Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata si de la noi, tarzior dar decat deloc...vazut toate pozele, fulguleti care de care mai frumosi, vizionat cu placere gasca largita din iasi, foarte foarte faini. de crinuta..nici nu mai zic, nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat si iar ma enervez ca cica suntem in acelasi oras si apucam sa ne vedem din an in paste. denis m-a terminat...cu copanelul, cu fetisoara lui, cu perisorul ala blond..tare mult imi aduce a d cateodata. a, si asiza saru'mana ca mi-ai amintit de rice cookies, azi i-am luat lui d unele de orez si unele din grau, a mancat de a spart. vreo 3-4 dimineata, inca una pe la pranz si acum e iar la a doua .

dianarus de muuult ma tot tin sa zic si uit stii ce mult ma bucur pt voi? pt tine ca ai reusit sa te tii tare in mom alea grele, ca nu l-ai fortat pe marc deloc, desi stiu ca nu a fost usor, si ca acum va puteti bucura cu totii de ceva ce a venit de la sine si nu a fost deloc impus. cat despre somnul de azi..marc e mare, cu siguranta ca daca nu s-a odihnit bine noaptea recupereaza pe timpul zilei. dar zic ca e o victorie care trebuie sarbatorita :))

almo apropo de incredere. eu cred ca asta e ceva care se cultiva in fiecare zi. la fel cum il inveti, in fiecare zi, sa ii inteleaga pe cei din jur, asa ii spui, prin toate actiunile tale, ca ai incredere in el si il inveti si pe el sa o faca. daca aceste conditii nu sunt indeplinite simultan, dezechilibrul se poate produce in orice directie. nu mi se pare f greu sa faci una din ele, ci sa le faci pe amandoua odata.

madaluta iti ramasesem datoare cu un raspuns. da, cred ca ar trebui lasati sa manance ce, cand si cat vor ei, la fel cum o facem si noi, dupa necesaitatile si preferintele fiecaruia. doar ca gama din care alege sa fie una controlata de tine. deci acum ma refer la ce. cat si cand 100% la latitudinea lui.

tot discutand cu homopata am ajuns (partial a doua oara) la cateva concluzii. si anme ca d e un tip calduros si ca mancarea lui e musai sa nu fie calda dau semisolida. iar placerea de a manca s-a diminuat in momentul in care eu am incercat sa ii ofer cat mai multa mancare..'sanatoasa'. adica gatita. care pur si simplu nu ii place. o mananca de foame dar nu de placere. asa ca..traiasca sandwichurile ! de preferinta de la frigider :))

cuvinte noi in nici un fel anume. dar am grija ca de fiecare data cand ii repet o explicatie sa nu fie cu aceleasi cuvinte ca data trecuta. adica sa nu o invete ca pe o poezie. de fiecare data e altfel, mai detaliata sau nu, cu alte exemple, in functie de situatie.

teutz pupam, pupam, las' ca-si revine el netu' si sa vezi atunci :)))

roxanica tare bun bunicul cela pe langa casa omului. si horia va fi un bun exemplu pt david. uf,,,,nu asa trebuia sa iasa...deci..hmmm...mi se pare un lucru foarte bun ca davidutz al tau sa nu vada numai copii de care parintii nu se ocupa. sa socializeze si cu alt fel de micuti. si de asta ma gandesc ca e f bine ca v-ati intalnit auzi, da' ma tot uitam la fulguletii astia ce mult se schimba, ce mari cres pe zi ce trece, si mi-am dat seama ca a trecut ceva timp de cand nu l-am mai vazut pe david al tau. hai, te rog, mai pune o poza-doua cu el.

oare ce voiam sa va zic de noi? cred ca mai vin o tura..

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor, eu intru mai rar, va citesc din cand in cand, insa timpul nu-mi permite sa stau mai mult pe net!Am si eu o problema OLITA Alexuta nu vrea sa stea la olita, deloc, nici sa nu auda, eu nu o fortez, i-am explicat ce si cum cu olita, dar nu vrea! Mai nou, decateva zile, cand face kaka se sperie, tremura, vine si ma ia de gat, azi bataia de pe un picor pe altul si-mi arata la fund, s-a abtinut ea ce s-a abtinut si pana la urma tot a facut! Sotul zicea ca o dor [picoarele de face asa, dar ea se abtinea sa nu faca kk! Voi aveti probleme sin astea ca nu stiu cum sa o mai dau! Am schimbat olita, ca am zis ca nu- place, am incercat la WC, nu stiu cum sa fac sa fie bine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
sunt franta, dar casa straluceste (mai putin praful de pe mobila...poate ma rezolva maine bona), mancarea mai are un pic si e gata, copilul e imbaiat cu tati la nani, iar eu ma relaxez cu voi.
dia groaznic ce povestesti acolo, nici nu vrea sa imi inchipui ce era in sufletul tau. bine ca a trecut totul si v-ati simtit bine in mini-concediu.
lavinia frumusel rau Mihaita.....o sa ii faca concurenta lui dani. cum va mai simtiti?
iulia-stefy invitatia ramane deschisa....oricand poti ajunge, noi te asteptam. super fursecurile, am notat reteta, poate ma invrednicesc sa fac si eu.
asiza multumim pt retete. pozele ........ superbe....cu asa un model....
bambo pupam harnicuta si pe mine ma ajuta dani, scoate rufele pregatite pt spalat si masina.....de nenumarate ori
adinazotimi pare rau ca ramaneti singure. eu sunt de parere ca daca ma intorc din drum m-a pazit DD de ceva mai rau.
dandusa exact asa e si dani "cand nu mananca...,nu mananca...dar si cand mananca...,prea mananca..." vazut pozele, m-am indragostit din nou....ai o minunatie de fata, sa va bucurati de ea. imi pare bine ca te-ai mai linistit, desi te simt un pic ingrijorata la gandul ca va trebui sa alaptezi doi odata....am dreptate? in alta ordine de idei....data viitoare cand vin in buc vreau MUSAI sa va cunosc!!!!
deea ce fain.....noi nici macar in balti nu am putut iesi azi....a plouat si a plouat
yagmur noi seara papam asa: iaurt, cereale cu fructe, cereale de la nestle (la cutiuta....tot cu fructe), lapte cu gris, lapte cu orez, omleta (rar, mai mult dimineata), cateodata pate de ficat (dar cu paine) si cam atat. si pls nu iti mai fa mustrari de constiinta ca nu ai de ce. important e ca acum luca e ok.
dianarus copii cuminti. tare as vrea sa adoarma si dani singurel.....desi, zic multumesc lui DD ca ziua mai adoarme singur. sper ca sunteti ok si probleme cu spitalul nu sunt grave.
shoshika eu inca ii dau lapte praf. la sf lui aprilie vreau sa ma apuc si eu sa il trec pe lapte de vaca. voi folosi dorna/mili pasteurizat, de 3.5% grasime si nu cred ca o sa il fierb.
madaluta eu una abia astept jocuri, chiar si toata cartea nu numai cate unul si te acum in avans, ca s-ar putea sa mai uit din cand in cand.
teutz multi, te asteptam repede inapoi.
tema cu vorbitul (pt ca al meu e chiar f vorbaret ma bag si eu in seama). vb f mult pe limba lui. cu intonatie, gesticulatie, etc. dar vb si pe limba noastra daca se arata interesat de un obiect il numesc (adica nu ii spun" uite dani, asta este o grebla" ci ii spun"grebla") si el repeta dupa mine. si apoi se uita la mine sa vada daca a spus bine , iar eu repet, grebla. si el si tot asa, pana spune ceva de genul "ebla" si atunci il laud si il pup tare tare si asa ramane: ebla. cand spun ca vb pe limba noastra inseamna ca pronunta 1-2 silabe din cuvinte, dar de fiecare data la fel. deci clar inteleg ce vrea. de ex sapt trecuta am invata stea. el spune flea. dar mereu la fel. si clar inteleg ce vrea. si multe multe alte exemple. corect pronunta: aici, arici, acolo, papa, mama, tata, eta (pt bona - geta), tramvaiul (l-am invata sa ii spuna tai-tai si pronunta f corect), apa, baie (bae ), suc.....si nu mai stiu. dar sunt ffff multe cuvinte din care pronunta doar bucati, dar pe care le intelegem. a! are o jucarie (cea de la quelle de impins) careia ii spune abc (de la litere, asa l-a invatat bona)
roxanica sper ca imi permite dandusa sa o citez: "tu niciodata nu plictisesti povestind...,din contra...,relaxezi si aduci zambetul pe buze...,uneori si-o lacramioara in coltul ochiului..."
flore inca un pic si scapi de tot de greturi. poze cand mai vedem?
carla eu zic sa ascunzi olita o perioada....nici macar sa nu o vada. mai e timp pt ea. cat despre frica de kk.....a facut vreodata f tare? e posibil sa aiba vreo problema pe acolo?
kikineata....unde esti?
chinico chiar asa....e aprilie, nu apari?

dani, de cand cu schimbarea de ora, doarme doar o data pe zi. dar macar doarme 2-3 ore. se joaca f frumos. si cu noi, dar si singurel. plimba masinile, se joaca in casuta, cu mingile, cu noi cu carticele, ma indragostesc de el in fiecare zi cate un pic. noaptea tot rau (dar nu f rau) doarme. azi am trecut printr-o faza f nasoala. bineinteles, ca iar ne-am certat. eu si tat'su. de fata cu copilul de data asta. si dani a inceput sa planga. f tare. se uita la noi si nu stia ce se intampla. horror. jur ca a fost prima si ultima data cand se intampla. eu m-am simtit ca un kk. acum vreau sa vb cu florin sa fiu sigura ca si el s-a simtit la fel. ca sa nu mai gresim NICIODATA.

vroiam si eu sa va intreb una alta:
1. apropo de reteta de fursecuri: ati dat ciocolata/cacao la copii?
2. nu mai stiu
3. total off-topic, dar chiar as avea nevoie de ajutor. am invazie de furnici. si nu pot sa scap de ele, se muta dintr-o camera in alta, nu stiu de unde vin. acum sunt in bucatarie si logic ca s-au inmultit. e JALE. si pe sus si pe jos. imi vine sa de cate sunt. ceva ponturi? vreun produs minune? ca m-am saturat de spray-uri care put si nu fac nimic.

hai ca am scris cat pt toata saptamana.....sa va plictisesc

va pupic pe toate! n usoara!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

dianarus pe langa faptul ca e f frumoasa poza din concurs, explicatia e minunata.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dianarus pe langa faptul ca e f frumoasa poza din concurs, explicatia e minunata.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

huh?!
undeva e o confuzie ce poza? ce concurs? ce explicatie?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

shoshika, eu ii dau lapte de vaca de la tara. adica de la tanti marta care locuieste un pic mai incolo. lapte la care i-am facut analizele la laborator si intruneste toti parametri (europeni) pt comercializare. pe bune. si-l fierb f.bine, evident. uneori mai bea si de-ala cumparat din magazin, milli 3.5% mai precis, pe care nu-l fierb.

carla, eu am incercat in ultima luna sa-l pun pe olita de vreo 3-4 ori, de fiecare data a stat max 2-3 min si se vedea ca nu-i place. asa ca nu mai insist. aman 'olita' o perioada. uite, am o amica aici pe dc, care si-a pus copilul pe olita la 2 ani si acum, la 2 ani si 2 luni se cere singur si poarta pampers doar noaptea. prin urmare, se poate si asa. unora le place din prima, altii se conformeaza mai incolo...

am citit, nu mai stiu nika, sorry, ma duc la nani ca sunt franta...

pupici tuturor, de maine cred ca luam o pauza.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

am si eu o curiozitate offtopic
voi stiati de asta

http://www.doilasuta.ro/doilasuta/Contribuabili.html

adica romanul poate sa hotarasca de ex ca 2% din impozitul lui sa mearga intr-un cont umanitar cu care ar putea fi ajutati copii bolnavi? cine stie ceva sa ma lamureasca si pe mine va rog.

si vedeti ca la ajutor umanitar s-a deschis un subiect nou "ajutati-l pe Matei" Cred ca e nevoie de mai mult efort din partea noastra pt acest sufletel.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by Laura13

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

huh?!
undeva e o confuzie ce poza? ce concurs? ce explicatie?

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

greseala mea.....again. scuze

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by almo

voi stiati de asta

adica romanul poate sa hotarasca de ex ca 2% din impozitul lui sa mearga intr-un cont umanitar cu care ar putea fi ajutati copii bolnavi? cine stie ceva sa ma lamureasca si pe mine va rog.

si vedeti ca la ajutor umanitar s-a deschis un subiect nou "ajutati-l pe Matei" Cred ca e nevoie de mai mult efort din partea noastra pt acest sufletel.

Album

da, exact asa. trebuie depusa o declaratie pana la 15 mai ca sa spui in ce directie vrei sa o ia 2% din impozitul platit anul trecut. noi anul trecut i-am trimis la smurd.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by almo

voi stiati de asta

Album

da, anul trecut i-am convins pe colegii de la birou (suntem doar vreo 15 persoane) sa donam unei fundatii din mures, unde ianis facea gimnastica atunci cand era mic (el a avut o vreme gips si atele...). au program pt copii cu deficiente motorii.

anul asta vrea sa-i mobilizez pt cazul lui andrei fagurel, este si el la umanitare de mult timp. parintii lui andrei sunt prieteni de-ai nostri din timpul facultatii, din bucuresti, s-au mutat in muenchen pt ca acolo copilul avea o sansa, sunt pe cale sa faca operatia finala (de constructie a esofagului, nu are deloc), el are acum aproape 2 ani. fiindu-mi si cunoscuti, am o afinitate speciala pt ei.
plus ca mama lui andrei, doina fagurel, cu nick-name-ul doina_cel aici pe dc, este o persoana de milioane, a ajutat foarte multi copii de aici de pe dc cu contacte in germania, cu sfaturi si informatii (inclusiv pe sonia, fetita cu inimioara). simt ca sunt datoare macar atat sa incerc sa fac pt ei... parinti care sa fii luptat atat pt viata copilului lor eu nu am vazut, sincer...

scuzati off-topic-ul. acum chiar plec.

tineti pumnii poimaine mamei mele

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput