Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
Amy26 spune:
ce mai fac mamicile?bb sunt bine?
noi ieri ne-am intors de la muntea fost super,bb a fost surprinzator de cuminte,a papat bine iar de dormit nu mai zic...a motait intr-una
ma bucur ca am fost,chiar ne-a priit iesirea asta
eu de maine incep sa merg la job....sper sa mai pot intra pe forum(sa am timp)macar sa va citesc
merg sa recuperez si eu din urma
Va pupic pe toate si
MI-A FOST DOR DE VOI!!!!!
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
creem spune:
Amy deja la job? Pai si cu bebe cine va sta?
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
anacami spune:
Amy,bine ati revenit!acomodare usoara atat tie,cat si lui Iustin.O sa iti iei program scurt?
Oana,cred ca este totusi cam micuta pt. ridicat sus.Iasmi de BB are deja 5 luni, conteaza la varsta asta fiecare saptamana.Eu inca nu as avea curaj,astept macar pana la 6 luni
Acum sta in landou? caruciorul tau este super-meserias, oricum privelistea este mult mai buna decat la majoritatea-fiind reglabil la o inaltime mare. Daca o pui in hamacul sport, macar las-o la mai putin de 45 grade (ma gandeam la poz. a doua de www.xplory.com/try-xplory.asp" target="_blank">aici
Roxana,ai grija, ai slabit enorm in cateva luni- cumva vreo 25 kg??? Ionut ce mai face, ce mai "zice"? tot asa lipit de tine sta? apropo, ai mai fost la sala- l-ai luat cu tine?ca tare as vrea si eu sa merg sa fac sport (aerobic,pilates), dar nu as vrea sa o mai solicit pe soacra-mea si pt. asta (nu cred ca ar zice nu, dar si asa imi rezolv o multime de probleme zilnic -cel putin dus-adus Sebi la/de la gradinita, timp in care Stefi sta cu ea)
Camelia, Sebastian si Stefania
nelone77 spune:
Salutare,
am ajuns si noi acasa de la plimbare...
Amy- bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa Acum te-ai intors cu forte proaspete ptr job?
Ank- ai grija cu baiatu...daca de acum e cu ochii pe sanii fetelor...hmmm
Vali- zi-mi pls iti face bebelu crize de durere? Cu ce dai la gingie?
Legat de par...eu inca mai am ; a inceput sa imi cada cam de o sapt dar nu f mult...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
ggaby spune:
vai ce mi-e dor si mie de sala ! aici il poti lasa la "garderie"...loc special la sala unde ii tin pe astia mici...dar eu stiu daca sta??!! n-am chef sa dau bani pe abonament si pe urma...pauza
ggaby spune:
mai fetelor,da-s batuta eu in cap,sau e asa greu sa-ti faci o adresa Gmail??? cand imi spune sa pun passord,eu il pun imi spune ca nivelul de securitate este puternic, dar pana la urma tot nu-mi da voie si ma ia de la capat sa pun alta parola de ma apuca nervii plus de asta la numele de utilizator ce trebuie sa scrii dom'le??? eu am pus de ex: "david si noi"...si-mi spune ca trebuie sa folosesc doar litere din alfabet de la a-z...pai eu ce am folosit???alfabet japonez??? si tot asa fac la incercari de nu mai pot...cred ca am mai scris despre asta si in cap anterioare...cum sa procedez???
lixa spune:
quote:
Originally posted by ggaby
mai fetelor,da-s batuta eu in cap,sau e asa greu sa-ti faci o adresa Gmail??? cand imi spune sa pun passord,eu il pun imi spune ca nivelul de securitate este puternic, dar pana la urma tot nu-mi da voie si ma ia de la capat sa pun alta parola de ma apuca nervii plus de asta la numele de utilizator ce trebuie sa scrii dom'le??? eu am pus de ex: "david si noi"...si-mi spune ca trebuie sa folosesc doar litere din alfabet de la a-z...pai eu ce am folosit???alfabet japonez??? si tot asa fac la incercari de nu mai pot...cred ca am mai scris despre asta si in cap anterioare...cum sa procedez???
gaby & david 18.12.2007
gabi, cred ca ai folosit spatii in numele utilizatorului
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez
adyanna spune:
quote:
gaby & david 18.12.2007
Poate ai lasat spatii intre caractere!
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
http://family.webshots.com/album/562773629OKAygZ?vhost=family
Aralia spune:
quote:
gaby & david 18.12.2007
Fara litere cu semne...s de la sarpe etc, fara spatii si parola tre sa fie de minim 6 caractere parca, daca nu chiar 8.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie