Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dodo, niciodata sa nu te indoiesti de asta!
Dumnezeu ni-i scoate in cale, cand avem mai mare nevoie de ei! eu ii numesc Ingeri Pazitori! I-am intalnit si eu cand mi-a fost mai greu!

o prietena de pe (Tm) imi zicea odata cand am fost la mare greu cam asa:
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
sper sa-ti mearga la suflet si sa te mangaie si pe tine

edit: iarta-ma, sunt adormita rau si mai scriu si-n viteza...sa-ti mearga la suflet, evident

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

Dumnezeu imposibilul!

Da e ,cred,ca-i imposibil sa nu-ti mearga la suflet.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Cu voia ta Mariaa am pus la semnatura,cam atat de mult imi place

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

semnatura ta + titulatura = invingatori scrie pe voi!

si ziceam ca eu scriu repede

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

quote:

semnatura ta + titulatura = invingatori scrie pe voi!

si ziceam ca eu scriu repede

pentru Emma

cred ca asta-i modul meu de a ma elibera de ganduri(scriu ,scriu ).

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dodo-pui

quote:

cred ca asta-i modul meu de a ma elibera de ganduri(scriu ,scriu ).

mda, cunosc foarte bine tactica asta...
noi sa fin sanatosi, sa le putem duce pe toate

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

seara buna la scorpiutze....

Moamaaaa, da' ati scris nu gluma....

Monica, ma bucur ca sunteti mai bine....
Mira, bafta la cumparat PC. doamne cat ne-am tot invartit si noi acum patru ani cand l-am cumparat..
Nina, a doua zi la cresa a fost zic eu ok, adica dimineata a plans fix pana cand am iesit pe usa, deci nici un minut....Peste zi a fost ok, a papat, a dormit... una dintre doamne mi-a zis chiar ca e cuminte, ca asculta, ca sta la masa frumos daca i se spune, ca sta la olita cuminte.....
Nu stiu daca e coincidenta dar mananca mult mai bine... Ieri pe langa faptul ca a mancat bine la cresa, a papat si acasa mar cu cereale, iaurt, 2 snitele si lapte cu cereale inainte de culcare. Azi a papat la cresa gris cu lapte, mar, supa de carne cu galusti, piure se cartofi cu chiftele si sos de rosii si o prajiturica iar acasa a papat nelipsitul mar cu cereale, iaurt, o placintuta si urmeaza laptele de seara... Eu zic ca e ok fata de faptul ca inainte ma rugam de ea sa pape
Aaaa, si la pranz la cresa a dormit fara suzeta....
Eu m-am mai linistit ca m-am convins ca ii face bine la cresa.... cel putin pana acum.... sper sa fie ok si de acum inainte....

pupam scorpiutzele ....
revin mai pe seara

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/?saved=1" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sunt in zona, astept sa se trezeasca piticii poate dam o tura pe-afara
pe toate

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor...

Se pare ca pana la urma il vom muta pe Alex la alta scoala,incepand cu urmatorul an scolar.Deci treburile nu s-au linistit,din contra....

In rest..Marius trage cu dureri de spate,ieri pe la 12 m-a sunat sa merg sa-l iau de la servici ca nu mai putea de durere si sa-l duc acasa...abia respira saracu' de dureri.Are tot omoplatul stang intzepenit.A fost la cabinet,i-a dat doctorita un cearceaf de reteta..si de nu-i trece in 5 zile i-a zis ca-i face injectabil.Belea!Azi se simte mai binisor,l-am uns aseara cu o crema speciala...
Cam atat.Pupici si sa aveti o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Buna minunatelor,
poftiti la cafa zilnica si o gustarica.

3 aprilie

Astazi vei fi extrem de creativa si vei gasi solutii foarte practice pentru orice problema cu care te vei confrunta. Nimic nu ti se va parea imposibil de rezolvat si vei avea foarte mare incredere in ideile tale. Cei din jur vor fi impresionati de originalitatea de care vei da dovada si vor aprecia faptul ca ai foarte multa incredere in tine. Vei lua decizii inspirate, te vei implica foarte activ in diferite proiecte si vei avea initiativa.
* Dragoste: S-ar putea sa fii dezamagita de faptul ca partenerul de cuplu nu isi va respecta unele promisiuni si va gasi tot felul de scuze ca sa nu isi asume unele responsabilitati care ii revin. Aceasta lipsa de maturitate si seriozitate te va determina sa fii mai critica fata de el si sa nu ii accepti scuzele.

* Cariera: In plan profesional te vei confrunta cu unele probleme neprevazute si va trebui sa reactionezi pe moment. Nu vei avea prea mult timp la dispozitie ca sa te gandesti, asa ca va trebui sa fii cat se poate de spontana. Consulta-te si cu colegii tai si gasiti impreuna o solutie pentru a depasi aceasta situatie dificila.

Altul:

Desi nu-ti dati seama ca poti jigni, efectele ironiilor sau glumelor tale aparent nevinovate pot fi mai profunde decat crezi.
Nu lua in joaca orice, mai ales daca intri in contact cu persoane care trec prin situatii dificile. Poate fi perioada ciudata, cu mari extreme, in care ai putea trece de la extaz la agonie peste noapte. Ai putea trece prin situatii diametral opuse, ori motive de fericire, ori mai mici sau mai mari catastrofe personale.

Ana multa sanatate ,sper sa treaca fara injectii.

intregul al minunatelor,sper sa revin mai tarziu.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput