Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by RGE

CAMI eu zic sa vb cu alte mamici care au..eu am auzit ca poate provoca si sterilitate...
..FETELOR AJUTOR!!..voi ce ati luat pt par ca in ultima sapt mi-a cazut aproape tot parul..m-am saturat..daca baga fi'miu o data mana in el raman cheala...elevit iau si acum dar vad ca fara rost..mi-am luat tratamentul de la foltene sa vad daca da ceva rezultate?..voi ce ati luat?..si eu una nu mai alaptez de o luna..

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

cum a resctionat cand ai terminat cu alaptatul??
cu parul care cade nu stiu sa te ajut...dar cred ca e plina piata de tot felul de produse ca si aici....un tratament de la bunica...clateste-te cu apa si otet,miroase cam urat dar cica ajuta!si mai fa-ti si niste maioneza(daca ai timp)si pune-ti in par...si gata salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANK83..rabdare am dar sa nu ma trezesc ca-l pierd de tot..in sarcina nu mi-a cazut deloc..mie mi-a cazut mult in claas a 12 a cand am dat bacul...bine si acum am avut o perioada f grea ..presupun ca din cauza asta este..am incercat si eu cu tot felul de masti si creme..astept..
ALINA..mie mi-a recomandat dr si incep acum cand vine cm Marvelon..de sterilet nu se pune problema ..decat dupa ce ma hotarasc sa nu mai fac bebe...si eu una l-as vrea si pe al doilea.

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

ptiu!ptiu!sa nu mi-l deochi, ce mai doarme fiu-miu de pe la 11h30!

Mergi la inceput

RGE mi-am adus aminte...ulei de ricin e f bun pt par sau ulei de argan(nu stiu sigur ca asa se numeste in ro),e un copac care creste in maroc si uleiul asta e f bun pt fata,par si corp...eu ma mai ung si io cu el cand am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Chiar mai am par... si eu chiar credeam ca imi dau comanda de peruca ... si pica rauuuuu de tottt.Gaseam par peste tot

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna! N-am mai dat de mult timp pe aici... cu scrisul adica; ca reusesc sa citesc mai tot.
Alexandra mea are si ea o eczema pe manuta in dreptul cotului; nu are alta culoare decat pielea, e o pata foarte aspra; nu imi imaginez de la ce a putut sa ii apara; poate de la suc de mar cu morcov?
Si daca am ajuns la suc, sa va povestesc: i-am dat suculet cam 3 zile la rand, i-a placut zic eu, dar a avut niste colici cum n-a mai avut din primele zile de la nastere; nu stiam ce sa ii mai facem; am intrerupt sucul si dupa 2 zile si-a revenit cu burtica; eczema i-a aparut la 1 zi dupa ce am intrerupt sucul.... oare e vreo legatura?
Si as mai vrea un sfat: Oare pot sa o pun la 3 luni si jumatate in scaunul sport la pozitia cea mai joasa? Prima poza de aici http://www.flickr.com/photos/oana8188/ Se plictiseste saracuta in carut ca nu vede nimic.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana asa are si Maria si sigur nu este de la suc ptr ca ea nu a mai vrut sa bea cu mult inainte sa apara,la 4 ma duc la dr si iti spun ce a zis

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

oana frumoasa bubulina ta!sa va traiasca! am vazut ca aveti rottwailler si eu am unul(femela)cum te descurci cu ea si cu bebelina?
Eczema are si david pe fata si sub gat,i-am pus o cremuta (essex) pe baza de vaselina si nu mai stiu ce...nu cred ca are vreo legatura sucul si eczema...dar mai stii nu sunt cea mai experta,dar am citit ca multi dintre bb-i nostri au facut
PS: te cunosc din vedere...eu sunt din iasi...e normal cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GGABY..multumesc pt recomandari..o sa incerc..cat despre alaptat/...pei m-am chinuit cu el sa accepte lapte din biberon ca nu vroia sub nici o forma ..am fost la dr si mi-a recomandat sa nu mai alaptez o perioada sa-i dau lapte praf pt ca el era foarte mare iar eu slabisem prea mult..am 45 de kg...si i-am dat lapte praf cateva zile ca sa ma odihnesc si eu cateva nopti ..duap care nu a mai vrut de la mine.si asta a fost tot...acum are momente cand i se face dor de tzitzi...il iau la piept isi pune tzatza pe fata..rade..se rasfata si atat..nu vrea sa mai pape de acolo..oricum nu mai este ..dar asa ca chestie.

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

GGABY, noi nu am inceput cu sucuri, nu am inceput nici la 3 luni, am inceput la 4l si o sapt cu cereale, depinde de medica, mama si copil; pana la 4 luni mai alaptam si eu putin.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput