Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Nina ma bucur pt Cristina ca este mai bine, sa o tina tot asa si sa se faca bine cit mai repede!
Ieri imi propusesem sa te "vizitez" la Dansez pt tine dar fi-mea mi-a stricat planurile, a stat treaza pina la 12, aproape ca adormisem noi inaintea ei.
Imi pare rau de Cristina Rus ca parasit concursul dar la fel simteam si pt Delia, de fapt, imi pare rau pt copii, sunt asa dezamagiti... si mi s-a parut o suma extrem de mica premiul ala de consolare, 1500 E. Toti merita o sansa si o viata mai buna dak tot si-au facut atitea sperante, nu?
Asta e partea care nu imi place la acest concurs, eliminarile!

va las , trebuie sa colorez acu'
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Nina, pupam Cristinuta, ma bucur ca e mai bine,
Monica, pupici si pentru voi, ma bucur ca sunteti si voi mai bine....

Renata e tot asa, cu muci, dar fara febra. I-am dat nurofen, suc de portocale, vitamina C picaturi, si ceai contra racelii... si ma rog sa nu faca febra si sa scapam de antibiotic....
Cat despre "Dansez pentru tine" incerc sa urmaresc azi in reluare dansurile pana la duel ca de acolo am reusit sa vad aseara....
Va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor,
nina2, sanatate multa renatei
gabi multam de horoscop
laurici, eu sper ca dupa mediatizarea din cocnurs sa primeasca ceva mai multi banuti copilashii si toti participantii
va pe toate sa aveti un we placut

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim Monica si voua un Wk cat mai placut.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fete minunate !
Am avut o zi ploioasa si azi. Ploua intr-una , mocaneste, de cateva zile.
Cristina e tot asa, cu nasucul plin, ochisorii lipti, dar fara temperatura si fara dureri in urechiuse.
Ma bucur ca Renata nu face nici ea, temperatura.
Laura, norocul meu ca, Cristina nu trage de mine, ca si Teo de tine. Ca si eu am stat pana tarziu cu ea, dar ne-am uitat la "Dansez pt. tine", noi rezistand cel mai mult din casa.
Si ati colorat frumos, fetelor ?
Gabi, cum sunteti, ce ati facut azi ?
Monica si Laura, eu sunt convinsa ca toti copilasii vor fi ajutati, pana la urma. De aceea i-au si adus in platou, precum a dat de inteles Banica.
Sunt la "Megastar", in seara asta. Seara duetelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Buna dimineata minunatelor,
poftiti la cafa si o gustarica .

Nu e ziua cea mai potrivita pentru cumparaturi marunte. Dar, poti incepe sa pui bani deoparte pentru a achizitiona un obiect de valoare.
Iar daca nu esti hotarata sa faci asta, incearca sa fii mai chibzuita. Atragi cu usurinta unele probleme financiare. Propunerile pe care le primesti par a fi timp irosit, dar in viitor iti aduc beneficii. Pentru a impaca interesele tuturor, s-ar putea sa iti asumi rolul de mediator.

La noi e innourat dar e motiv de bucurie pentru Bodo caci sigur va gasi apa afara.
Noi ieri am avut zi de gospodareala ,azi suntem liberi .

Va doresc o duminica placuta .
intregul fara exceptii.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

buna scorpiutelor
pe toate sa aveti o Duminica placuta
si la noi ploua

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
Doamne, peste tot ploua ?
Dar si daca iese soarele maine, poimaine, ce iarba frumoasa va creste !
Dimineata am avut program de lectii, chiar si Kiki a facut calcule matematice si a scris cateva titluri de pe cartile ei de povesti. Acum se joaca, iar eu astept sa fiarba niste oua sa fac oua umplute, la dorinta dragului meu sot.
O duminica cat mai faina, in continuare, fetelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

nina, ce fete constiincioase sunteti voi pe toate

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Buna dimineata minunatelor,
poftiti la o cafa si o gustarica .

Va doresc o saptamana frumoasa si numai bine.

La Ct e inca innourat ,abia s-a oprit din plouat.

Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri. Astazi esti intr-o stare de instabilitate emotionala.
Preocupata de problemele personale, ai tendinta sa neglijezi familia si prietenii, fapt ce te poate prejudicia mai tarziu. Nu e ziua cea mai potrivita pentru cumparaturi marunte. Dar, poti incepe sa pui bani deoparte pentru a achizitiona un obiect de valoare. Iar daca nu esti hotarata sa faci asta, incearca sa fii mai chibzuita.

Altul:

7 aprilie

Persoanele din jurul tau vor fi mult mai energice decat tine si acest lucru s-ar putea sa te deranjeze astazi. Nu fi surprinsa daca dintr-o data vei simti nevoia sa ai mai multa liniste si sa te retragi. Nu inseamna neaparat ca esti deprimata, ci doar ca nu ai chef de prea multa agitatie. Chiar daca nu vei putea tine ritmul cu ceilalti, nu trebuie sa te simti stanjenita, pentru ca este doar o situatie temporara.

* Dragoste: Nu esti foarte convinsa ca ai facut o alegere potrivita si te gandesti la alte optiuni pe care le ai la dispozitie. Poate ca este vorba de faptul ca ai decis sa pleci intr-o scurta calatorie fara partenerul tau si acum iti pare rau ca el nu te va insoti.

* Cariera: In plan profesional, ar trebui sa fii putin mai organizata si sa iti stabilesti un program exact pe care sa il urmezi. Va fi o zi destul de agitata si aglomerata, iar daca nu vei avea totul pus pe hartie s-ar putea sa te blochezi, sa intrii in panica si sa nu mai stii ce ai de facut.

intregul al minunatelor fara exceptie.

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput