Fulguleti de nov-dec 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 8
Yagmur spune:
Servus,
Am apucat sa vad pozele din Iasi.... si atat.... ce fulguleti frumosi.. si mamicile.. si burtica de Porumbita....
Acum sa va pove despre vizita noastra la pediatru.... ne-am dus la noi in cartier, frumos cu programare
Concluzie: sa ii dau totul pasirat.... nu i-a facut nici o analiza, i-a verificat doar burtica si i-am spus eu despre mancare nedigerata din pampers.... m-am facut de rusine ca nu am stiut sa-l tin la control la inimioara ; Olimpia s-a descurcat.. m-am simtit ca naiba...
In fine, deci legume/fructe de sezon (mai ales sa profit de spanac, stefie, salata, loboda, etc, etc), carne, fara paine, biscuiti (ca nu stiu ce fermenteaza pe acolo), supe-creme, iaurt, dar totul maruntit.. sa nu ii mai dau bucatele macar 2 luni si sa vad daca este vreo imbunatatire... Mai rar fainoase si banana.. .... el a mentionat ca asta e sugestia lui si ca eu pot face ce consider ca este bine pentru el .. ca nu trebuie sa ma grabesc sa-l hranesc ca un bebe mai mare, nu mezeluri/porc pana la 3-4 ani (nici nu aveam de gand( mai ales daca vad ca el nu mesteca... macar sa incerc asta pana trece eruptia dentara...
In alta ordine, cica are inceput de fimoza... ca de ce nu l-am decalotat.... eu nu as face-o... dar sa incerc sa-l curatz mai bine....si.. platfus... asta mi s-a mai spui, nu ma stresez...
Acum chiar nu stiu ce sa-i dau sa pape la ora 17-18. In general manca orez cu lapte (asta cica poate), mamaligutza, paste... trebuie sa ma gandesc la altceva....
Astept sugestii ... pleaseeeeeeeeeeeeeeee!!!
In rest, totul e bine; adevarul este ca de cateva zile ii da Olimpia mancarea maruntita cu furculitza si a dormit neintors.... e vina mea ca nu mi-am dat seama mai devreme ca are probleme, mai ales ca si la copro au scris ca are resturi de mancare
Am scris pe fuga... sorry pentru greseli
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
lizzy spune:
i-am schimbat pampi la el in patut, ca acolo sta cat de cat.
dat cu mustela, pregatit de nani, il las acolo singurel si cobor sa-i pun ceai in bibe. cu intentia de a-l muta apoi in patul mare si facem nani impreuna, pana adoarme, dup-aia schimba camera sa 'dorm' si cu ianis, tot pana adoarme si el .
in timp ce incalzeam ceaiul il aud pe marc vociferand, ma striga... in fine... urc dupa 3 minute... liniste. stau la usa si ascult...
sforaie frate de numa'...
pt noi este o premiera, de la 5 luni incoace . de atunci nu a mai adormit niciodata, dar niciodata singur...
acuma fug ca ma asteapta bb1. poate am surpriza sa-l gasesc dormind si pe el... desi nu prea cred, l-am lasat la desene... el mai-mai isi scoate de tot somnul de amiaza, adoarme tot mai greu...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Dia1609 spune:
marc bravo si tot asa! dianarus, nu m-am uitat inca de dvd pt masina, o astept pe almo cu sugestii/sfaturi!
almoooo, sa nu ne uiti cu lamuriri pt dvd ul de masina
lizzy spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefyquote:
Originally posted by Donia
iuly-stefy, ai facut fursecuri din alea? Am citit reteta, am vazut pozele si iar mi s-a facut pofta... tot la bucatarie ma indemnati...
Donia, astea sunt fursecurile noastre si au iesit foarte bune iar ea foarte incantata de ele. Si asta e micuta noastra dansatoare
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
poti sa-mi dai reteta pe pm, te rog? (nu ti-ai activat pm-ul. e in profil personal, in stanga paginii, il activezi si apoi imi poti trimite mesaj privat)
am o reteta de biscuiti dar imi ia mult sa-i fac si caut ceva mai rapid...
si cum marc mananca zilnic piure de fructe (da, noi avem meniu de bebelus si inca ne merge de minune cu el) nu mai vroiam sa cumpar biscuiti, ii fac eu.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Dia1609 spune:
dandusa, e o frumoasa crinuta ta, ma uit la ea si nu-mi vine a crede ca nu doarme ... si are niste bucleeeee ... si chiar, ai rujat-o in poza aia?
yagmur, sa stii ca de aproape o sapt oana refuza si ea mancarea cu bucatele. vrea iar pasirat totul. la munte n-a mancat nimic din cauza asta, dar nu m-am prins decat pe final ca asta e problema, iar pasiratul cu furculita n-a satisfacut-o. o dor 2 masele care mai au fiecare cate 2 colti de iesit si refuza hrana neblenduita total. si inainte de asta, am vazut si eu bucatele de mancare in caca, deci sigur nu mai mesteca nici ea. deocamdata ii dau asa si vad ca mananca. probabil e la fel si la luchita. o sa treaca perioada asta si o sa va intoarceti la bucatele, nu-ti fa griji. super bine ca nu-l mai chinuie burtica. pe amandoi
lizzy spune:
da, este 1 aprilie si totusi copiii mei, amandoi, au decis ca e timpul pt o surpriza frumoasa pt mami
pe cand am ajuns sus la ianis isi stinsese tv-ul si sforaie si el
astia doi s-au inteles, jur pe rosu
ps: intre timp am bagat pranzul ca si asa eram lihnita...
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
mamaana spune:
buna dimineata
scriu pe fuga, nu am citit decat pagina 8; am f mult de lucru...
felicitari dianarus
in sfarsit am reusit sa dorm asta noapte ca m-au lasat; aseara efectiv cadeam din picioare de oboseala, s-au trezit o noapte una, o noapte cealalta de la dinti
pe toate
shoshika spune:
Dragi mamici,
Mai am de recuperat vreo 6 pagini si de-asta imi cer scuze ca nu apuc sa raspund temelor propuse... Cu alte cuvinte, vin nepregatita, dar nu e timp...
Intrebarea mea este legata de laptele de vaca. As vrea sa trecem si noi pe lapte de vaca si vreau sa va intreb daca necesita fierbere, in primul rand, si ce fel de lapte folositi voi pentru copii. Sunt convinsa ca s-a mai discutat tema asta, dar... Va rog sa ma scuzati! Pupici multi si sanatate tuturor! Am sa revin mai pe seara si cu poveste despre noi...
madaluta spune:
salutare de la mare...
Of, ce zile naspa... vreau sa vina caldura odata...vreau afara, vreau la plimbare, la soare....m-am saturat in casa... ...
Am admirat si dansatoarea si mancacioasa, ...superbe..ce va sa zica fetitele..frumoase foc....( acus sa nu cumva sa se supere mamicile de baieti)...da am eu slabiciune fetitici....
dandusa: cred k esti in al 9-lea cer de fericire k nu mai ai probleme cu crinuta si cu mancatul..bravo ei....sa o tineti tot asa...si sa intrati in normal si cu somnul...
Asiza: aoleu, ce-am mai salivat cand am vazut bunatatile alea....mmmmmm
Despre noi, ce sa va spunem....am acizitionat din carrefour o carte: "Jocuri pentru copii de la o zi la 6 ani "si incercam sa punem in aplicatie... unele sunt puerile, altele interesante...
As fi vrut , daca as avea timp sa postez zilnic cate un joculet..poate va ajuta, dar unii dintre copiii vostri sunt mult mai avansati decat altii si poate vi s-ar parea prea simplist...nu stiu ce sa fac...spuneti si voi...
Si asa, cu iz de tema....Cum invatati voi copiii cuvinte noi?
aveti anumite metode, sau lasati totul sa vina de la sine?
Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
da, este 1 aprilie si totusi copiii mei, amandoi, au decis ca e timpul pt o surpriza frumoasa pt mami
pe cand am ajuns sus la ianis isi stinsese tv-ul si sforaie si el
astia doi s-au inteles, jur pe rosu
ps: intre timp am bagat pranzul ca si asa eram lihnita...
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
asta-i culmea...,unul inteleg...,dar amandoi?!...,spune repede ce mancasera pe ziua de azi...,ce au baut...,care-i secretul?
si sa nu zici ca nu-i nici unul ca zau daca-mi vine a crede...
Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006