Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Noi am fost afara putin, la Bucuresti nu este soare, dar e bine ca nu bate vintul.

Nina, cum e Cristina, se simte mai bine?
Ma uit si eu la "Dansez pt tine" ! Imi plac toti copii si as vrea sa nu piarda nimeni...la duel, ce sa zic, mie imi place la fel de mult si Delia si Cristina! O sa vedem in seara asta!

Fetelor, va rog si eu ceva Am o prietena care participa la concursul de la antena 1, "neatza cu Razvan si Dani" pt "ucenica" dak aveti timp sa ii dati si ei un vot, se numeste Ciobanu Ioana Roxana este o fata super cuminte si draguta!!! Va dau link-ul

http://www.antena1.ro/index.php?page=promote002¤tPage=3#firstPic

va pup si va doresc un sfirsit de saptaptamina linistit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va scriu si eu repede cate ceva ca sunt in contratimp. Azi plec mai repede ca trebuie sa fiu la 5 acasa ca pleca Heinz. Luni mi-am luat liber asa ca nerevedem marti.

.........ieri le-am inscris pe fete la cresa. Binenteles ca nu sunt locuri. Eventual dupa vacanta de vara din august, dar nici atunci nu-mi garanteaza. Nici macar pentru o zi (e alt tarif/ ora) cand m-ar costa mult mai mult 80Fr/zi de caciula. Nici asa nu-mi garanteaza nimic. Nici eu nu garanzez ca vom mai fi aici pana cand se va ivi vreun loc. Dar le-am inscris. Pe David il va lua o prietena la ea dupa gradinita.
Tare as vrea sa le duc. Zilele trecute numai ma trezesc cu Selin ca vine la mine si-mi zice ca vrea la copii sa mearga. O zi intreaga a tinut-o numai asa. Unde sufletu sa o duc ca nu exista nici o posibilitate aici.

Ieri i-am impachetat pe toti si am plecat in Austria. Vreme urata ploaie ce sa facem o zi intreaga??.... La intersectia dinaite de granita, intr-o rondela era sa dea unu in noi. Eu am franat ala nici ca ma vedea. Am tremurat inca jumate de zi dupa aia. De aceea evit cat pot sa plec cu copii cu masina. Dar oricum a meritat. Prietena mea a venit si ea cu baiatul. Ne-am dus direct la restaurant in centrul comercial si copii s-au jucat la locul de joaca de langa............Selin n-a vrut. Era amenajat ca jungla destul de intunecos si cu un sarpe boa deasupra de intrare care se tot misca. I-a fost asa de frica plangea si tremura toata cum o lasam de mana. Ea care e asa curajoasa si nu-i e frica de nimic. Pe Daria am reusit sa o convingem ca e doar din plastic dar cu Selin n-am avut nici o sansa.
Pe David l-am recuperat abia la ora 6 ca n-a mai vrut sa vina cu noi, fetele, acasa.

V-am pupat fetelor weekend placut si calduros.....aici iar e frig si eu imi facusem planul pe maine ca-mi scot florile la aer.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fetelor !
Eu sunt cu ochii la "Dansez pentru tine" ! vad ca si tu, Laura ! Vanina, esti prezenta ? Cum a fost Renata la cresa ieri, azi ?
Laura, mie imi place Cristina Rus mai mult, dar vom vedea ce hotaraste publicul.
Ce bine ca ati reusit sa iesiti afara !
Si noi am facut o plimbare prin ploaia mocaneasca, pana la mama soacra. Cred ca tot weekend-ul va ploua, asa cenusiu era azi, afara.
Mira, bine ca ati scapat cu bine din acea intersectie ! De asta mi-e mie groaza pe sosea, poti sa mergi tu frumos si corect, daca vine altu' si da peste tine.
Ce greu e la voi cu micutii ! Parca vor sa-i tina acasa, sa nu socializeze la varste asa mici !
Si zici ca vine tot vreme rece de la voi ! Unde esti Doamna Primavara ?
O seara cat mai faina, fetelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Laura, Cristina e binisor. Sa vad maine dimineata daca se mai trezeste cu ochisorii lipiti. Urechiusa nu o doare, temperatura nu face.
Teo e bine ?
Am votat-o pe Ciobanu Ioana Roxana, daca tu ne-ai rugat !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

da, Nina , sunt prezenta dar nu am reusit sa urmaresc mare lucru.... Renata e deja racita, cu nas curgator, fara febra deocamdata.... si nu prea vrea sa doarma desi e foarte obosita....

In rest a fost ok la cresa.... in afara racelii, bineinteles.

Azi nu am reusit sa intru ca am fost la Oradea sa vorbesc cu seful meu despre intoarcerea mea la munca...

Noapte buna va doresc....

Mergi la inceput

O, Vanina, sa speram ca nu avanseaza raceala ci, da inapoi ! Mititica de ea ! Asta e reversul intrarii in colectivitate, cred, mai ales ca e o vreme racoroasa.
Sanatate si numai bine ! Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Nina, multumim, noapte buna si voua

Mergi la inceput

Multumesc !
Abia acum merg si eu, la !
Pe maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate suntem bine(mai tusesc doar putin astia mici) azi a fost am racoare si ploaie pe la noi dar am tot iesit pe-afara cu bicla cea noua de care ruxi nu se mai desparte
numai bine si multa, multa sanatate la toti copilashii bolnaviori

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minatelor,
poftiti la cafa si o gustarica .

5 aprilie

O anumita persoana s-ar putea sa vina la tine cu o propunere tentanta, dar va trebui sa fii foarte atenta, deoarece aceasta are niste interese ascunse si vrea doar sa se foloseasca de tine. Oricat va incerca sa te convinga si sa iti prezinte avantajele ofertei sale, tu nu trebuie sa cedezi. Nu este bine sa ai incredere in aceasta persoana si ar fi indicat sa ii spui ca nu te intereseaza propunerea ei.

* Dragoste: Te gandesti cum sa ii spui partenerului ca ti-ai facut un alt program impreuna cu familia si ca nu mai poti sa iesi cu el. Decat sa ii dai o astfel de veste, mai bine invita-l si pe el acasa la ai tai si luati masa impreuna. Va fi o ocazie foarte buna ca parintii tai sa il cunoasca mai bine.

Altul:

Chestiunile sentimentale par a se ameliora. La serviciu te bucuri de o crestere a popularitatii in randul persoanelor de sex opus.
Nu vor fi probleme deosebite din nici un punct de vedere. Este o perioada in care poti demara o lucrare noua, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Solutiile pe care le vei gasi se vor bucura de aprecierea celor din jur. Colegii vor fi si ei de partea ta.

Un Wk cat mai placut tuturor.
sa treaca celor bolnaviori.

intregul al minunatelor.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput