Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

buna ziua fetelor. Noi am avut un week-end dragut am iesit ne-am plimbat;doar aseara david al meu mi-a facut multe "figuri".El seara papa in jur de ora 20h.30 si aseara cum nu aveam prea mult lapte i-am dat sticla...si cand sa-l pun in patut la somn...scandal dom'le si tipa cat il tinea gurita...si uita asa un scandal pana pe la 22h30 cand mi-am zis sa-l pun la san,chiar daca mancase 180ml la sticla. A inceput david al meu sa manance si sa borboteasca si sa zambeasca de numai putea...cred ca de asta mititelul nu putea sa doarma pt ca el ultima masa o avea la san...oare ce am sa ma fac atunci cand voi ramane fara laptic daca el e obisnuit asa????
Am mai citit ce ati scris ca de pe la 3luni incepeti cu sucul de morcov,mere s.a...aici nu ne-a spus nimeni sa incepem cu asa ceva??d c oare??or fi mai incompetenti sau pt ca il alaptez inca??
creem maria-sofia e o scumpa chiar daca nu papa mult
valifelicitari pt al doilea dintisor! m-am mirat tare pt primul zicandu-mi ca e prea devreme si daca e normal...pana cand a venit sor'mea din vacanta(in italia pe langa napoli) si mi-a spus ca,acolo in orasel s-a nascut o fetita sanatoasa tun si cu doi dintisori...
araliaparca tu ai scris (scuze daca gresesc) ti-a venit ciclu ??eu nu mai am asa ceva din martie anul trecut...si eu alaptez si mai iau si pilule contraceptive special pt cand alaptez...o fi ormal ca nu am???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul! Anul trecut pe vremea asta o proiectam pe Alexandra!
Noi am venit de la plimbare, ocazie cu care am cumparat perdele noi ptr dormitor. De Pasti ne innoim si cu niste covorase ca m-am plicti de cele vechi.
Voi discutati de mar ras, cereale, supa si noi n-am inceput nici macar cu sucurile. Face Alex 4luni mintenas! si va ajungem din urma. Deocamdata mananca lapte Nan, are 5.750kg si face bine! E atat de cuminte ca nu-mi vine sa cred! Se intoarce pe o parte, pe dreapta, si ramane acolo! Inca n-a ajuns pe burtica. I-am montat centrul de activitati si-i place teribil, da cu manutele in jucarii si se agata de ele, ca ma intreb daca o vor tine mult! Pe la noi vine primavara, dar este vant mult. Saptamana trecuta am iesit destul de rar, sa speram ca asta va fi altfel.
Va pup, spor la crescut bebei!

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png" alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" /></a>
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Gaby,avea nevoie de desert si de o alintare

eu cred ca nimic nu este anormal in aceasta perioada, depinde si de organismul fiecareia
In general, pe perioada alaptarii cm-ul vine tarziu..Mie mi-a venit la scurt timp dupa ce s-au terminat lohiile,desi alaptam exclusiv.La fel si la Sebi,pe la 2-3 luni au reaparut..
Il am tot fix 2 zile,dar acum este FARA dureri ,desi in cantitate considerabila (ici cele mai groase absorbante nu imi sunt sigure-curge ca la robinet...)
Eu am avut ceva probleme inainte de sarcina,atat cu CMul, cat si cu niste noduli-am avut 2 cu indicatie de operatie, primul mi-a disparut dupa sarcina si alaptarea cu Sebi, al doilea se micsorase; acum, dupa Stefania deja mi-a disparut si al doilea -noroc cu un dr. (din vreo 10 de diferite specialitati...) care m-a sfatuit sa nu ii operez decat dupa nastere ..

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aa,cica daca imi voi pune sterilet-cum intentionez- este posibil sa nu mai am deloc ciclu cat timp il port...Asta ma cam inspaimanta, mi-e frica sa nu ma dau din nou peste cap dpdv hormonal...

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

merci pt raspuns! nu te sfatuiesc sa-ti pui sterilet...cica e mai bine sa ai odata pe luna cm...altfel apar tot felul de dereglari hormonale,dar cum ai spus si tu, cred ca depinde si asta de organismul fiecareia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

A MEA ZICE "MOA-MOA" CRED CA VREA SA ZICA MA-MA, STIRGA ASA NUMAI CAND NU SUNT EU LANGA EA SI TA-SU IMI ZICE SA VIN CA MA STRIGA

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI eu zic sa vb cu alte mamici care au..eu am auzit ca poate provoca si sterilitate...
..FETELOR AJUTOR!!..voi ce ati luat pt par ca in ultima sapt mi-a cazut aproape tot parul..m-am saturat..daca baga fi'miu o data mana in el raman cheala...elevit iau si acum dar vad ca fara rost..mi-am luat tratamentul de la foltene sa vad daca da ceva rezultate?..voi ce ati luat?..si eu una nu mai alaptez de o luna..

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, ce draguta e Stefania, sa stii ca eu am o slabiciune pentru cele 2 Stefanii, a ta si a Stefaniei mari.
Maria se intoarce asa cand o duc la baie sa o spal. Se arcuieste sa ma vada sau se uita prin lateral, dar rasucita mult. Si cand ma vede incepe sa rada, apoi se intoarce si pt ca iar nu ma vede repeta operatiunea. :))

Si eu am avut probleme cu AC, am avut o dereglare hormonala groaznica, am intrat si in concediu medical, am zis ca nu mai iau niciodata. Inca nu stiu ce sa fac dupa. Oricum, eu mai vreau si bb2, cred ca dupa aceea ne hotaram.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

RGE rabdare si mult timp. orice am luat si am facut , a fost de prisos.Cam de 2 sapt e bine. Cade normal ... cum era inainte de sarcina. Am luat si vitamine pt par si unghii... mi-am facut si masti ...si de geaba... A fost cum se zcie la carte... a picat tot parul care trebuia sa imi pice in sarcina... A durat cam 2 luni

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mai, cine mai are par pe-aici? Si eu am aceeasi problema de vreo saptmana. Ank, pana la 2 luni mai e mult! Oare mai raman cu ceva? :))

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput