Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Superba Crinuta!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,ce fain e Denis,tot mai frumos se face!!!ce bunataturi ai tras acolo,ma apuc si eu de ceva!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Crinuta mancacioasa

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

aici e rujata?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

am fost o ora pe afara,a luat toate baltile la rand,mai intai cu manutele apoi cu picioarele,am intrat si cazut in toate noroaiele care le-am gasit in cale, ne-am facut ca niste purcelusi,acu doarme linistit pe perne ,cica se uita la tom si jerry,fug sa ma bag si eu langa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Asa o vreme urata ce avem si cica toata sapt o sa ploua
Aseara f greu a adormit,si tocmai imi propusesem sa stau langa patutul ei pana adoarme,da de unde noi eram morti de somn pe la vreo 12 si ea inca umbla prin casa deci tot cu noi doarme

Am incercat sa-l pacalesc pe sot dar nu mi-a mers ,in schimb mama a reusit sa ma pacaleasca

Donia-e mai bine antonia cu manuta mai are putina rana cam cat o nuca,dar o mananca si tot vrea sa se scarpine,in rest e rosie pielea
Adinazot-off mama ei de masina
Deea-inca pare incantata de trici,am convins-o sa o lase pe hol mai vedem cand iesim afara dar tot ploua de ieri
Dandusa-Crinuta cea mancacioasa,tare frumoasa e si ce par are

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Stefy e in perioada eruptiei caninilor si nu se prea odihneste noaptea si e mofturoasa... Daca ne poate da cineva vreo idee cu vreun calmant noaptea... ca Nurofen i-am dat, Paracetamol i-am dat, dar nu-i pot da mai mult de 5 zile....si... cand ii dau seara se calmeaza si doarme mai bine, dar deja am terminat cele 5+5 zile si acum suntem in pauza. Voi ce a-ti mai dat la copilasii vostri?

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Stefy e in perioada eruptiei caninilor si nu se prea odihneste noaptea si e mofturoasa... Daca ne poate da cineva vreo idee cu vreun calmant noaptea... ca Nurofen i-am dat, Paracetamol i-am dat, dar nu-i pot da mai mult de 5 zile....si... cand ii dau seara se calmeaza si doarme mai bine, dar deja am terminat cele 5+5 zile si acum suntem in pauza. Voi ce a-ti mai dat la copilasii vostri?

poze din Copou
Poze Stefy

sirop de plante calma baby (firma erbavita) de la magazine naturiste sau farmacii mari (gen helpnet, centrofarm). efectul e aleator, nue sigur ca functioneaza. la noi a functionat acum cateva luni...
recent nu am mai dat ca il imbuimb cu stimulatoare de imunitate

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia
iuly-stefy, ai facut fursecuri din alea? Am citit reteta, am vazut pozele si iar mi s-a facut pofta... tot la bucatarie ma indemnati...

Donia, astea sunt fursecurile noastre si au iesit foarte bune iar ea foarte incantata de ele. Si asta e micuta noastra dansatoare

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

Crinuta mancacioasa

Vazut "mancacioasa"...mama ce frumoasa e ... si ce ochisori are... Sa va traiasca.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78
sirop de plante calma baby (firma erbavita) de la magazine naturiste sau farmacii mari (gen helpnet, centrofarm). efectul e aleator, nue sigur ca functioneaza. la noi a functionat acum cateva luni...
recent nu am mai dat ca il imbuimb cu stimulatoare de imunitate

Diana, multumim mult. Am sa incerc si asta, ca e tare necajita noaptea si tare mi-e mila de ea.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput