Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Shoshika, laptele pasteurizat nu necesita fierbere. Poti folosi orice marca (Dorna, Milli, Napolact etc), dar sa fie de 3.5% grasime (desi cred ca asta stiai deja). Te pup
Dianarus, zi drept...le-ai strecurat cognac in lapte la amandoi ...Bravo lor, baietei mari si cuminti!!!! ...sper ca nu e grava problema de sanatate din familie...
Dandusa, vazut ochioasa...e adorabilaaaaaa ...Cum stati cu intarcatul?
Madaluta, mie chiar mi-ar placea daca ai avea timp sa postezi cate un joculet pe zi

Revin mai incolo. va pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Crinuta va multumeste pentru cuvintele frumoase

Chris,
margelele au si bratara...,sant set cumparate din Cora,au costat 10 lei...,este f incantata de ele...,face baie cu ele...,le scoate ,le pune...,sant pe elastic...
daca nu ajungi pe aici,pot sa-ti trimit eu
Dia,
asta-i culoarea naturala a buzelor ei,n-as picta-o,zau...,nici cu chestii speciale de copii...,nu inca...
da' mai tarziu...,sa te tii
Madaluta,
sant f fericita ca mananca,azi s-a trezit si primul lucru care l-a facut a fost sa ceara banana...,abia daca se dezmeticise...,am impresia ca s-a trezit de foame...
Iulia,
aveam impresia ca fimea-i campioana la dans oriental...,dar se pare ca printesa ta a detronat-o...
de maine bagam repetie generala la tot ce am facut pana acum

multe salutari si multe imbratisari din partea lui Teutz...,are net,merge net-ul,dar merge ca un ,citeste tot,dar nu poate scrie,va dati seama ce stare...

tema cu vorbitul:
ii pronunt f clar si f rar cand vad ca-i atenta la mine...si pare ca imita tot ce spun...,inteleg ce spune ca repeta dupa mine...,dar daca ar spune aceleasi cuvinte din senin...,sa mor daca pot sa asociez cu ceva...,deci chiar nu inteleg...
am ramas uimita sa citesc ca voi stiti/intelegeti ce spun copii...
Crinuta vb f mult,dar pe limba ei...,nu inteleg decat daca imi arata sau se ajuta de vreun obiect...,dar ne straduim
apoi ii citesc,ii explic ce,cum,cand...,cand mananca mai noi ii povestesc ce am facut in orele precedente...,ne-am jucat cu x obiect,ne-am imbracat cu y lucru,am facut mancare...etc sau am fost in z loc...,intelege si coopereaza...,ma aproba,zambeste sau face ochii mari ca nu stie ce abereaza mami...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa, oooo, daaa, este un maaaree secret...
azi-noapte (de bine ce l-am laudat) a dormit foarte agitat. m-as putea mandri ca am dormit aiurea de tot. dimineata nu prea stiam daca e seara tarziu sau doar ora 6am
prin urmare, azi am fost cu kuru'n sus toata ziua. si pt ca ei nu au iesit afara din motive de ploaie si laringita si pt ca au cam exagerat cu 'harjoneala', am cam exagerat si eu cu tonul si inflexiunea... vocala... deci nimic de invatat de la mine...
dar au ramas probabil cu impresia ca mi-am facut plinul pe ziua de azi si am nevoie de putina relaxare si iaca mi l-au oferit la tzanc.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Cucu!! Baaaaaaau !!
Aici suntem si noi doi, sanatosi, voinici, voiosi!
Ieri am stat afara 7 ore, a dormit pruncul toata noaptea, cred ca a uitat si de durerea de dintisori, atat era de obosit. Azi vreme aiurea, am stat mai putin.
Si apropo de peripetiile din parc, Dianocicooooo, am cunoscut varianta ta masculina.Jur. Un bunic EXTRAORDINAR, cata rabdare are cu nepotelul lui, Horica, de 1 an si 8 luni (a, da, si Horica e frate bun cu Paul de Danita, adica vorbeste f.f.f bine si mult, numara fara probleme pana la 10, raspunde la intrebari capcana de genul" Cine lumineaza noaptea?" "Luna!"si multeee altele). Da sa revenim la bunic, daca l-ati auzi cat si cum ii vorbeste lui Horica, cum ii explica tot, cu exemple, cu practica, cu material didactic, tot, tot. Toti copiii de la groapa cu nisip sunt absolut vrajiti de bunic, il asculta cu gura cascata.
De ex. de cate ori il ia de la groapa cu nisip, daca baietelul incepe sa planga si sa protesteze, bunicul ii explica frumos, ca unui adult : "Horea, tu m-ai rugat sa te las sa te joci la nisip, eu te-am inteles, ne-am jucat frumos, am construit castele, dar acum e ora mesei, bunica ne asteapta cu masa pusa, bla, bla, bla." Rar aud asa ceva din gura unei mamici tinerele, majoritatea isi iau copiii in brate, cu forta, ei plang de sare camesa pe ei. bine, ca al meu plange si dupa explicatii, dar asta e alta poveste, cu dragostea de nisip nu te poti pune.
Si bunicul asta citeste carti de psihologie, e foarte bine informat, vrea sa cunoasca tot ce tine de trairile, reactiile micutilor, imi povestea ca are un psiholog pe scara si mereu il retine cu intrebari,nelamuriri.
Imi spunea intr-o zi ca mereu e certat cand ajunge acasa, de catre bunica, ba ca de ce e copilul murdar pana-n varful nasului cu noroi, nisip, ba ca de ce s-au jucat cu pisicile din fata blocului, etc, dar el nu poate sa-i limiteze copilului nevoia de explorare. exact asa mi-a spus.
Dupa cum ati dedus eu ma inteleg f.f.f bine cu super-bunicul asta, si bineinteles, asta se datoreaza faptului ca si eu sunt f. informata si f. atenta la nevoile copilului .... si modesta rau
Alte mamici din parc il considera "nebun"
Scuze daca v-am plictisit cu povestea mea , dar chiar m-a impresionat omu'. Gandeste exact ca noi, n-ar fi exclus sa ne citeasca, iar daca e asa, il salut!
Ma duc sa invart in mancarica si revin

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Donia, ma bucur mult ca nu te-a suparat interventia mea!
Kikineata, pe tine inca te astept cu nerabdare
Lavinia, serios, te-ai gandit la mine??? Bunicul meu e ceva mai bine, dragul de el. A renuntat pe moment la orice alte investigatii si s-a intors putin la tzara, dupa 2 saptamani de captivitate in oras. Cum a ajuns acasuca, s-a pus pe hranit animalele, maturat curtea, strans nu stiu ce pe-acolo, apoi a cazut rupt de oboseala. oricum nu mai are durerile alea insuportabile, dar nici ca inainte nu mai e.Ma rog sa-i fie bine!
Mihaita cum se mai simte??
Asiza, cat e de frumos Denis!! E un tip bine
Dandusa, ce dor nebun de Crinuta ...Ufff!! Aristice fotografiile ca intotdeauna, protagonista mai frumoasa pe zi ce trece. Ce fericire pe tine ca e mancacioasa, ati tradat tabara noastra, ai?? Acum mai trebuie sa doarma si au trecut grijile!
Iulia-stefy, sa vad si sa nu cred...dar printesa ta e o dansatoare in toata regula, ce ritm , ce miscari, suuuuuuuuuuuper!!!
Madaluta, io votez "da", adica sa pui cate un joculetz in fiecare zi. despre vorbit, eu am citit pe undeva ca ideal ar fi sa-i faci copilului "o baie de cuvinte", iar cum voua va place tare mult balaceala cred ca o sa va prinda de minune sugestia. deci sa-i vorbesti mereu, orice. Eu ii explic tot ce facem , ce pun in mancare, cum il schimb, il spal, il sterg, etc. Sa nu-ti imaginezi ca nu-i las o clipa de liniste, voiam sa subliniez doar ca incerc mereu sa-i vorbesc, nu incerc neaparat si insitent sa repet un cuvant anume. el asimileaza, asimileaza si la un moment dat il spune, in felul lui.
bambo, ce bine-mi pare ca s-au vindecat ranile Antoniei.Chiar remarcam in pozele de Iasi, ca nu are urme deloc pe fatuza, o f.f.f mica pata roz, nesemnificativ. A avut Doamne Doamne grija de voi.
dianarus, ce surpriza ti-au tras baietii tai!! Acum sper sa nu te astepti ca acesta sa fie ritualul zilnic, a fost doar un dar frumos. Sper ca nu e nimic grav in familia ta, sanatate multa, multa!!
Adinazot, imi pare rau ca nu ati putut pleca cu tati, bine ca nu s-a stricat masina pe drum sau alte probleme. Poate e mai bine asa!
Yagmur, nu prea stiu ce sugestii de meniu sa-ti dau pt. ca noi suntem in mare parte inca pe mancare de bebe, fara prea multe inovatii, iar daca ar fi si fara mancare ar fi ideal, pentru unii, nu spui cine...persoana importanta. Pupam pe cuceritorul Luchita. da ce control la inimioara ati facut??
shosika, noi suntem inca pe lapte praf, dar cand folosesc lapte de vaca il fierb, chiar daca e pasteurizat, c-asa-s io...
Si pt. ca e aprilie sa strigam : Chinicooooooooooooo !!!!!!!

David al meu

Mergi la inceput

Vezi, Kikineata cum esti, stiu ca doarme chihlimbarul lu' tata si ai putea sa vii sa-mi tii de urat, ca iar vorbesc singura pe-aici, da' tu nu si nu...

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am citit cate ceva din capitolul asta, si am hotarat sa nu/l reiau pe cel pierdut, din motive de discutii...
Noi suntem bine, sanatoase, voioase...eu cu greturi, mai putine, dar sunt...dureri de cap, de vreo saptamana nu am mai avut...in rest oboseala la mine, energie la Lessuca...
DANDUSA cum e bebe? cum esti tu? ii mai dai sa suga? Am vazut poze cu mancacioasa......cu ochelarii pe ochi e superba, chiar daca de abia o zaresti de dupa ei...
DIA doamne...ma tot gandesc cum naiba as fi fugit eu......cat despre Nicu meu, cred ca l/ar fi mancat de viu pe idiot...
YAGMUR despre mancare: noi nu mai avem masa la 18...la 14 ii dau supica sau ciorba de legume, de pui, orice fel...apoi doarme, si cand se trezeste, pe la 16, ii dau felul 2: pireu cu carnita, neblenduit, zdrobit cu furculita, si carnita pur si simplu taiata bucatele, sau pireu cu chiftele, orez, mazare, etc...la 18 cand vine Nicu, daca ii e pofta ii dam si ei sa guste din ce mancam noi...de ex ieri i/am uns o felie de paine, taiata in jumatate, cu unt, la mijloc am ras cascaval, am lipit feliile, si i/am dat asa...a mancat tot...iar seara, la 20, 20.30 papa lapte( 300/350 ml) cu fulgi de porumb sau biscuiti.
SHOSHIKA Alessia bea lapte Zuzu sau Napolact, rosu, 3,5% grasime...am cumparat o data Milli, si nu i/a placut. Laptele nu/l fierb.
Nu mai stiu ce sa va zic...adica cui si ce...poate apuc sa mai citesc si sa revin...

8+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

am incercat s-o intarc...,a fost ingrozitor...,nu cred ca voi mai incerca vreodata...,sper din suflet sa se intarce singura...,ma rog la d-zeu sa ia decizia asta pana nasc...,mi-a fost f greu...,am fost f stresata la gandul intarcatului...asa ca am decis sa-mi bag picioarelesi sa las lucrurile sa se linisteasca...,ma simt muuult mai linistita si impacata sufleteste...,aproape deloc stresata si nu f obosita,desi doarme prost...,efectiv mi-am luat gandul de acolo...si tareeee bine ma simt...,se pare ca nu vroiam cu adevarat s-o intarc...,nici eu nu eram pregatita pt asta...
Asiza,Flore,

Shoshika,
noi papam Zuzu de 3,5%,nu-l fierb,doar il incalzesc
Yagmur,
bine ca ati gasit cauza si sper din suflet ca de acum incolo sa fiti mult mai bine...
eu zic sa nu-i schimbi meniul...sa-i dai ce manca el pana acum doar sa le pasezi sau sa le mixezi...,daca-i dadeai paste cu branza de ex.,le pasezi cu putin lapte sau iaurt sa mearga mixer-ul si ar fi cam acelasi lucru
amesteci fructele cu iaurt sau legume fierte cu carne si smantana...,merg mixate...,briose,biscuiti i le poti faramita in lapte cald,sa se inmoaie bine...
ma mai gandesc...
Madaluta,
daca ai timp,pune jocuri sa mai invatam si noi...
ieri am cumparat creta colorata...,abia astept sa se usuce afara sa jucam sotronul

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

m-am pus pe recuperat...,Claudiu este liber,coace vinete...,bubuta papa briose cuminte la desene...si eu imi fac de cap...

i-am prezentat Crinutei locatarul din burtica mea,de atunci il pupa neancetat...,de cate ori are ocazia imi ridica bluza si il pupa

Roxanica,
simpatic foc bunicul din parc...,tu niciodata nu plictisesti povestind...,din contra...,relaxezi si aduci zambetul pe buze...,uneori si-o lacramioara in coltul ochiului...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Am vazut niste buze rosii pe un chip minunat -Crinuta.

Dia, Dianarus si pe toata lumea care vrea sa achizitioneze un DVD palyer de masina portabil. Pt mine acest DVD e f f f f f folositor. Daca mergem la drum lung, in avion, in casa cand am nevoie sa fac ceva si am nevoie de cel putin 30 min de liniste. E inebunita dupa baby einstein si niste cantecele de pe Youtube cu cantecele "if you are happy" si unele cu pinguini "Pigolo ..." care le-am luat de la voi, nu stiu cine le-a trimis, dar sunt super si nicole e incantata. Ar putea sa asculte cantecelele nonstop.
Acu sa revin la DVD. DVD-uri ieftine, nu f noi e drept, sunt pe eBay si daca aveti posibilitatea sa va cumparati de acolo gasiti la preturi f bune. Noi am cumparat aprox 50$Can bucata. PArca tu dia ziceai ca stii un tip care vine din Canada. Poate ar putea sa-ti cumpere unul. Eu v-as cumpara la toate dar deja am cumparat 3 de cadou si inca unul a lui nicole. Mi-e sa nu am pb la vama cu atatea DVD-uri plus ca e pb de greutate.
Daca va hotarati sa luati de pe ebay fiti atente la ce cumparati sa fiti sigure ca au tot ce e necesar. Adica pe langa DVD va trebuie baterie, alimentator si alimentator de masina.
Pt nicole am cumarat din magazin si a costat cam $150 CAN.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput