Minunatele Scorpiute (55)
Raspunsuri - Pagina 6
nastasie spune:
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/aprilie%202008/
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
va
pe toate si va multumesc ca va ganditi la noi si ne -ati dat energie si ganduri bune, suntem mai bine si copilashii(mai au putina tuse si urechile infundate) si sotul oricum e mare si rezista.
Ana, schimbati diriga eu sunt fara favoritisme 
adriana, sa stapaneasca trotineta sanatos piticul 
mira, a venit pc-ul?
sa-l stapanesti sanatoasa
nina
si sanatate cristinucai sa nu evolueze nasucul curgator
gabitza
si multumim de horoscop si cafelutza
sunt in zona
pe toate desi am dormit 8 ore azi noapte inca imi vajaie capul...da-mi revin eu ![]()
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Pisicuta spune:
Pup minunatele pe ziua de azi!
Scriu si eu un mesajut, pentru a doaua oara
ca nu'sh ce "ini-mini-hocus-pocus" am facut si-am pierdut munca de-am scremut-o
o ora! Asa c-am dat iar copy-paste de la alt mesaj postat azi cu succes si mai scriu si eu cate ceva la fiecare.
In primul rand, noi am supravietuit vizitei de ieri de la Arad si-am scapat si de data asta neciufulita de socroshenie
.Am dat cu cadourile in ea, ea a dat cu potoale-n noi, ai mici au dat cu bomba-n mijlocul casei, ca arata apartamentul bietei femei (inainte de a pleca noi) de parca trecuse insusi Bin Laden pe la ea si-i facuse o demonstratie de forta. In orice caz, a fost frumos, i-am dus si tort (de la Codrina, pentru cunoscatori
) cu muuuulta frisca si cu multe fructe in si pe el, am cantat "La Multi Ani", a suflat in lumanari (69, apropos
)
si cand am vazut ca nu se mai poate sta in casa aia, dat fiind dezastrul savarsit de cipandeii din dotare, am tuns-o acasa
, veseli si cu burtile puse la punct. Cam asa am petrecut a doua jumatate a zilei de ieri. Restul ... pentru ca am ajuns cu copii dormind tun, este ... can-can! 
Asadar: Dodolica, sper sa va scapati rapid de straiele de sarbatoare puse de voie-de-nevoie cu ocazia minunatului summit care o sa ne umple vietile de belsug si prosperitate si sa reintrati in normal. Bodo ce mai face??? Mai merge la gradi???Ai auzit ca in noua lista de servicii medicale compensate aprobata de guvern intra acuma si chestia aia care poate-i trebuie lui Bogdanici???
Anita, ce sa zic, nasol moment si cu a'st rosh imparat care vine el pe capul femeii cand si cum doreste, de ne face de kko cu "valatucii" lui cand ne e lumea mai draga si cand ne asteptam mai putin. Eu am patit-o asta-vara cand umblam prin oras sa cumpar covoare si perdele pt casa, si eram imbracata cu bermude de culoare alba mulati pu
, bineinteles cu un maieut scurt, tot alb si m-a adunat din oras soferul lui Flo (sotul) de pe microbuz, cu toate cumparaturile si m-a ajutat sa le urc sus si eu in fata lui, deschizator de drum si cand am gatat cu tot si-a plecat omu' in treaba lui, merg la buda si ... surpriza:
eram pe stop, intr-o masura destul de generoasa si de vizibila,
care va sa zica! Am intepenit instantaneu
si mi-e rusine si-n ziua de azi sa mai dau ochii cu omul ala. Pana acuma m-a ajutat D-zeu si m-a tinut departe de el, da' cine stie cand mi se gata norocul!
Despre dira lui Alex, exagerat de feminista si extrem de nesimtita (dupa parerea mea), nici nu stiu ce sa zic! Parerea mea este ca ai cam doua variante: ori vorbesti cu directorul si-i spui care-i situatia cu ea, ca-i partinitoare, lipsita de diplomatie si de bun simt ca sa ia oareshce masuri 
, sau il muti pe baiat de la scoala, asta in situatia in care si lui ii convine si nu l-ar da peste cap asa o schimbare. Nu stiu ce sa zic. Sper sa reusesti sa iei cea mai inteleapta
decizie in aceasta problema si sa alegi raul cel mai mic.
Luana ce face??? Mai povesteste de super-mega-party-ul de duminica??? .. Cred ca da si daca te-as intreba asta si peste juma' de an, probabil ca tot da ar fi raspunsul! ![]()
Mira,
sa-ti treaca supararea si nu te 'nerva prea tare pe sot ca una ati vorbit si alta a facut apoi, deoarece eu cred ca-i vorba de o boala generalizata la nivelul speciei umane de gen masculin. Spun asta pontru ca asa patesc si eu, de multe ori, cu hazbandul meu. Asta este situatia, cu asta defilam!
M-am distrat copios cand am vazut care-i noul loc de somnic al lui Salin, mai ales ca si Ducu al meu se hotarase alaltaieriseara ca nu mai vrea sa doarma in patul lor ci pe hol, la usa camerei, pe "Mula", un fotoliu de plus in forma de vacuta. Partea mai haioasa a fost ca se mai si victimiza pe chestia asta, de parca cineva l-ar fi pus sa doarma acolo. Pana la urma, cand a vazut ca nu riposteaza nimeni si-am luat de buna hotararea lui, si-a revenit la sentimente mai bune si s-a repliat la locul oficial pentru somnic.
Nina, fatuca draga, nu stiu ce-ai facut tu, ce pile ai avut Sus, de capatasi asa o mandrete de par, ptiu-ptiu, sa nu-ti fie de deochi, ca taaare frumoasa mai esti
! Din pacate pozele cu Kiki n-am reusit sa le deschid de nici o culoare azi, insa maine o iau de la capat si nu ma las pana nu le vad!
dulce la voi!
Moni, scumpa, imi pare rau ca piticii tai nu-s in regula si ca viroza s-a generalizat, insa bucura-te ca sezonu-i pe sfarsite, si vom scapa cu totii de minunile astea de raceli!
No, v-as mai scrie eu multe si marunte, dar timpul este tarziu, am si pierdut startul cu primul mesaj ratat, asa ca va
pe toate, Nina2, Georgi,Esme si burtica ei de Lorelai si toate minunatele dragi mie!
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Anina_n spune:
WOW, ce de ati scris, fetelor ! 
Adriana, am vazut pozele cu fericitul pilotist !
Sa o conduca sanatos prin parc ! ![]()
La multi ani, nepotelului tau !
Vad ca e de-o varsta cu Kiki a mea ! ![]()
Pisicuta, si soacra mea implineste tot 69 de ani, dar la vara.
Asadar, v-ati simtit bine, la ea ! 
Da, mama natura m-a inzestrat c-un par...de nici la coafor nu trebuie sa calc ! Si nici timp prea mult nu-mi ia aranjatul lui.
Tata avea parul ca sarma, mama il are foarte slab, iar eu, il am undeva intre. ![]()
Pup cipandeii tai dragsatosi ! 
Monica, 8 ore,
! Ti-ai facut somnul de fumusete, terbuie sa-ti revi ! Uite, o
pentru tine, sa-ti revi mai repede ! 
Gabi, ce faceti, mai rezistati in casa ? ![]()
Ana, sa nu crezi ca nu le fac la fete morala. Daca-i cineva cu morala, apoi aceea eu sunt !
Voi, nu, scorpiutzelor ?
Mira, aha, acum inteleg de unde venea ideea aceea cu dormitul in alta parte ! Important este sa cumparati ce e mai bun si mai ieftin ! So, nu avem ce uda, azi ! ![]()
Bafta, sa te vezi cu el, cat mai curand posibil, acasa ! ![]()
Va pup si va doresc o zi cat mai faina in continuare si o seara si mai faina !
Noi, mergem in vizita la mama soacra ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by Mariaaquote:
Primavara noastra , un Party cu suflet, pentru EMMA!
Din cuprins...
POZE de la ANDA
POZE de la ANA
POZE de la LAURA
POZE de la DORIS
POZE de la Mariaa
Filmuletze:
1.Gashca noastra de prichindei
2.Sa vina tortul!!!
mea culpa, insa nu inteleg nici acum de ce pe webshots alte poze le-a luat (de ex. alea de aseara, cu mobila - care erau cam de proba, de fapt) si astea cu party, nu! dilema totala! cu ajutorul Andei am pus pozele pe blogul DC Timisoara. Enjoy!

pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Pisicuta
Asadar: Dodolica, sper sa va scapati rapid de straiele de sarbatoare puse de voie-de-nevoie cu ocazia minunatului summit care o sa ne umple vietile de belsug si prosperitate si sa reintrati in normal. Bodo ce mai face??? Mai merge la gradi???Ai auzit ca in noua lista de servicii medicale compensate aprobata de guvern intra acuma si chestia aia care poate-i trebuie lui Bogdanici???
Pisicuta da s-a compensat exact cum erau
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Gabi, ce faceti, mai rezistati in casa ?
Nina
pay cat au stat ei la Neptun am dat si noi o tura pe afara De facut nani azi nu a fost loc de sirene si alte minuni
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Primavara noastra , un Party cu suflet, pentru EMMA!
Din cuprins...
POZE de la ANDA
POZE de la ANA
POZE de la LAURA
POZE de la DORIS
POZE de la Mariaa
Filmuletze:
1.Gashca noastra de prichindei
2.Sa vina tortul!!!
Inca odata sincerele mele felicitari pentru ceea ce a-ti facut.
si multe
.
Varsta lui Bogdan
Mariaa spune:
Dodo
nu am vrut sa saturez lumea cu subiectul in cauza...eram restanta la niste poze si Anina m-a tras de maneca si bine a facut ![]()

sanatate multa si nervi creti-intinsi pentru casa de asigurari...
...
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Dodonu am vrut sa saturez lumea cu subiectul in cauza...eram restanta la niste poze si Anina m-a tras de maneca si bine a facut
sanatate multa si nervi creti-intinsi pentru casa de asigurari......
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
Nu ma deranjeaza absolut deloc imi plac si-mi aduc aminte ca pe lume asta mai sunt si OAMENI.

Varsta lui Bogdan