Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata, de la Ciuc !
Nu mai ploua, dar tot innourat e cerul.
Haide, Soare, haide !
Cristina e mai bine, nu i s-au mai lipit ochisorii peste noapte, in sfarsit. Azi, inca sta acasa. Dar de maine, sper sa-si reia activitatea la gradi, ca prea se invata acasa.
Ce faceti, fetelor ? Pe unde sunteti, cum sunteti ?
O zi cat mai faina si va astept la povesti !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

ziua buna !

Monica, multumim,
Nina, ce ma bucur ca e bine Cristinuta. Din pacate eu nu pot pune acelasi lucru despre Renata, aseara a inceput sa tuseasca si azi noapte a facut si febra. La cresa nu am mai dus-o. Astept acum sa se trezeasca si sa mergem la medic....

o zi faina va doresc......

Mergi la inceput

Of, Vanina ! Insanatosire grabnica micutei tale !
La noi a iesit soarele si chiar s esimte caldura lui !
Gabi, Bodo ce face ? A fost la gradi ?
Monica, la voi mai ploua ?
Restul fetelor, unde sunteti ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o saptamana buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica si tie iti dorim la fel!
Nina noi din pacate doar miercurea avem zi de gradi,in celelalte zile doar recuperare.

intregul al minunatelor.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
poftiti la si o .

La Ct e soare si sper cald.

Ai mult de lucru la serviciu, sefii cer de la tine imposibilul. Faci eforturi serioase sa le faci pe plan, dar ai grija, asta inseamna sa te extenuezi peste masura.
Ziua va fi destul de incarcata si se va acumula multa oboseala, dar macar ii vei vedea pe superiori ierarhici cat de cat multumiti de ceea ce ai reusit sa faci.

Altul:

8 aprilie

Framantarile tale interioare pe care nu ai putut sa le impartasesti nici macar unuia dintre prietenii tai, vor deveni mai usor de comunicat astazi. Vei constata ca exprimarea problemelor emotionale te va face sa te simti mult mai bine. Discutiile pe aceasta tema te pot face sa devii mult mai constienta de adevaratele tale resurse si necesitati interioare.

* Dragoste: Daca inca nu ai o relatie stabila, astazi s-ar putea sa cunosti o persoana de care te vei simti atrasa din ce in ce mai mult.. In cazul in care ai deja o relatie serioasa, ar fi indicat sa comunici mai mult cu partenerul tau si sa fii mai intelegatoare fata de el.

* Cariera: Este posibil ca astazi sa fii subiectul unor barfe generate cel mai probabil de catre un coleg de serviciu si sa te trezesti implicata intr-un conflict care poate fi pus pe seama ta. Ar fi indicat sa nu accepti provocarile si sa apelezi la ajutorul celor care pot fi aliatii tai.

intregul [ghrup] al minunatelor.

Noi mergem si azi la recuperare.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,
scuze de absenta....saptamana asta a inceput in tromba,cu treburi multe si de azi stau toata saptamana la secretariat.Cum am vreme intru sa va dau binete.Pana una alta va pup cu drag si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Buna, fete minunate !
Si la noi e soare, www.youtube.com/watch?v=IwT6M38osAE&feature=related" target="_blank">ciripesc pasarelele... O incantare pentru auz.
Ana, spor la treburi !
Acasa sunt bine, toti ?
Gabi, cum ii merge la recuperare lui Bodo ?
Monica, voi ce mai faceti ?
Vanina, cum ii mai este Renatei ? Ce diagnostic i s-a dat ?
Sper ca ati petrecut o noapte linistita !
Laura, voi ce faceti, unde sunteti ? La plimbare ?
Mira, tot fara PC, esti ? Ce ati facut in weekend ?
Esme, cum sunteti ? Inca pregatiti terenul pentru noul membru al familie ?
Adriana, ce faceti ? Daca s-a incalzit, cred ca mai mult pe afara sunteti, dupa-masa.
Lory, a inceput Alin sa mearga la noua gradinita ?
Pisicuta, ce faci, ce-ti fac cipandeii ?
Georgi, de cand n-ai mai dat pe la noi... Hai cu vesti despre voi !
Mihaela, mai intra sa ne mai scrii despre voi !
Gata, am strigat tot catalogul fetelor active ? Sper ca n-am uitat pe nimeni !
O zi cat mai faina, va doresc, fetele mele dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

minunatele!

Imi cer scuze c-am disparut din peisaj asa, ca magarusul in ceata, dar miercuri noaptea spre joi am avut scandal cu Ducu toata noaptea si n-am stiut ce are de-i agitat si smiorcait, cand abia dimineata, pe la vreo 3, s-a hotarat sa-mi spuna ca-l doare "echea" ... I-am pus picaturi de "Otocalm", s-a linistit un pic, pentru ca la ora 7 sa inceapa din nou balciul, insa de data asta era speriat, agitat si tremura din toate incheieturile! Asa ca am anulat "vizita" la serviciu si am plecat de urgenta cu el la spitalul de copii L.T. Asa cum am si banuit, doctora mi-a spus ca are otita medie acuta si i-a dat antibiotic (zinnat), nasonex, nurofen si otis t, basca eurespal si symphoral (parca), de-am zis ca nu-i cita cand am vazut ditai retzetarul. Insa, din fericire, pana seara si-a revenit puiul si nici ca s-a mai vaitat de urechiusa, desi ieri i-a si aspirat minunea de puroi uscat amestecat cu clei, ramase in urechiusa, si n-a zis nici pas. Asa ca acuma m-am linistit, mai ales ca pe Bady il am la gradi de o saptamana si-i cuminte si atent si-mi vine acasa tapetat cu bulinute rosii, de nu-mi mai incap in piele de drag!

Voi ce mai faceti??? Ce mai este nou pe aici???

Anitza, am vazut ca pana la urma chiar il muti pe Alex de la scoala, ceea ce inseamna ca ceva scartaie rau de tot pe acolo, daca nu are obiectii bietul copil! Trebuie ca-i o ticaloasa fara pereche diriga aia, sau intreg colectivul profesoral, de se da dus bietul de el! Imi pare tare rau si pentru sotiorul tau, mai ales ca stiu ce inseamna sa ai probleme cu spatele, caci si eu am stat o saptamana indoita la 90 grd, de-am zis ca raman cocosata pe vecie, iar al meu se intepeneste periodic in forma de S si numai eu stiu cat se chinuie si cat ma chinui cu masajele si/sau infiltratiile pana-si revine la forma initiala ... Doamne fereste. Eu sper sa scapati de probleme cat mai repede si sa fiti sanatosi si voiosi cu totii cat de curand, daca s-ar putea chiar de ieri, ar fi ideal!

Nina, te si te fericesc inca o data pentru podoaba capilara. Eu am crezut ca am fost tare inspirata cand am mostenit parul tatei usor ondulat, insa, din pacate, nu mi-am dat seama ca a albit mai repede decat era normal (ceea ce am patit si eu) si ca l-a parasit in masa ... ceea ce cam patesc, de asemenea, si eu! Poate ma ajuta Doamne-Doamne si nu raman chiar cheala ... Asa ca ... ferice de tine! Kiki ce mai face??? Azi cum a fost cu ochisorii??? Sper ca n-a mai avut probleme cu lipiceala! Va si multa sanatate va doresc tuturor!

Dodolica, scapasi, mama, de summit, c-am vazut ca tare v-au mai chinuit in perioada 'ceea??? Bodo am vazut ca-i tot mai bine de o vreme incoace si ca merge cu drag la gradi! Ma bucur enorm si sper sa-i mearga si sa va mearga din ce in ce mai bine si sa nu fie nevoie sa ajungeti la mana CAS-ului cu chestia cu ochisorii, ca acuma m-am lamurit si eu cat va ajuta lista cea noua de servicii medicale compensate: in trei cuvinte spus, putin spre deloc! Vai si-amar! Nu stiu cum se mai suporta astia, zau asa!
Va dulce si pe voi si sa auzim numai de bine, mai ales ca atata timp cat ai credinta, inseamna ca ai TOTUL!

Monica, tie ce-ti fac copii?? Ruxi este bine??? Dar Alex??? Vremea si-a revenit in fire pe la voi???
Va dulce dulce de tot!

Esme, mi-au placut tare mult si mie mobiluta bebelinei tale (este superba) dar si barzuta din fereastra, cum sta ea cu "fundul la bataie"! Super idee, super priveliste! Sper sa ai o nastere cat mai usoara si o intalnire de mare senzatie cu micuta ta printesa!

No, as mai sporovai eu multe si marunte, dar trebuie sa mai si lucru, asa ca ma opresc aici. Revin cand pot!

toate MINUNATELE!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multam' Ninocika ...Da,ai mei sunt in regula acum.Marius si-a revenit dupa cura de pastile luata,e bine,dar nu complet refacut.Culmea e ca si colegul lui de birou e in aceeasi stare cum era Marius,acum....deci e ceva acolo la ei.Ori ca se joaca ei cu aerul conditionat,ori nu stiu....deschid geamul si nu isi dau seama de curentul de aer...?!Culmea e ca nu realizeaza ca nu mai e asa tinerel....
Dorina,multumesc!Asta e viata....trebuie sa actionam cum credem ca e mai bine pentru noi si cei dragi noua,asa ca decizia in ceea ce-l priveste pe Alex e luata,e lucru cert,plus ca de cand l-am anuntat e in delir de bucurie copilul,iar cu Marius....sa se fereasca,bay frate,ca la 44 de ani cati face....nu mai merge sa apari cu buricu' gol si cu muschii la tine,ii mai lasi la borcan pentru zile de restrishte...asta e!

Gata cu vorba....ca am treaba cat China....ba ma lasa,ba se aduna...uf!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput