MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 7
andanii spune:
ralu e f bine asa cum ai zis la mese glucidice doar albus la mese lipidice oul intreg
ralu felicitarile mele draga , ai ajuns la 85 e un prag
mariana esti ok la 42 , superrrrrrrrrrrrrrrr
miniuta pe bune nu mi-ai parut grasa deloc , pe bune , nu te stiu inainte .........
of abia astept si eu sa ajung la 70, am o stare de nervi zilele astea de imi vine sa mananc un bou , nu stiu ce-i cu mine , nu am mers la sala si uite imi fac de cap ... maine trebuie neaparat sa ma mobilizez si sa merg la sala, mi-au trecut rusii si raceala deci apta as fi si azi , da sunt asa de rupta de oboseala si de stres mai bine zis ... of of .. nu mai pot
carstea e buna varza ta dar fara mamaliguta
silvy ma innebunesti cu atata cafea
sanse mi-ai promis prezenta zilnica si acuma vorbesc singura
restul fetelor pupici mii
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
sanse spune:
Andanii sint aici...am fost cu fetele la balet
Tac chitic ...mi-e frica si de umbra mea...sper sa-mi revin.
Si azi am fost cuminte
Incerc sa nu mai intru pe la "bucataria" fetelor sau pe culi.
Andanitzo te apropii de 70kg? Bravo!Esti tare!
Miniuta in pozicile din 2006 cate kg aveai?Esti f. bine acolo Mie-mi place gargaritza ta rosie.
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
ooo da sanse si mie-mi place gargaritza lui miniuta , si prin tm sunt vreo cateva , of ce as conduce si io una ..... nu-i asa ca nu e grasa miniuta
da sanse ma apropii da cu viteza melcului turbat, deocamdata sunt la 75,5, pana una alta mai sunt 5,5 pana la 70, cred ca nu mai ajung in veci
... vad cam negru zilele astea, pe cuvant nu stiu ce e cu mine , vreau incurajari , va rog va implor aduceti-ma cu capul pe panant ... am nevoie de voi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
sanse spune:
Si prin Buc. de la o vreme sa umplut de gargaritzoase ..asa in dushmanie
Si eu trec printr-o perioada mai nasoala,nu stiu ce am
Mi-e foame,am nervi,agitata...o fi de la vremea asta
Trebuie sa te ti tare.Sa nu faci ca mine si sa te dai peste cap
Mie mi-a ramas tikerul mic de mult da il las asa sa va induc in eroare
Va pup Noapte buna
POZICI
KG MELE
miniuta spune:
fetelor, mini-ul ala rosu nu-i al meu, as vrea eu! am lucrat la un hotel si masina facea parte din "sistemul de motivare" a angajatilor. erau mai multe criterii dupa care se alegea angajatul lunii, si respectivul primea pentru doua saptamani masinuta sa o conduca. vreau sa va zic ca are tot ce vrei pe ea, sistem audio super, cai multi, decapotabila....un vis! am avut-o si eu doua saptamani si evident ca nu am ratat sansa de a ma poza cu ea. aveam 57 de kg, si totul se intampla cam cu doua saptamani inainte de ramane gravida. acolo visez sa ajung si acum, iar in visele cele mai frumoase la 55-53 cat aveam cand m-am maritat.
pupici si noapte buna!
mamica lui david(21.05.2007)
acusor spune:
Neatza!
Raportez si eu stagnare , desi la pantaloni pot sa mai strang cureaua. La sf. lui iunie s-ar putea sa mergem o saptamana in vacanta, in Italia si sper si eu sa mai scad, macar pana la 65.
ralu spune:
Buna fetele ambitioase!
Scuze ca nu am mai intrat ieri, dar am avut o zi plina, plina!
Meniul meu de ieri:
dim: 2felii de paine wasa cu dulceata cu frutoza si o cana de lapte 0%
pranz: ochiuri prajite intr-un pic de ulei cu cateva bucatele de branza feta si o salata de rosii
seara: am facut niste dovlecei umpluti, dar nu mi-au iesit cum imi plac mie asa ca nu i-am mai mancat. Am baut 2 pahare de suc de mere.
Andanii-merci de lamurire in privinta oului. Cam bajbaiam...In legatura cu kg...intr-adevar am ajuns la pragul de 85. Azi m-am urcat pe cantar si aveam 84.6, dar cred ca se datoreaza zilei de ieri cand am alergat in coace si-n colo. Nu stiu daca este reala greutatea, sau doar am eliminat mai multa apa decat deobicei. Oricum mi-a facut placere sa vad pe cantar mai putin de 85. Sper din tot sufletul sa nu o dau in bara saptamanile astea 2 care vor veni.
Merci de apreciere
Sanse-sa stii ca si eu cand intru pe la culinar imi ploua in gura. As face numai prajituri. Nu prea mai intru
Felicitari la toate fetele care au slabit sau care s-au mentinut!
Pupici!
carstea spune:
Hai ca mi-a revenit curajul sa postez ca a mai dat inapoi cantarul.Ieri am fost cuminte
AZI:
-2 felii de wasa si ceva cereale integrale cu lapte degresat(1%)
-cateva fructe pe la 12
-acu o bucata de branza cu salam si babic
-diseara poate pap o omleta dar pana diseara mai e......
CRED CA E CEVA IN AER
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
sanse spune:
Sint si eu pe aici...
Am fost cu fetele in parc ,ele cu role eu doar cu ele in carca pentru ca nu am avut nici un chef...
Am fost cumintzoasa si am papat:
md(10):2 mere mari
p(15):2 portii de tocana(ceapa,ardei,ciuperci,vinete,dovlecei,rosii,usturoi)
c:cred ca ardei si ridichii
Sint balon de la merele alea
Unde sinteti!?
POZICI
KG MELE
ralu spune:
Buna seara fetele, sau buna dimineata. Am intrat sa va spun ca 2 saptamani voi fi plecata, deci nu voi raporta doua joi la rand. O sa incerc sa va mai scriu in limita posibilitatile si sper sa ma tin de dieta cat pot.
Va urez spor la slabit si sa ne "revedem" cu bine!
Pupici!