Minunatele Scorpiute (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiute
suntem bine, tusea trece incet, incet...
pisicuta bine ca ati scapat repede de otita
nina2, cum se simte piticuta?
nina, voi cum sunteti? toate fetele
ana, bine ca si-a revenit marius...
sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

sunt si eu pe aici, dar ca deobicei fara timp, plus ca sunt pentru urmatoarele 3 saptamani in birou de udne imi este mai greu sa va citesc si sa va scriu.
Noi suntem bine, de ieri David a reinceput gradinita. Eu ieri mi-am luat liber.
nina ce sa facem ?? weekendul asta ne-am invartit pe langa casa, sau mai bine zis prin casa. aici iar a nins, si e groaznic de frig. Si eu care planuisem pe sambata sa-mi scot florile de la iernat. Dar ceva tot am facut,am reusit de am sortat haine, am pus cred vreo 6-7 saci cu de toate, haine de la copii, de ale mele, lenjerii, paupuci....maine le va duce sotul. Se organizeaza o actiune la noi in oras pentru Ucraina.

............va pup pe toate.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Nina, Monica, multumim de intrebare, si sanatate pentru puiutii vostrii

Diagnosticul Renatei suna asa : adenobronsita acuta. Luam antibiotic, Nurofen si Eurespal pentru tuse.... Acuma stau ca ace si sper sa nu dam si in altele ca azi noapte si azi a avut doua scaune mai moi..... vad ce va fi in seara asta. La cresa oricum nu cred ca va merge saptamana asta....
Eu ma oftic pentru ca nu putem iesi din casa pe vremea asta buna.... dar trec si astea.

o zi minunata va doresc in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, si noi pe aici.
ana, daca tu ai cat china treaba eu am cat SUA.am bilanturi de depus saptamana asta, sotul pleaca la alt examen la pitesti de sambata pana joi si vreau sa termin si eu ca o sa tot stau dupa razvan.sapt viit am declaratiile si alte hartoage.asa ca saptamana asta nu stiu cat reusesc sa mai intru.
va pup pe toate toate si sanatate multa.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

nina2, sanatate multa renatei
adriana, spor la trebushca
mira, si noi o sa mai avem o gradinareasa
azi am fost asa doar in trecere pe la fosta gradi a lui alex si intr-o doara si directoarea o intreaba pe ruxi cand vine la gradi si sotul a zis acum si ea zice cati ani are? i-am zis 3 jumate si a zis ca maine sa mergem sa vb cu o profesoara si poate o primeste asa ca sa-mi tineti pumnii sa o primeasca...apoi ma mut intr-un tufis de langa gradi...ea isi doreste tare mult sa mearga in fiecare zi ma intreaba cand merge la gradi...dar sa vedem cum o sa reactioneze cand o sa se vada singurica pe-acolo si fara sa stie limba decat asa...cuvinte..
ea este suer, super incantata zice ca a mancat bine si de-aia a crescut si acum merge la gradi
Doamne ajuta sa o primeasca
ea nu a inteles mititica ca maine doar mergem sa vorbim si deja isi face bagajelul, si-a pus ntr-o geanta papusele, o carticica si acum venise sa-mi ceara bani
va pe toate si sa nu ma dati disparuta ca o sa am treaba in boscheti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Monica sa dea Domnul sa o primeasca. Ce bine ar fi!! Si eu le-am inscris la cresa pe ale mele dar din pacate nu au locuri. Si Daria ma tot intreaba cand merge si ea la "gadanitza?"
Vanina multa sanatate la motata ta.
Dorina Ducu cum mai e??

v-am pupat
...sunt pe aici.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

minunatele pe ziua de azi!

Deci, a venit primavara, cipandeii mei infloresc precum florile in glastre si zburda precum mieii pe campie, asa ca viata e frumoasa, lumea-i zugravita in culori pastel iar eu m-am hotarat sa vin la voi cu cisterna de si-o super si sa va inveselesc!
Si cum nici o nunta n-are farmec fara lautari, iata aici si muzicantul!

http://www.youtube.com/watch?v=q6R77x3C4tk&feature=related

Mira, si cred ca nu mai este nevoie sa-ti spun ca Ducu-i super ok, daca ai citit cele scrise de mine mai sus. Sper ca si la voi treburile merg ca pe roate si nu aveti a va plange decat de norisorul razletiu ratacit pe cerul senin de deasupra voastra.

Dodolica, voi ce faceti??? V-ati pus sa incalziti marea, ca mai o leaca si se starneste nebunia pe la litoral. Poate ne ajuta Dumnezeu si-o sa luam si noi parte si anul acesta la ea! la tine si la Bodo-mic-scumpic!

Moni, scumpa, tin pumnii stransi sa iasa totul bine azi la gradi si s-o accepte si pe Ruxica mica si nerabdatoare in randul "soimilor patriei" de acolo! Dar, chiar: cum scaparati, mamicule, la vale tocmai pana-n Brazil??? V-au lasat franele la masina??? A, si sper ca la voi nu-s boshchetzii amanetati de maidanezi sau de tomberonezi ca pe aici, ca atunci s-ar putea sa ai probleme la noul "job"! si tin pumnii stransi.

Dolce, n-ai mai zis nimica de Teo: ai rezolvat-o cu problema ... aia, sau inca va mai chinuiti la fiecare scaun? 'Ete te-ntreb si eu, ca trebuie sa merg cu Ducu al meu sa-i rezolv fimoza si-asa o spaima am ... de numa'! Om trai si-om vigea ... Doamne ajuta sa fie bine!

Anitza, azi esti tot la secretariat, infundata adanc in hartoage sau te-ai scapat de nebuneala???

As mai pupacii eu mult la voi, ca m-am dotat cu o carca de pupici, dar mi-a cam expirat timpul alocat pauzei, asa ca zbor la datorie, sa-mi servesc patria si poporul care m-au facut si ma tin in forma!

toate minunatele, fara nici o exceptie!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Merge o ?
Gabi, unde esti, n-ai dat azi, pe aici, cu horoscopul !
Sper ca sunteti ok ! Cum a fost la gradi ?
Dori(ca in noua semnatura), si podoaba mea capilara se cam albeste si e si pe duca, parca. Ori e primavara de vina si e in schimbare, ca am o multime de fire scurte, noi.
Cristina e bine, desi, nasucul tot trebuie curatat si la fel si ochisorii, care nu mai sunt lipiciosi la trezire, dar sunt uscati, ca ceva tot curge din ei. Pana nu-si revine cu nasucul, asa va fi, cred.
Multumesc pentru auditia muzicala de azi ! La voi o fi innebunit salcamii, dar la noi, numai prin luna mai se intampla asta minune.
Ana, ma bucur ca Marius e bine si chiar ca se intampla ceva la ei in birou, de nu e singurul cu astfel de probleme. Eu am avut parte de asa ceva, la mijloc, de la atata aplecat si ridicat la Cristina. Si de atunci, daca nu ma menajez, ma mai apuca usor, din cand in cand, asa...pe nepregatite. E groaznic !
Ce bine ca se bucura si Alex de schimbare, ca altfel ar fi fost mai greu. Acum, sa speram ca da peste ceva mai bun, la scoala unde va merge.
Luana, scorpiutza mica( ), ce mai face, ce mai zice ? Tot rozul e la putere ?
Monica, abia astept sa ne povestesti cum a fost azi, la gradi, pentru Ruxi si cum a fost pt. tine, urmarind-o din boscheti sau n-a mai fost nevoie ?
Mira, poate da Domnul si se elibereaza ceva locuri mai repede !
Uf, si eu trebuie sa fac ordine prin dulapuri, ca prea multe s-au adunat.
Frumos gest, acela pt. Ucraina !
Doamne, si spui ca vine iarna inapoi ? No way ! Avem 20 grade C, acum, la ora asta. Cum sa mai vina frigul din nou ?
Vanina, cum e Renata ? A scapat de febra ? A scapat fara diaree ? E posibil sa faca de la siropurile cu medicamnete.
Sper ca ati reusit sa va bucurati si voi un pic de soarele de afara !
Adriana, spor la treaba, ca stiu ca ai nevoie de spor la atata treaba ! Te ajut si eu, cu gandul !
Laura, ce faceti, pe unde va plimbati ? Sunteti bine ?
Esme, sper ca Lorelei e bine acolo unde e !
Georgi, te astept cu vesti, ca n-ai mai dat de multa vreme pe la noi ! Zambareata e bine ?
Lory, hai cu pozele ciresilor infloriti, ca aici nu am sanse sa vad prea curand, asa ceva !
Ce face Alin, micul samurai ? A inceput noua gradinita ? Ii place ?
Te astept cu povesti !
Gata, incet, incet, ma retrag ca imdeiat alerg acasa si de acolo, mergem intr-o vizita la mama Lali(soacra), ca a fost bolnavioara.
Va doresc o zi cat mai faina in continuare si o seara si mai faina !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doamne, ce pupacioasa m-am facut !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

buna scorpiutelor, multumesc ca sunteti alaturi de mine, acum e ora 10 sa va zic cum a fost pana acum

sunt acasa, fara copilul ruxi
am mers astazi mult prea de dimineata, directoarea nici nu venise si nici nu apucase sa vb cu profesoara.ruxi s-a dus si s-a asezat si ea in rand cu ceilalti copilashi si daca au vazut-o asa dornica dupa ce au cantat imnul afara si alte cantecele au luat-o si pe ea in sala...cand a plecat nici macar nu s-a intors spre mine sa-mi zica ceva apoi a venit directoarea si ne-a spus ca Da o accepta ne-a intrebat daca deja e in clasa i-am spus ca da...apoi ne-am apucat de facut formele de intrare in gradi, am fost am cumparat materialele pentru tot anul si am mai urmarit-o prin curte ca-i scosese la joaca...nu era suparata delok...si sotul m-a luat acasa a zis ca nu are rost sa pierd vremea pe-acolo singura si de pomana...dar n-am stare...stau imbracata am lasat nr de telefon si le-am spus daca Doamne fereste plange sau altceva sa ma sune urgent ca ajung in 10 min...
am sa va povestesc impresii cand o sa ne ducem dupa ea la pranz...sa vedem daca si maine o sa mai intre tot de una singura in grup si in sala...fiindca erau multi care plangeau cand intrau pe poarta si strigau dupa mamicile lor si ei vin de ceva vreme pe-acolo...
cam asta este pana la ora asta...sa-mi tineti pumnii sa fie bine
n-am citit nimik din urma revin mai tarziu
pe toate

monica

Mergi la inceput