Copiluti de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne pregatim de gradinita. Dimineata s-a dus Costi cu Andrei la cabinet sa-i ia exudatul din gat, ieri l-a pandit Dora sa faca un kk mic sa-i ia proba Scandal, tipete, plansete, ca de obicei cand recunoaste locul cu pricina.
L-a linistit tot la bile. Nu v-am zis ca mai nou mi-a umplut casa de bile. De cate ori iese afara isi face drum la un butic din zona care are o chestie unde bagi 1 leu si-ti da o bila colorata de cauziuc. S-a amorezat de saraciile alea de bile. Daca isi aduce aminte vrea si "ooouuuu" adica un Kinder. Nu-i trebuie ciocolata, pe aia ma sacrific si o mananc eu Si cand cauta in casa niciodata nu gaseste bila care ii trebuie, ca au ajuns majoritatea pe sub fotolii, canapea, pat, etc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Bafta Gabitzam, dar nu ziceati ca il duceti din mai?
la noi nu prea este cu bile da cu ou da, eu ma sacrific la jucarii. oricum este singura ciocolata pe care o maninca! (din motive de mama care inca nu i-a dat dulciuri cu exceptia oului sau ciocolatelele alea mici tot kinder.
Adina cum se simte Ema?

Onixone, acu ceva sapt.eu m-am trezit cu politia la usa: si ma intreaba: fiul dvs. este acasa? eu am intepenit pentru ca era in parc cu mama, si am crezut ca s-a intimplat ceva. ala cind ma vede livida imi spune: nu va speriati ca nu e de rau, e de bine, i-am gasit buletinul!!!!!!!! eu si mai siderata, si ii spun, copilul meu are 3 ani!!!! ala se uita la mine, se uita la buletin si zice: vrei sa-mi spuneti ca am gresit adresa??????? nu va spun continuarea ca o intuiti.

Mergi la inceput

Ba da, din mai, dar nu mai e mult pina in mai O saptamana dureaza pina ne da rezultatele, pina il vede doctorita...acusica e mai.

Am mancat ca un purcel, a fost ziua unui coleg si a comandat la un restaurant chinezesc tot felul de mancaruri, cu pui si porc, am gustat din toate cate ceva, ca altfel n-am ocazia sa gust atatea odata.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

fi-miu are pe 17 aprilie serbare la palatul copiilor. si am vb. azi cu educatoarea ca vrea sa-l puna sa cinte saraca de ea.... nu stie cu cine are de-a face, adicatelea in 2 sapt. mari si late de gradinita fi-miu cinta pe scena. de abea astept sa vad scena, educatoarea o sa-l impinga pe scena si el o sa de-a din miini si din picioare. si cica ca sa nu fie singur o sa cinte cu o fetitza, colega de grupa, care nu prea stie romaneste. super!!!
Mygirl cum se simte Alex??

Mergi la inceput

eu iarasi sunt in perioada de invatat ca am examen in 23 aprilie. se vede ce chef am nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lucas lasa mai ca se descurca el cu cintatul, doar are buletin, nu ?!

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna seara,
Ne mai primiti si pe noi?
Imi este rusine sa recunosc ca nu am mai scris de fooooarte mult timp dar v-am citit cu placere.
Noi suntem bine (fara sa pun la socoteala racelile lunare).
Dragos merge la gradinita din cartierul nostru cu mare mare placere si se pare ca s-a integrat foarte bine in colectivitate.
A invatat foarte multe lucruri noi si bune si bineneteles si cateva prostioare inerente.
Imi spune tot timpul ce a mai invatat nou la gradi si imi pare rau ca nu pot fi tot timpul alaturi de el asa cum eram pina sa incep serviciul.
Singurul "norisor" care ne umbreste gradinita este " rusinea" adica Dragos nu cere la gradinita sa mearga la baie de rusine si atunci prefera sa faca pe el desi acasa cere tot timpul si nu mai folosim pampers de mult timp.
Am ajuns la limita extrema si mor eu de rusine cand imi spun educatoarele ca ......iara nu a cerut la baie . Chiar nu mai stiu nici cum sa procedez nici ce sa mai fac Cam atata despre noi.

Nelia multa multa sanatate sotzului si recuperare grabnica.Te admir

Cuscra nu v-am uitat

Multa sanatate copilasilor bolnaviori

Mergi la inceput

Simona, bine ai revenit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra nici eu, dar m-am gindit ca esti foarte ocupata.
Imi pare bine ca ai reusit sa mai scrii. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate ar trebui educatoarele sa incerce sa-l intrebe daca vrea sa faca pipi, probabil asa ar merge la baie si nu ar face in chilotei. Cind eram la scoala, in clasa intii, imi aduc aminte ca multi copii faceau pe ei, pentru ca le era rusine sa se ceara la baie.
-pupici si te asteptam sa mai scrii.

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am fost si i-am facut analizele Tudorei... a pliiins mititica! Ma rog, am scapat, acum sa vad ce rezultate sint. Imi pare rau ca inca o data, pentru a nu stiu cita oara, imi dau seama ce norocoasa sint, sintem noi cei cu copii sanatosi (nu ma refer la mici probleme ca virozele sau lipsa poftei de mincare) fata de cei care au copiii cu adevarat bolnavi. Spun ca imi pare rau pentru ca intotdeauna realizez asta prin comparatie, desi ar trebui sa stiu in fiecare zi. Pediatra fetelor are cabinet privat in sectia de hematologie a celui mai mare spital de copii de aici. Acum am aflat pentru prima data si am ramas surprinsa de cit de asteptata si bine cotata este. Ei, si acolo, la rind... erau copilasi..., mi-e si greu sa vorbesc. Nu stiu ce aveau exact, dar fiind vorba despre hematologie si vazindu-i atit de palizi si fara par pe cap... Of, Doamne, sa ne fereasca Dumnezeu! Si nu am intrat in saloane, ci numai la receptie. A fost un soc pentru mine!

Octav e acasa, e mai bine, dar vindecarea va dura... mult din pacate. Adica nu e acasa, e la servici. Am scris deja la Sezatoare, nu mai povestesc si aici, ca se refera mai mult la serviciile din partea astalalalta a lumii, minunata de altfel.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput