Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Maria, multumim pentru poze ! Sunt minunate ! Ai surprins atat de frumos joaca micutilor !
Iar cu ingerii pazitori, ai dreptate ! Ii simtit si eu, adeseori pe langa noi.
Si citatul acela este plin de....speranta ! Speranta ca minuni se intampla, trebuie doar sa credem in ele si apoi le vom vedea.
Gabi, ce distractie pe voi, mai ales pt. Bodo ! Masini, sirene...
Azi, ce aveti in program ?
Asa si pe mine, scrisul ma ajuta mult. Mai ales scrisul, aici, la fetele mele minunate !
Vanina, ce bine ca ii merge bine la cresa Renatei ! Poti sa-ti reiei linistita serviciul, si tu !
Monica, ce ati facut, ieri, pana al urma ? Ati iesit afara ?
Ana, daca Alex vrea sa schimbe clasa, scoala, inseamna ca, ceva e putred, acolo ! Copiilor le vine greu o astfel de schimbare. Dar el o cauta, inseamna ca asa e cel mai bine !
Tocmai ce am vorbit cu mama finului meu, care are acelasi gen de probleme in clasa. Fata da, baiatul da inapoi si tot baiatul e de vina. Si e diriginte, acolo, dar el crede fata, ca baietii sunt mai insensibili.
Exact cum scriam si ieri, fetele sunt cele ce starnesc baietii.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
Ana , sanatate multa sotiorului
nina da am fost pe-afara azi insa ploua
ce mai face cristinuca, cum se mai simte uc nasucul?
gabi, multumim de horoscop
pe toate sa aveti o dupa amiaza placuta

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Gabi, ce distractie pe voi, mai ales pt. Bodo ! Masini, sirene...
Azi, ce aveti in program ?
Asa si pe mine, scrisul ma ajuta mult. Mai ales scrisul, aici, la fetele mele minunate !

Nina pentru el a fost mare distractie,pentru mine bine ca s-a terminat.Azi am avut program de gradi(nu mai are rost sa va spun cat s-a bucurat).Azi a vrut sa duca o carticica de colorat la gradi.A dus-o doar sa se "laude" si sa se "faleasca"cu ea,caci are si el.Apoi am mers la o prietena tataroaica de care-i era dor,iar acum se uita la "APA(h2o)-de pe jetix.Cat despre scris ,aici scriu cu mare drag.
Monica pentru sufletul tau mare;

intregul al minunatelor.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna seara, fetelor !
Cristina are rino-faringita si pentru ca azi acuza si durere intr-o urechiusa, e si otita medie, pentru care are niste picaturi. N-a fost racita decat usor, toata iarna, iar acum la spartul targului, trebuia sa raceasca si ea. Dar se simte bine, a fost si afara un pic. Iar acum, se joaca...cu Lili.
Monica, ploi calduroase aveti ? Cred ca dupa ploaie imediat iese soarele, acolo.
Cum se mai simt copilasii tai ?
Ana, refacere grabnica lui Marius ! Tare rele sunt intepenirile astea !
Gabi, ce bine ca ai reusit sa-l duci la gradi ! Coloreaza si el ? Povesti asculta ?
Cristinei tare ii mai plac povestile. Sper sa-i placa sa citeasca si mai tarziu, cand va mai creste.
Celelalate scorpiutze, ce faceti, pe unde sunteti ?
O seara cat mai faina, tuturor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

quote:

Gabi, ce bine ca ai reusit sa-l duci la gradi ! Coloreaza si el ? Povesti asculta ?

Nina daca el vrea coloreaza si-i atent daca nu mazgaleste.Despre povesti e fascinat,mai putin de cele citite de mine,daca ii citeste oricine altcineva ii plac.Mie imi cere sa-i pun DVD-uri caci are peste 20 de povesti.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata minunatelor,
poftiti la o cafa si o gustarica.

Cu ocazia unei calatorii ai putea sa-ti consolidezi relatia de dragoste. N-ar fi exclus ca intr-o asfel de ocazie sa cunosti o persoana pe care o vei simpatiza si cu care sa colaborezi in plan profesional.
Daca pana acum ai avut unele probleme, acestea par a-si gasi rezolvarea sau macar se vor ameliora. Energia fizica este mare, dar mare atentie, caci este posibil sa ai un mic accident.

Si altul:

4 aprilie

Astazi s-ar putea sa ai de-a face cu o persoana destul de misterioasa, care te va pune putin pe ganduri si iti va starni curiozitatea. Comportamentul sau ti se va parea putin cam ciudat si vei avea impresia ca pune ceva la cale. Vei dori sa aflii despre ce este vorba si sa obtii mai multe informatii despre aceasta persona. Nu este indicat sa discuti direct cu ea, ci ar fi mai potrivit sa incerci sa iei legatura cu alte persoane care o cunosc mai bine si care iti pot oferi mai multe detalii.

* Dragoste: Posibil sa te contrazici cu partenerul tau pe o anumita tema si discutia sa degenereze intr-un conflict destul de aprins. Incearca sa nu te certi cu partenerul din cauza unor motive banale, chiar daca parerile voastre nu coincid. Daca amandoi ati gandi mereu la fel, relatia voasta ar fi prea monotona, asa ca este perfect normal sa aveti pareri diferite.

* Cariera: S-ar putea sa primesti niste sarcini in plus de la superiorii tai, asa ca asteapta-te la o zi destul de aglomerata si obositoare. Incearca sa te organizezi si sa iti stabilesti un plan pe care sa il urmezi, pentru ca altfel vei fi derutata si nu vei putea face fata acestei zile agitate.

intregul al minunatelor fara exceptie.
O sa revin ,sper.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineata!

Pup toti bolnaviorii si le doresc insanatosire grabnica!

Anutza draga, imi pare rau de Alex ca trebuie sa treaca prin asa ceva, poate asta este solutia... sa il muti la alta scoala, mai ales ca el vrea. Ce femeie proasta diriga asta!!! Ca semn de protest ar trebui sa va uniti toti parintii de baieti si sa ii mutati la alta scoala si in felul asta si-ar primi si ea ceia ce merita de la conducerea scolii

Va las, Teo ma trage de mina sa ma joc ce ea
pa

Mergi la inceput

Ziua buna, fete minunate !
La noi ploua marunt, mocaneste... Macar de-ar iesi soarele mai tarziu !
Sper sa nu fie tot weekend-ul asa !
Gabi, da' de ce nu-i place sa-i citesti, tu ? Probabil vrea sa si vada ce aude, nu ?
Cristinuca e tot asa, doar urechiusa n-o mai supara.
Laura, ce va jucati ? De-a casuta, in cortul acela superb !
O zi cat mai faina va doresc, fetelor !

Mergi la inceput

quote:

Gabi, da' de ce nu-i place sa-i citesti, tu ? Probabil vrea sa si vada ce aude, nu ?
Cristinuca e tot asa, doar urechiusa n-o mai supara.

Nina multi -ici lui Kiki.Poate fi si asta dar ma gandesc ca e si datorita faptului ca-i toata ziua cu mine si la bine si la rau si mai vrea si pe altcineca care sa se implice.Dan o face in timpul cat e acasa ,dar pentru Bodo se pare ca-i putin.Il ia in primire cum intra pe usa.

intregul al minunatelor.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Vine weekend-ul !!!!!
Ce faceti, fetelor, ati fugit in weekend, deja ?
Gabi, da' ia sa pleci tu de acasa, sa vezi cum te cauta !

Mergi la inceput