Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
creem spune:
Hello...noi raportam iar o zi cam aiurea
Am inceput diversificarea...i-am facut cereale de orez cu lapte praf, la 60 ml lapte am pus doua masuri de cereale si i-am dat cu lingurita. A papat cu fata, mainile, haine, etc. cam jumatate (dar din asta jumate era pe haine). Dar...dupa mine afost totusi un succes ca a vrut sa pape cateva lingurite. Insa dupa vreo ora a facut kk foarte moale, iar dupa inca o jumate de ora a vomat in jet. Oare de la cereale, a mai patit cineva asa? sa ii mai dau sau incerc cu altceva?
Am adormit-o si vroia sa suga ceva dar in san ...zero, asa ca a adormit cam flamanda iar ma apuca depresia
Voi mai aveti momente deastea de neputinta, cand mai plangeti, ori sunt eu prea crizata...cred ca am plans lunilea astea de cand am nascut mai mult decat am plans in adolescenta, din dragoste
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
ellis spune:
Ecaterina, mie dr mi-a zis sa incep cu 1 mas la 100 de ml lapte si sa-i dau numai cu bibe, sa cresc treptat, acu sunt la 1 1/2 la 150 ml; trebuie ca in 10 zile sa ajung la 4 mas la 200 ml, ca sa nu-i dau stomacelul peste cap; ea e f bine; poate ai pus cam multe cereale la cant mica de lapte; de dim fata mea a papat 15 ml lapte cu 1 mas si 1/2 cereale.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Oana asa are si Maria si sigur nu este de la suc ptr ca ea nu a mai vrut sa bea cu mult inainte sa apara,la 4 ma duc la dr si iti spun ce a zis
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
Abia astept sa reveniti
Oana de Ana Alexandra
creem spune:
Ellis...dar a mancat putin cantitativ.I-am dat cu lingurita penrtu ca nu-i place bibe, nici lapte praf nu i-am mai dat, o sa incerc mai tarziu sa vad daca bea ceva. ce nasol, sa vrea sa suga doar tzatzi si eu nu am
Aralia spune:
quote:
Originally posted by ggaby
araliaparca tu ai scris (scuze daca gresesc) ti-a venit ciclu ??eu nu mai am asa ceva din martie anul trecut...si eu alaptez si mai iau si pilule contraceptive special pt cand alaptez...o fi ormal ca nu am???
gaby & david 18.12.2007
Se poate sa nu-ti vina ciclul cat timp alaptezi, asa ca nu te speria. Eu as fi vrut sa-mi mai intarzie, dar am avut ghinion...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by ggaby
oana frumoasa bubulina ta!sa va traiasca! am vazut ca aveti rottwailler si eu am unul(femela)cum te descurci cu ea si cu bebelina?
Eczema are si david pe fata si sub gat,i-am pus o cremuta (essex) pe baza de vaselina si nu mai stiu ce...nu cred ca are vreo legatura sucul si eczema...dar mai stii nu sunt cea mai experta,dar am citit ca multi dintre bb-i nostri au facut
PS: te cunosc din vedere...eu sunt din iasi...e normal cred!
gaby & david 18.12.2007
Multumim pt complimente! Noua ne-a recomandat dr Elocom (substanta activa fuorat de mometazona) si dupa 2 zile se pare ca s-a redus suprafata eczemei; astept inca 2 zile si daca nu trece iar dau tel dr; nici dr mea nu a stiut de la ce a aparut... ma rog...
Cu catelul nu convietuim; l-am dus la soacra-mea de cand s-a nascut fata, din cauza ca noi stam intr-o garsoniera; dar.... in maximum 2 luni ne mutam cu soacra-mea, ca aproape si-a terminat casa, si acolo vom locui si cu dl catel; atunci sa te tii .
Eu sunt in Iasi de cam 8 ani, de cand am intrat la facultate; e posibil sa ne stim
Oana de Ana Alexandra
ellis spune:
quote:
Originally posted by creem
Ellis...dar a mancat putin cantitativ.I-am dat cu lingurita penrtu ca nu-i place bibe, nici lapte praf nu i-am mai dat, o sa incerc mai tarziu sa vad daca bea ceva. ce nasol, sa vrea sa suga doar tzatzi si eu nu am
- poate au fost multe cereale, asta vroiam sa spun;
- schimba tetinele, trebuie sa vrea, incet, incet; noi bem cu nuk de silicon de vreo 2 luni si ceva, azi am incercat latex ca sa-i fac gaura putin mai mare pt cereale si nu vrea sub nicio forma, prefera sa traga din acelesi tetine de silicon, chiar dc se chinuie ca e continutul mai gros; cu tetinele nuk merge f bine, chiar ma uitam ieri printrew zecile de tetine pe care le am si vad ca am incercat si chicco, avent si tot la nuk am ramas.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
totulii spune:
si eu ma inscriu in clubul cheloaselor, imi pica rau parul de mi-e si teama sa ma mai perii.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
creem spune:
Ellis...intra-devar, cred ca era concentratia prea mare de cereale. O sa incerc maine mai diluat. Eu al luat tetine de la nuk, ca mi-a mai zis cineva poate tot tu, dar nu se potrivesc cu nici un bibe din ce am eu, asa ca tre sa iau si bibe si azi n-am iesit deloc ca ploua. Dar au un miros cam urat, sunt din latex, sper sa le ia. Am luat una si pentru semilichide cu gaura in forma de cruce.
Cu parul stau la fel de prost, cade in cantitati mari...insa putin imi pasa de el, ce mi-e necaz e ca o gasesc pe fata cu el pe maine, pe hainute si mi-e teama sa nu bage in gurita
Despre eczeme...am avut si noi doua pe gat langa ureche si una pe picior, pe coapsa, cea de pe picior i-a trecut de la sine, cu uleiul de masline din fiecare seara, la cea de pe gat i-am dat de doua ori cu dermocare si i-a trecut.
Anca, n-ai venit de la dr. Ce ti-a zis?
A papat fi-mea lapte praf nan 100 ml in doua reprize (in decurs de o ora) dar n-a mai papat ea asa mult niciodata! Poate am intrat si noi pe fagasul cel bun, ca altfel se duce mami la balamuc
slimatei spune:
fetelor pot sa ma apar... eu n-am faptuit nimic, caci sincer n-aveam timp... dar cred ca singura faptasa e anacami... fetita frumoasa si ..iepurasul
oana ai o fetita superba...!!!am vazut pozici..eu asa le vad pe rand cand mai prind si eu un pic de timp...
[b]alina stii tu de ce..