MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 9
ellinia spune:
Neatza si de la mine!
Fetelor multumesc de lamuriri! Inseamna ca iaurtul si laptele pe care le iau sunt in regula, la fel si branza cu 5% de la Milli. Am sa caut si de la Albalact si Napolact, sa vad ce gasesc!
Azi am mancat dimineata un bol de lapte cu cereale, la serviciu probabil doua chifle graham, iar dupa amiaza cipercute cu salata sau urzici, ma hotararsc pe moment!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
melany72 spune:
Eu la prima incercare Monti (si reusita la vremea respectiva!!!), mancam dimineata lapte cu cereale integrale, ba grau, ba secara, ba orz...lasam la inmuiat cate jumatate de ora cu lapte fierbinte in care adaugam indulcitor si cicoare (gust de ness)...e, acum nu mai pot pune gura pe ele...mi s-a taiat de tot. Am mancat vreun an de zile, imi facea tare bine si la digestie si-mi tinea si de foame.
Din cauza ca nu mai mananc cerealele astea stau mai prost cu scaunul...
Va recomand celor care nu dati pe de laturi, ca mine, acest mic dejun copios!
ellinia spune:
Melany, probabil sunt printre putinele persoane pe care cerealele integrale le baloneaza...da' ingrozitor nu asa... Acum am luat un sortiment nou, vad ca pana acum nu am nimic, sper sa tina si senzatia de satietate. Probabil am intoleranta la gluten
Si eu mancam la greu cereale cu lapte, in general fulgi de secara. Asta pana mi s-a pus pata si nici nu suportam sa mai vad in fata ochilor. Ca si cu fibrobarul. Am mancat sute de batoane pana mi s-a aplecat.
Ieri am avut o abatere, am baut un pahar de bere, imi era asa de pofta! Nici nu ma cantaresc pana joi, macar sa nu-mi arate mai mult decat aveam!
Ele, probabil nu a apucat Andanii sa-mi treaca datele in tabel. M-am mai ingrasat cu doua kg jumate fata de asta-vara. Ideea e ca se depun in timp si nici nu mai pleaca. Inainte aveam fluctuatii, daca puneam 1 kg, doua, in cateva saptamani le dadeam jos fara nici un efort deosebit, faza a II-a a devenit un mod de viata, cu scaparile de rigoare, ca nu cred ca tine nimeni ca la carte. Acum am revenit la faza I dar, asa cum se stie, slabesti mult mai greu atunci cand revii la faza I. Eu incerc, daca nu reusesc am sa incerc sa tin un regim mai restrictiv, macar sa trec de prag.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
andanii spune:
MIII DE SCUZE FETELE COCHETELE , am reusit sa modific in tabel abia azi , am avut o gramada de problemutze , le-am rezolvat ,nu am avut timp nici sa mor .... ma scuzati de intarziere da ????
haideti la scris .... recunosc ca am lipsit si eu da asta nu inseamna ca trebuie sa lipsiti si voi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
melany72 spune:
Heyyyy, am fost la masa la cantina si bineinteles ca am mancat altceva decat ce-mi propusesem...adica in loc de gratar cu salata am mancat ostropel de porc cu sfecla...stiu ca nu prea e Monti...
andanii spune:
quote:
Originally posted by melany72
Heyyyy, am fost la masa la cantina si bineinteles ca am mancat altceva decat ce-mi propusesem...adica in loc de gratar cu salata am mancat ostropel de porc cu sfecla...stiu ca nu prea e Monti...
de ce nu scrii meniul din ziua trecuta , asa stii sigur ce ai mancat ... eu nu prea stiu niciodata ce mananc si nu scriu meniul in avans niciodata
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
carstea spune:
Buna fetelor!
Scriu eu mai greu dar de citit tot timpul.
Ieri
-md:cereale integrale cu lapte degresat
-p:fructe
-c:friptura de pui ca capac cu sos de ciuperci cu usturoi si iaurt degresat(f buuuun)
Azi am inceput la fel sa vad daca ma tine sa pap corect si putin.Deja visez la 68.
In iunie la inceput plec in vacanta la mare si vreau sa arat si eu cat de cat
Va pup
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
carstea spune:
Ce dulce sa fac si eu pt o petrecere?sa pot manca si eu....
Ceva idei?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Ele spune:
Fetele sunteti la plimbare??
Cristinuta din Oradea zi-mi si mie cum e cu puiul la cuptor pe sare?? ca ma bate gandul...pe sare mare imi inchipui ca se pune dar cat strat de sare?? Hai zi-mi ca parca ma tenteaza.
Eu trag o durere de sinuzita ca la carte de nici chef de papa nu am..asa ca imi revin la cele 64.
Elena & Denisa
NOI
andanii spune:
ele eu puiul il fac asa .... il condimentez cu tot felul de mirodenii si il asez pe capacul de vas yena sau chiar in vas , si il pun in cuptor iar pe randul de jos pun apa intr-o cratita si las pana se rumeneste intorcand-ul din cand in cand de pe o parte pe alta
se poate pune si pe o sticla cu apa bagat intreg pusa sticla intr-o tava in cuptor , se scurge mai bine de pe el apa si grasimea
sau pe o cratita cu gratar deasupra pusa apa jos
sau in punga de hartie bagat la cuptor
singura varianta e cea cu sarea pe care nu am incercat-o
toate patru variantele ies ffff faine ....
ANDANII
kg mele