MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

andanii

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Eu...cuminte , voi?

Azi am papat;

md:1 polonez si castraveti
p:1 pulpita iepure la cuptor si ciuperci sote
c:mai nimic cred-poate un ardei si ridicii

Incep sa-mi revin usor,usor.Oricum am mult de recuperat pana la tabel si apoi sper sa mai am si eu ce raporta

La plimbare pe ploaia asta nu prea cred ca sinteti....aaa,numarati bani...

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata, fete cucuiete!

Dupa o saptamana de absenta motivata revin si eu la voi si la dieta stricta. Am zacut saptamana asta cat pt un an. Ziua de nastere mi-am petrecut-o in pat cu antibiotice.

Nu mi-am pregatit aseara pachetul , asa ca dimineata am luat un mar si o punga de panite sa rontai la servici. Copilul mi-e bolnav si parca imi taie tot cheful.

Andanii, eu te sustin, nu renunta ca doar ai mai stagnat si alta data. Sportul face muschi si daca ai scazut la cm eu zic ca e ok.

Ralu, da' unde dispari?...eu am cam absentat si poate nu am prins...

Orez brun eu am vasut chiar si la supermarket, ca tot se discuta de orez pe aici. Basmanti intr-adevar numai alb....dar desi sunt moarta dupa orez, pe ala nedecorticat chiar nu pot sa-l mananc. Am paste integrale si o sa incerc si eu sa fac un sos de rosii cu ciuperci, fara ulei. Parca puteam sa adaug putin de masline la final?

Astept pareri.

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

O saptamana cat mai buna va doresc!
Meniul de astazi: dimineata doua ochiuri prajite cu rosii, pe la 10 o banana si apoi, mai tarziu un pic doua chifle graham, si dupa-amiaza urzici.
Ieri am avut niste abateri mici ca a fost ziua mamei mele si am baut un pahar de vin si am mancat o felie de tort, ca in rest am avut grija cum le combin.
Asa ca joi nu stiu daca o sa am ce raporta, sunt si la inceput, si cantarul asta deloc nu vrea sa se miste. Cand am inceput prima data Monti slabeam cate un kg pe saptamana, la primele 4, apoi a devenit din ce in ce mai greu. Acum vad ca se incapataneaza...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mi-am luat niste cereale Diet si am vazut ca au si faina alba de 650, pe langa altele si vroiam sa vad daca e Monti. Eu nu gasesc, in continuare, lapte, branza si iaurt cu 0% grasime si ma scoate din sarite chestia asta. Voi de la ce firma luati lapte si iaurt. Am cautat si al Danone si la Milli si la Oke, si pe la firmele locale, parca nu exista dom'le lapte cu 0% grasime pe aici ... doar cu 1%...As mai manca cu cereale, cu toate ca cele cu fructe, pe care le mancam inainte ma cam baloneaza. Poate astea care mi le-am luat acum or sa fie mai bine tolerate.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ellinia eu sunt din Roman , am fost cu jobul si pe la Piatra in jur de 25 luna trecuta. Ti-am vazut pozele de anul trecut de la mare. Nu mi se pare ca ai nevoie de slabit. Dar tu stii cel mai bine. Am vrut sa iti vad datele in tabel dar nu sunt.
Eu ma chinui sa revin la cele 64 ca sunt inca cu 64 si ceva dupa Paste...si mai vine unul..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor

Cum a-ti circulat azi?

Andanii si restul trupei, unde sinteti?

Meniu azi:

md:fagaras + iaurt de baut
p:friptura de vita si 1 carnat(fript)
c:ceva legume

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna. eu sunt pe aici, cumintica pe cat posibil...

ellinia, toate lactatele cu pana o,5% grasime sunt considerate monti, despre ele vorbim ca fiind complet degresate. deci cele 0,1% grasime pe care le ai tu sunt ok.

mic dejun azi: un cremwurst, branza de burduf, salata de vinete; capucino

gustare: un pumn de cereale integrale

pranz: gratar de curcan cu salata de cruditati (eu carnea nu o condimentez cu nimic, o pun doar la marinat intr.o lingura de sos de soia si iese foarte frageda si putin sarata. mi se pare f f buna asa).

seara: un mar si morcovi cruzi

pe maine!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu azi:
D: cafea decof+ paine integrala
P: cafea decof+ lapte degresat+ o felie paine integrala
C: peste la cuptor+ fasole verde cu rosii.
MAine:
D gref, apoi paine integrala+ cafea decof;
P: fructe;
C: pui cu salata

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

'Neata

Ieri am mancat asa:
mar
panite integrale
ciorbita de fasole alba
telemea
ardei gras rosu+ridichi
capsuni

In ordinea data.

Pt azi am in plan:
para
gratar pui cu salata (la bufet)
spanac cu ou (acasa)

Ellinia ...produse Albalact nu gasesti?...sau Napolact?...astea au cele mai multe variante " light"..

O zi buna.

Mergi la inceput