Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

asiza multam de retata,acu am vaz.ca o scrisesesi deja.
bambo am uitat sa te intreb,mai e asa de incantata de tricicleta care ia-i cumparat-o,ca si al meu moare dupa ele cand le vede la alti copii dar nush cat ar sta pe ea dc i-as cumpara.
Va urez o noapte cat mai linistita mamici si puiuti!

Mergi la inceput

Neata mamici,noi suntem deja treziti de o ora...cine se trezeste de dim.departe ajungeeee,asa ca va invit la o cana mare de ceai fierbinte cu lamaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Neata mamici,noi suntem deja treziti de o ora...cine se trezeste de dim.departe ajungeeee,asa ca va invit la o cana mare de ceai fierbinte cu lamaie

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

neata deeaA, da mi-am luat-o pt prima data, serios, de la marc. ianis parca nu dadea cu asa forta
si noi avem trici de plastic de-ala colorat, o vezi la semnatura in albumul de feb08, cred. si e mort dupa ea dar nu stiu cat va rezista ca e totusi de plastic. noi am primit-o cadou in iarna de la nasii lui marc, deja aveam inca una, ceva mai solida, de la hauck (cum e in oferta de la quelle). ambele ii plac si ar sta numai pe langa ele...

o zi faina tuturor!

de maine nu stiu cat mai prestez pe-aici, am o problemutza in familie si voi fi mai mult pe la spital sper sa se termine cu bine si fara necazuri...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

si noi in ton cu voi...,ne-am trezit la 6,cu cantec ,cu dans...,cu voie buna...,dupa o noapte de cosmar...
servim si noi ceiut cu lamaie

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Dia,
groaznica situatie...,imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta
Luciaro,
am gasit doua asemanari in descriere:
1.si Crinuta zice "da!" atunci cand trebuie...,adica stie ce inseamna si-l foloseste f des...,ma uit la ea si-mi pare ca deja este mareeee
2.si Crinuta a devenit f mancacioasa...,ar manaca non stop...,cere intr-una de mancare...,plange langa frigider sa-i dau sa pape...,ma trage de mana s-o duc la bucatarie...,imi aduce castronul...,efectiv ar manaca non stop...
da' culmea zau...,cand nu mananca...,nu mananca...dar si cand mananca...,prea mananca...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

dandusa,da ce a avut Crinutza mancacioasade nu a dormit bine??
dianarus vazut trici(imi place si masina de tuns)cred ca o sa-i cumpar una si eu ca vad ca e la moda(apropo ,sunt 2 scumpi baietii tai).....sper sa se termine ok problemutza..

Mergi la inceput

quote:

dandusa,da ce a avut Crinutza mancacioasade nu a dormit bine??

asa doarme ea de cand se stie...,cel mai bine a dormit la c-ta o singura noapte cand s-a trezit doar o data sa suga...,in rest se inmultesc,inzecesc si apoi se catralionesc trezirile,depinde de starea ei...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Crinuta mancacioasa

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

mai,mai ,da ce eleganta e mancacioasa..si ce ochioasa esteee.....si ce bucle areee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e de nota 10 crinuta! felicitari, mami!

unde se gasesc margele pt copii? as vrea si eu pt pisi.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput