MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 10
crisstinuta spune:
Se pune strat de vreo 5-8mm de sare ...nu stiu vreo jumate de pachet de sare la o tava obisnuita.Cu cat mai multa sare cu atat mai bine ...daca e mai multa absoarbe toata grasimea si tava ramane curata dupa ce arunci sarea murdara...doar trebuie sa o clatesti cu apa.Nu te teme ,puiul nu va fi sarat deloc
De obicei fac pulpe de pui si peste asa....pulpele le pun cu pielita in jos si chiar daca se prinde un pic de sare ,oricum arunc pielita..
ellinia spune:
Interesanta reteta asta! Auzisem de pui pe sticla sau de pui pe sare, dar n-am facut niciodata. Merita incercat!
Meniul meu de azi: 2 crenwusti cu rosii, la serviciu doua chifle graham iar dupa amiaza carnita de porc la cuptor cu urzici si salata.
Ieri am avut o abatere cam mare si acum imi pare asa de rau... a adus cineva la serviciu niste placintele cu nuca si efectiv nu am rezistat, am zis ca mor daca nu manac una, si am mancat doua , oricum, sunt si in perioada urata a lunii cand oricum sunt balonata asa ca maine nu voi avea ce sa raportez, din pacate!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Ele spune:
quote:
Originally posted by ellinia
Interesanta reteta asta! Auzisem de pui pe sticla sau de pui pe sare, dar n-am facut niciodata. Merita incercat!
Meniul meu de azi: 2 crenwusti cu rosii, la serviciu doua chifle graham iar dupa amiaza carnita de porc la cuptor cu urzici si salata.
Ieri am avut o abatere cam mare si acum imi pare asa de rau... a adus cineva la serviciu niste placintele cu nuca si efectiv nu am rezistat, am zis ca mor daca nu manac una, si am mancat doua , oricum, sunt si in perioada urata a lunii cand oricum sunt balonata asa ca maine nu voi avea ce sa raportez, din pacate!
Cristina mie imi place orice e cu nuca multa...as manca numai prajituri de astea.Deci zic eu ca s-a meritat. Ti-am vazut si eu datele din tabel...esti bine iubita. Ehe ce as visa si eu sa am macar 10 sub centrimetri de la inaltime (adica 60). Si esti si tinerica tare..cel putin asa mi s-a parut in poze.
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
Andanii, ai dreptate ...ar trebui sa treaca ziua si pe urma sa scriu meniul...dar , baba e batrana si uita...
Azi am mancat asa pana acum:
-cafea cu lapte degresat si indulcitor..
-capsuni
-iaurt Zuzu degresat cu panite graham
andanii spune:
meniul meu de ieri:
- finn crisp cu lapte
- mere si pere
- ciorba cu iaurt
- o felie de tort diplomat cu frisca, zmeura si ananas ... ziua unei colege si am facut o abatere mareeeeeeeeeeeeeeeeee , dar dac-ati sti cum arataaaaaaaaaaaaaa, doamneeeeeeee eu pot sa ma abtin da la asta nu , am zis ca mananc doar o gura dar pana la urma m-am hotarat jumatate si nesimtita cum sunt am mancat-o pe toata pana la urma ced sa fac asta eeeeeee
- urzici cu iaurt
si cam atat ... ma simteam cu musca pe caciula rau de tot , uau ce remuscari am avutttttttttttttttt
da ellinia e bine de tot , ararta super .... da nici cu tine ele nu mi-e rusine la 71 esti binisor , de-as fi si eu acolo macarrrrrrrrrrrrrrr, cateodata simt ca ma lasa nerviii , desi incerc sa ma autosugestionez ca nu sunt la dieta ca e un regim de viata nou , dar totusi mai am caderi cand vad ca stagnez, totusi doresc si rezultate la regimul asta de viata ...... da las ca ajung si eu la 70 pana la urma si dupa poate o sa vad altfel lucrurile .... binenteles ca o sa imi pun alt targhet mai micut ca sa pot sa il ating mai repede ..... eu am slabite 15kg in 7 luni , destul de incet merge la mine... primele 5 kg au mers cel mai rapid , apoi urmatoarele 5 kg mai greu si ultimele 5 kg si mai greu , din ce in ce mai greu se topeste grasimea bine batatorita in timp , asta e
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
melany72 spune:
Fetelor, eu m-am convins ca daca te abati cat de putin nu prea merge Monti. Acum 2 ani cand am tinut nu puneam gura pe nimic daca nu vedeam eticheta " curata" de zaharuri, amidon...etc
Acum nu mai am asa grija mare, probabil de aia merge greu sau deloc. Dar macar m-am impacat cu ideea ca 69kg nu o sa mai am...never.
Un an intreg nu am facut decat sa pun sau sa dau jos 2 kg...in rest nimic. Oricum, satisfacuta sunt ca nu am pus peste.
ellinia spune:
Andanii si Ele, sunteti dragute, multumesc !
Andanii, la mine a mers si mai greu, eu in sase luni am reusit sa slabesc 10 kg, apoi pe parcurs mai dadeam cate 1 kg ocazional. Dar, de la inceputul anului am mai exagerat si se cunoaste la burtica. Ca, in rest chiar nu m-ar deranja daca ar ramane asa, ca si forme. Aripioarele ma scot din sarite, colaceii!
Nici eu nu rezist la dulciuri, din pacate...cand le vad in vitrine e mai usor, dar, cand mi le pune cineva in fata parca o iau razna. Am si acum niste placinte in frigider, de la soacra-mea, de duminica, nici n-am deschis punga sa le vad la fata, ca sa nu ma tenteze .
Ele spune:
quote:
Originally posted by andanii
meniul meu de ieri:
- finn crisp cu lapte
- mere si pere
- ciorba cu iaurt
- o felie de tort diplomat cu frisca, zmeura si ananas ... ziua unei colege si am facut o abatere mareeeeeeeeeeeeeeeeee , dar dac-ati sti cum arataaaaaaaaaaaaaa, doamneeeeeeee eu pot sa ma abtin da la asta nu , am zis ca mananc doar o gura dar pana la urma m-am hotarat jumatate si nesimtita cum sunt am mancat-o pe toata pana la urma ced sa fac asta eeeeeee
- urzici cu iaurt
si cam atat ... ma simteam cu musca pe caciula rau de tot , uau ce remuscari am avutttttttttttttttt
da ellinia e bine de tot , ararta super .... da nici cu tine ele nu mi-e rusine la 71 esti binisor , de-as fi si eu acolo macarrrrrrrrrrrrrrr, cateodata simt ca ma lasa nerviii , desi incerc sa ma autosugestionez ca nu sunt la dieta ca e un regim de viata nou , dar totusi mai am caderi cand vad ca stagnez, totusi doresc si rezultate la regimul asta de viata ...... da las ca ajung si eu la 70 pana la urma si dupa poate o sa vad altfel lucrurile .... binenteles ca o sa imi pun alt targhet mai micut ca sa pot sa il ating mai repede ..... eu am slabite 15kg in 7 luni , destul de incet merge la mine... primele 5 kg au mers cel mai rapid , apoi urmatoarele 5 kg mai greu si ultimele 5 kg si mai greu , din ce in ce mai greu se topeste grasimea bine batatorita in timp , asta e
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
Valeu, nu zi de 71..alea au fost dupa sarbatori..acuma am 64.5 .
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
ele draga miiiiiii de scuze, m-am uitat gresit , de parca nu eu fac tabelul .... graba si oboseala isi spun cuvantul ... ce sa mai zis atunci la 64 esti si tu miss
mellany si la mine la fel se intampla, trebuie sa fiu foarte stricta si dietetica ca sa dau jos, cum ma abat cum nu mai dau jos nici o,1 grame ... asta e , nu putem fi toate la fel ... ma refer la metabolism
ANDANII
kg mele