Fulguleti de nov-dec 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
deeaA spune:
iulia stefi mama,mama,ce dansatoare,scumpa si haioasa rau!
dianarussper s-o tina tot asa marc sa nu fie doar o surpriza,ca la mine a mers!!!
teutz asteptam sa vina netu,
si de la noi!
shoshika eu inca ii dau lapte praf,dar in 3 4 luni as vrea sa-l trec si eu pe cel de vaca si i-as da din cele pasteurizate,nu l-as fierbe gen dorna, milli, napolact,cu 3.5 grasime.
roxanica 2006 ar trebui sa-l ia ca exemplu mamicile pe acel bunic(care e super de altfel,mai rar asa,spre deloc)nu sa-l creada nebun!
laura 13 pot sa-ti spun cu ce am scapat eu de gandacii vecinului care s-a mutat si a lasat bietii gandaci sa moara de foame(asa ca s-au mutat la mine,de-mi venea sa vars de cate ori ii vedeam,mai eram si insarcinata)cu REGENT 2000 ,se dizolva in 5 l de apa(eu in 2 l ca sa fiu sigura),nu are miros si il cumperi de la pet shop (nu face rau animalutelor-pe atunci aveam pisica)sper sa mearga si la furnici.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dia1609 spune:
dianarus, ii tinem pumnii mamei tale poimaine .. dar ce se intampla?
laura, furnicile cu deratizarea dispar. dar nu stiu cat e de indicata metoda, dani fiind mic, si lustruind podelele atata.
almo, chiar e ieftin la voi dvd ul de masina, la 150 cad. aici am gasit pe la 200 euro. si da, vine fratele prietenei din canad, dar de abia in iunie la sfarsit, iar eu vreau sa-l iau pt vacanta la mare, mai ales pt drumul cu avionul... si in plus omul are bagaje si o grm,ada de rubedenii si prieteni la care le aduce una-alta, stii si tu cum e .. poate iau de pe net din germania, mai vad.
Dia1609 spune:
shoshika, eu sunt din aia care ii va da lapte praf la copil pana la 2 ani (chiar si mai mult , daca din asta o sa vrea sa bea), asa ca nu stiu ce sa-ti zic cu laptele, doar ca tb sa fie pasteurizat si gras (3.5%).. vezi si tu, incerci din care ii place, ca are si el preferinte. mie de ex nu-mi place milli, imi vine sa vars cand pun gura pe el, eu prefer fulga. chestie de gust, cum ziceam. si n-as indrazni sa iau de la tara, chiar dc il verific in prealabil la laborator, pt simplul motiv ca nu duci fiecre litru de lapte la verificat si vaca aia se poate imbolnavi intre timp (fara referire la dianarus ). dar asa sunt eu, mai prapastioasa
roxanica, esti o minunata, ca de obicei
dandusa, sunt sigura ca vei reusi intarcarea crinutei la un moment dat... cand n-o sa mai fiti stresate, obosite, .. sper sa reusiti inainte de a-l naste pe bb2
doniaaaaa
deeaA spune:
o intrebare intrebatoare,capsuni si kiwi de pe la ce varsta se pot servi,parca kiwi nu era o problema
asiza spune:
quote:
Originally posted by deeaA
o intrebare intrebatoare,capsuni si kiwi de pe la ce varsta se pot servi,parca kiwi nu era o problema
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz
Eu i-am dat capsuni sapt. trecuta...nici o alergie. Kiwi inca nu, dar nu e exclus in viitorul apropiat...insa vezi ca depinde si de copil...eu am avut curaj sa-i dau capsuni (desi sunt alergene tare) intrucat al meu never ever n-a avut vreo alergie la ceva...dar sunt copii p-aci si cu DA, mai sensibilutzi, caz in care as mai astepta...David a fost vreodata alergic la ceva?
Dianarus, multa, multa, multa sanatate mamei tale!!!!
![](rugaciune.gif)
Roxanica, esti un deliciu si-o incantare
![](inlove.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Almo, Dia, si eu ii voi cumpara DVD de masina in viitorul apropiat...aici am vazut undeva la 80 lire.
Dandusa, tu stii cel mai bine ce vi se potriveste! Pup tare tare Crinuta mancacioasa!
![](pupic.gif)
Carla, daca crezi ca de la olita i se trage, ascunde-o si nu i-o mai arata cateva luni bune...apoi incercati din nou.
Dianocica,
![](pupic.gif)
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
vreau sa va arat 2 jucarii f faine: www.crazytoys.ro/jucarii/Desen-si-Pictura-2036/Thomas-Friends-131/Ravensburger-93/6333/Thomas-Aqua-Doodle-XXL.html" target="_blank"> 1 si www.crazytoys.ro/jucarii/Desen-si-Pictura-2036/Ravensburger-93/6334/Aqua-Doodle-XXL.html" target="_blank"> 2
deeaA spune:
neata,mamici!
asiza nu,nu am avut problema cu nici un aliment,aseara i-am dat sa guste din kiwi si vad ca e ok,o sa incerc si cu o capsunica sa vad cum se comporta.
dia super jucariile!
carla2005 spune:
alexutu mananca 2-3 kiwi/zi...ii plac rau!Capsuni nu i-am dat inca, dar dupa varsta de 1 an stiu ca se pot da.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
danutz spune:
Neatza,
Ce senzatie stranie azi dimineata!!!
Metroul gol, strazile aproape pustii, elicoptere garla pe deasupra, la intrarea in centrul istoric forte de ordine cat cuprinde, trei baraje pana la mine la munca, legitimat la tot pasul...nu stiu cum era pe vremea razboiului, dar eu am senzatia ca locuiesc intr-un oras sub asediu!!!
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by shoshika
[Intrebarea mea este legata de laptele de vaca. As vrea sa trecem si noi pe lapte de vaca si vreau sa va intreb daca necesita fierbere, in primul rand, si ce fel de lapte folositi voi pentru copii.
Shoshika, eu am inceput cu Milli la cutie, dupa care am incercat Panda si Delis la punga. Sau Cedra de Napolact. Am zis ca cel la cutie care tine asa mult... parca mie mi se pare ceva in neregula. Poate am eu o checherita la faza asta, dar il prefer pe asta care tine cateva zile.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
![](copilas.gif)