Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by madaluta
Despre noi, ce sa va spunem....am acizitionat din carrefour o carte: "Jocuri pentru copii de la o zi la 6 ani "si incercam sa punem in aplicatie... unele sunt puerile, altele interesante...
As fi vrut , daca as avea timp sa postez zilnic cate un joculet..poate va ajuta, dar unii dintre copiii vostri sunt mult mai avansati decat altii si poate vi s-ar parea prea simplist...nu stiu ce sa fac...spuneti si voi...

Eu zic sa pui, ca nu strica nimanui. Fiecare o sa aleaga ce se potriveste pentru puiutul ei. Mie mi se pare interesant.Am sa caut si eu cartea in Carefour. Poti sa pui o poza, ca sa stiu mai exact dupa ce sa ma uit? Mersi

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Cucu!! Baaaaaaau !!
Aici suntem si noi doi, sanatosi, voinici, voiosi!
Ieri am stat afara 7 ore, a dormit pruncul toata noaptea, cred ca a uitat si de durerea de dintisori, atat era de obosit. Azi vreme aiurea, am stat mai putin.
Si apropo de peripetiile din parc, Dianocicooooo, am cunoscut varianta ta masculina.Jur. Un bunic EXTRAORDINAR, cata rabdare are cu nepotelul lui, Horica, de 1 an si 8 luni (a, da, si Horica e frate bun cu Paul de Danita, adica vorbeste f.f.f bine si mult, numara fara probleme pana la 10, raspunde la intrebari capcana de genul" Cine lumineaza noaptea?" "Luna!"si multeee altele). Da sa revenim la bunic, daca l-ati auzi cat si cum ii vorbeste lui Horica, cum ii explica tot, cu exemple, cu practica, cu material didactic, tot, tot. Toti copiii de la groapa cu nisip sunt absolut vrajiti de bunic, il asculta cu gura cascata.
De ex. de cate ori il ia de la groapa cu nisip, daca baietelul incepe sa planga si sa protesteze, bunicul ii explica frumos, ca unui adult : "Horea, tu m-ai rugat sa te las sa te joci la nisip, eu te-am inteles, ne-am jucat frumos, am construit castele, dar acum e ora mesei, bunica ne asteapta cu masa pusa, bla, bla, bla." Rar aud asa ceva din gura unei mamici tinerele, majoritatea isi iau copiii in brate, cu forta, ei plang de sare camesa pe ei. bine, ca al meu plange si dupa explicatii, dar asta e alta poveste, cu dragostea de nisip nu te poti pune.
Si bunicul asta citeste carti de psihologie, e foarte bine informat, vrea sa cunoasca tot ce tine de trairile, reactiile micutilor, imi povestea ca are un psiholog pe scara si mereu il retine cu intrebari,nelamuriri.
Imi spunea intr-o zi ca mereu e certat cand ajunge acasa, de catre bunica, ba ca de ce e copilul murdar pana-n varful nasului cu noroi, nisip, ba ca de ce s-au jucat cu pisicile din fata blocului, etc, dar el nu poate sa-i limiteze copilului nevoia de explorare. exact asa mi-a spus.
Dupa cum ati dedus eu ma inteleg f.f.f bine cu super-bunicul asta, si bineinteles, asta se datoreaza faptului ca si eu sunt f. informata si f. atenta la nevoile copilului .... si modesta rau
Alte mamici din parc il considera "nebun"
Scuze daca v-am plictisit cu povestea mea , dar chiar m-a impresionat omu'. Gandeste exact ca noi, n-ar fi exclus sa ne citeasca, iar daca e asa, il salut!
Ma duc sa invart in mancarica si revin

Roxana, super bunicul. Mi-ar place si mie asa un bunic. Numai ca Stefy nu are niciunul. Cel dupa tati daca ar mai fi trait, sigur ar fi fost ca bunicul despre care vorbesti tu. Tare mult si-a mai dorit nepoti. Dar n-a fost sa-i vada.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

sunt suparata. Adina e iar pe antibiotic dupa doar 2 sapt jumate.
asa ma doare...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Motanelul roscovan
s-a urcat pe draperie.
uite-l cat e de avan,
am sa-l bag in colivie!

motanel, hai, da-te jos!
iata, mama vine!
sari, nu sta! te rog frumos,
ca e vai de tine.

cu fundita ei albastra
se falea pisica nostra.
blana moale si-o lingea,
in oglinda se privea.
miau, adica vreau sa spun,
da-mi laptic pentru dejun.

-pasarica, vino-ncoace,
hai sa ne jucam!
lapte dulce daca-ti place,
vino sa gustam!

nu ma pot juca cu tine
dragul meu pisoi,
ca nu prea miroase-a bine
joaca noastra-n doi.

nimeni nu-i pe lumea asta
prostuta ca tine!
spune, de ce-ai spart fereastra?
zau nu-ti sade bine:
cum sa prinzi o vrabiuta
prin fereastra pisicuta?

un sagalnic motanas,
observand un fluturas,
vru sa-l prinda repejor,
chiar din zbor, chiar din zbor.

dar batand din aripioare
fluturasul a scapat!
vanatorul cel cu gheare
acum miauna plouat.

am o undita minune,
cu ea peste prind.
nu-i pescar ca mine-n lume
mustacios si bland.

o sa fierb o zemusoara
de te lingi pe bot:3
va invit la noi diseara
pe la ora opt!

sunt dintr-o carticica pe care a rupt-o Cris. si am vrut sa nu le pierd.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Roxanica, super bunic!!!
Asa de mult mi-as dori si eu asa un bunic pt Maria-sa!!!
Mai ales ca eu am avut parte de un super bunic, care m-a crescut de mica mica pana la 9 ani.
Fetelor, nu o sa credeti, dar eu am amintiri de la 2-3 ani, cand el imi explica de florile din gradina, ca sunt colorate diferit, ca fiecare infloreste diferit in timp, ca miros diferit, ca ploaia le face sa creasca. DD sa-l odihneasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

raluca u offff,pupam pe adinuta sa se faca bine repede!
aka frum.poezioare(cu animalutul meu preferat),ce mai face cristina,sunteti bine?
Fost afara,papat,dar nu prea are chef de somn,desi la ora asta sforaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata...
o sa incerc sa postez zilnic cate un joculet din cartea despre care v-am spus.... aleg din jocurile pentru varsta de 1-2 ani,

Picturi pe pereti:
Fixati in pionieze pe unul din peretii camerei, o coala mare de hartie ( cat o fata de masa), a carei margine inferioara sa atinga podeaua.Pe acesta copilul va putea desenain voie cu carioca sau culori.Aratati-i k doar aici si nu in alta parte are voie sa deseneze. In acest mod lasati libertatea copilului de a-si exprima creativitateasi de a-si imbunatati motricitatea, invatandu-l in acelasi timp o anumita forma de constrangere.Nu uitati sa schimbati periodic hartia.

Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna!
deci v-a castigat simpatia bunicul din parc
Dandusa, Asiza, Dia, Laura, atat de frumos vorbiti de mine ca nici nu ma recunosc sunteti voi niste dragute, vreti sa ma faceti sa ma simt bine.
Iulia-Stefy, danutz, imi pare tare tare rau ca puii vostri n-au parte de bunici...
Apoi dandusule, daca-mi spui asa frumos ca povestile mele aduc zambete, atunci sa stii, fata frumoasa, ca la postarile tale imi danseaza picioarele pe sub masa, mai ales cand bagi cate-o perinita sau crazy lup.
Bine ca ai ajuns la o solutie buna si pt. Crinuta si pt. voi, mai e mult pana se va naste Dalia si sunt sigura ca in timp problema voastra se va rezolva. Putere multa!!
Madaluta, multumim pt. jocul de azi
Laura:
1. nu i-am dat lui david ciocolata sau cacao si nici n-o sa-i dau repede (cred ca potti face fursecurile respective fara sa le mai dai prin cioco)
2.nu stiu de furnici
Dianarus, ii tin pumnii mamei tale, dar ce s-a intamplat??Daca poti spune, bineinteles
Dia, super jucariile, dar David al meu inca nu manifesta inca o pasiune nebuna pt. desen, sau poate chiar asa ceva l-ar motiva. Sa vedem!
deea, ati reusit intr-un final sa adormiti??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aa...ca mi-a amintit Roxanica ()...nici eu nu i-am dat ciocolata sau cacao si nici nu-i voi da curand, in special cioco...

Am fost si noi azi la un control de rutina cu Denis...are 13.6 kg. Am discutat cu o asistenta, mi-a pus fel si fel de intrebari referitoare la Denis...in final, m-a sfatuit sa renunt la biberon si la suzeta (mi-a spus despre niste cursuri de "Dump the dummy, bin the bottle"), unde voi gasi numeroase idei de a scapa de cele mai sus mentionate...sa vedem, poate ma invrednicesc sa ma duc curand...
Am intrebat si de olita...mi-a zis ca inca e prea mic pt asta, sa-l las in pace pana pe la 1 an jumate', cand as putea sa incep usor-usor sa-l familiarizez cu olita, apoi sa-l las in casa fara scutec, iar daca face pisu pe podea sa nu-l cert niciodata, ba sa ma fac ca nici nu bag de seama...mi-a mai zis una-alta, dar neinteresant pt. natiunea de forumiste

Va pup.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, asiza, am pus pozeeee !!! daca aveti chef, timp, daca v-a fost dor de noi, poftiti de vizionati. Primele poze sunt facute la gradina la socri.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput