intru.
Eu si burta din dotare suntem bine, greturile au cam trecut, au ramas doar cele de noapte si insomniile. Ma enerveaza la culme ca ma trezesc la ore imposibile si nu mai pot sa adorm. De obicei ma trezesc la 5-5.30, dar azi am program de weekend - ma fatai prin casa de la 4.
Gabi, poti sa fii fericita ca Bianca ti-a zis doar 'mami taci'. Mie mi-a tras-o Sergiu cu 'mami nu mai vorbi, ca ma scoti din sarite'.
Aurasa spune:
Buna dimineata!
Monu - si Catalin mi-a facut o scena asemanatoare ieri. Afara... vrea banane(desi mancase una acasa), intru, pana sa cer, nu mai vrea, vrea madlene(in conditiile in care nu se omoara cu dulciurile). II atentionez ca e foarte dulce, inisista, ii cumpar, ia o gura si imi spune ca nu ii place.
Cearta intre ei... la greu. Culmea e ca o initiaza Atomix. EL ii strica jucariile, el ii mananca desenele sau i le mazgaleste. Zilele trecute s-a dus Catalin sa ii duca un biscuit (era dulce si lui Alex ii plac). Ce credeti? Ia biscuitele si ii trage o gheruta peste ochi lui Catalin. Cuvantul de ordine in casa e "nu va loviti, sunteti frati, nu e voie". Catain intelege, nu prea da, dar atunci l-a ciupit de picior si mi-a zis:"am ciupit , mami, m-a durut".
In rest, sunt niste dulci si ma topesc cand ma uit la ei. Sunt atat de diferiti si asa de mult se completeaza unul pe celalalt, chiar daca sunt inca mici.
Eu....migdake de abia pot inghiti apa. Nu stiu cum m-am pricopsit cu ele ca nu am mai avut de ani buni. Azi noapte pe la 1 imi faceam un sodou si parca m-a mai lasat durerea un picut.
Uitati ce le-am preparat copiilor ca mic dejun ieri(normal cu Catalin , care a participat din plin). Se numeste melc cu branza(cochilia e din aluat fraged facut in casa, umpluta cu branza de vaci), iar restul se vede(cornitele sunt din sticks, limba din morcovel)
Melc cu branza -mic dejun
O zi buna!
Aprilie 2008
Danelutza spune:
Beatrice frumos filmuletul cu Pifosul. Si Isabella face gimnastica cu mine, asta cind ma apuca si ma apuca destul de rar
Aurasa haios melcusorul . Si-l papa tot, ca Isabella am minca doar continutul , aluatul ar trebui sa-l pape mami.
Oana lu'Alex si eu m-am destrabalat aseara in pat, cu un castronel cu alune, astea sigur sint bune la dieta .
Sotul meu cred ca vine abia luni , iar afara ploua si nu pot scoate ploada din dotare, la plimbare .
Va doresc o zi buna si un week-end minunat.
Desteptareaaaaaaaaaaaaaa... ... poate asa va treziti...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
onixone spune:
beatrice:foarte frmos faceti, iar alex e extraordinar.Am sa incep si eu sa fac cate putin prin casa.Scuza mea acum este ca nu am covor in sufragerie si sincer...e asa de rece podeaua.Vezi asa da scuza!!!
Si mie copilul mi-a zis dupa ce am tzipat la el "pui calmeaza-ta, e copil".Tocmai repeta dupa taica-su!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
simona_filipas spune:
Fac schimb de zi cu ploaie cu una cu soare si putina caldura.Nu vrea nimeni?
Gabitza deja? Hmmmmmmmm ce repede a trecut.Parca ieri povesteai cum i-ai bagat sotzului testul sub nas
Cuscra m-ai innebunit cu florile tale.Recunosc ca am salivat la spaghete.Cum rezista florile la voi?...la mine daca prinde Dragos cate o floricica mica-mica prin gradina o rupe instantaneu si mi-a aduce mie tare mandru "potim ghiocel"
M-am spart de ras la faza cu acvariul si calculatorul
Bea bravo Pifosului. Eu nu ma incumet la asa ceva....probabil dupa 5 min as avea febra musculara 1 an
Monule ma bucur ca sunteti sanatoase ca-i tare deprimant sa-ti vezi copiii bolnaviori.Bucura-te ca sunt sanatoase si fac nazbatii.In curand o sa creasca si o sa-ti fie dor de toate astea.
Cu caldura o sa fie jale mare anul asta.Chiar ca nu stiu cum om rezista.
Eu luni o sa am program sexi cu educatoarea cea tanara ca m-a calcat rau de tot pe bataturi.Vineri a scapat ca nu mai era la gradi cand l-am luat eu pe Dragos dar luni nu mai scapa.Cred ca deja mi s-a umplut paharul.
Week-end palcut la toata lumea.