Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Deci buna ziua si multumesc pentru mesaje, sunteti tare dragute... dar asta o stiam deja
E o senzatie placuta sa stii ca ai ajutat pe cineva, desi... Roxanica, batu-te-ar norocul sa te bata, m-ai facut sa rad cu spalatul pe maini, dar nu te uita la rasul meu, keep up the good work! Daca dai in vreo manie sper sa nu te gandesti tot la mine
kikineata imi e si mie draga, stiu ca n-a avut intentii rele. Draga kiki, sa nu indraznesti sa dispari mai mult decat vreo cateva zile, dupa cum iti e obiceiul. Hai sa fim barbate, bem o bere impreuna si ramanem pe baricade, da? Uite, copiii se mai bat la groapa de nisip, noi mai dam peste vreo neintelegere in lumea virtuala, dar mergem inainte, nu? Uite, eu de cate ori vad vreo fetita cu o rochita draguta tot la gargarita ta ma gandesc, nu ma lasa cu gandul in aer! Vino inapoi cu spiritul tau glumet cu tot, ca ne trebuiti!

Altminteri, am vazut toate pozele frumoase.
Mi-a placut la nebunie intalnirea din Iasi, am vazut ca trotineta roz a avut mare succes la fetite si baieti, m-a bucurat sa vad burtica porumbitei (si pe Mario cocotat pe ea ) si pe toate celelalte mamici cu fulguletii din dotare. Sau invers... fulguletii cu mamicile din dotare...
Lavinia ni l-a aratat si pe frumosul de Mihaita, ce zambet de milioane si ce fata expresiva are!
asiza... ce rulouri... dar ce ostropel! Mi-a lasat gura apa. De rulouri nu stiu daca am energie, dar ostropelul e un must, baga reteta ca nu mai pot de pofta! Si iarba aia verde... rusine, rusine sa va fie! Parca ziceai ca a nins, unde-i zapada? Denis m-a lasat cu gura cascata ca de obicei, m-am uitat cu atentie si am vazut ca are forma ochilor tai si culoarea sotului.
iuly-stefy, ai facut fursecuri din alea? Am citit reteta, am vazut pozele si iar mi s-a facut pofta... tot la bucatarie ma indemnati...
Dia, ce patanie urata cu nebunul ala... mama lor de nenorociti! E atat de greu sa le explicam copiilor ca exista si oameni rai, dar mai ales e greu sa ii invatam sa ii recunoasca! Copiii sunt atat de buni, atat de increzatori...
deeaA, asa m-am bucurat sa citesc ca David a dormit asa frumos! Poze cu voi pe cand?
bambo, ce harnicuta e Antonia, asa face si Cristi, fuga cu maturica si farasul... asa trebosi sunt! Cum mai e arsura de pe manuta?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

lavinia, sanatate multa!

dia, daca te hotarasti asupra unui model sa dvd-player pt masina da-mi pontul ca si noi vanam asa ceva. mai ales ca avem doi plictisiti de stat in scaun, deci scandalul e dublu...
horror experienta aia, parca povesteai un film prost... nu o intamplare posibila ziua in amiaza mare...

sbogdana, unde sunt tarile calde mai exact? :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Dianarus tarile calde, sau mai bine spus fierbinti sunt Dubai (avem o escala de 20 ore acolo si o sa iesim putin sa vedem ce e prin Dubai) si India. Anul asta nimerim in plina vara acolo, ne asteptam la temperaturi de la 35 in sus. pentru mine si zara e prima data cand experimentam astfel de clima. sper sa fie bine. abia asteptam sa mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am intrat sa va zic seara buna, citit, vazut pozici, da' oboseala mare...imi cade paharul cu vin din mana.
Si tre sa ma mobilizez sa-i fac baitza Mariei-sale...
Dia, brrr, brrr!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia

asiza... ce rulouri... dar ce ostropel! Mi-a lasat gura apa. De rulouri nu stiu daca am energie, dar ostropelul e un must, baga reteta ca nu mai pot de pofta! Si iarba aia verde... rusine, rusine sa va fie! Parca ziceai ca a nins, unde-i zapada? Denis m-a lasat cu gura cascata ca de obicei, m-am uitat cu atentie si am vazut ca are forma ochilor tai si culoarea sotului.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

1.Ostropel de pui cu ciuperci: Tai o ceapa + picioare de pui (despielitzate) si le pui in oala ca putina apa peste. Pui capac si lasi sa fiarba putin la foc potrivit. Apoi mai adaugi apa, usturoi pisat cat iti place tie, morcov rondele, ciupercile taiate (eu am luat ciuperci proaspete, nu din conserva), sare si lasi sa fiarba. Mai verifici, mai bagi o gura de vin, mai verifici si cam pe la sfarsit adaugi vreo 3 linguri pasta de rosii si mai dai un clocot...Pofta buna...se face super super rapid si e yuummmyyyy...
2. Sar'mana...dau o bere ca ai impacat si capra si varza ...dar Cristi are ochii verzi, iar Denis albastri, ca socru-mio
3. A nins, dar nu s-a depus ...

Te tzuc...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

dianarustare faza ,ce,e prima oara cand ti-o primesti asa mai in srios??
bambo mda,am baiat mare, harnicutei care matura repede mizeria,al meu matura si dc nu e nik pe jos,asa,pt orice eventualitate.
sbogdana calatorie placuta,sa veniti cu poze !
Fug sa vizionez neste pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

In primul rand Doniasa nu indraznesti sa nu mai postezi ca vin la tine acasa si te bat! Ca si celelate fete consider ca postarile tale sunt f instructive si mie mi s-a parut ca kiki a glumit.

In parc
Acu eu inca nu pot sa stiu cum o sa fie nicole in colectivitate ca pana acum saracuta nu a avut ocazia sa se joace cu altii copii. Vedeti fetelor asta e una din partile proaste ale canadai. Nu a avut pana acum sansa, pt ca la gradi nu o duc, iar in parc nu e nimeni ca e prea frig inca. Pt faptul ca sta in casa fara sa alerge, fara sa transpire, fara sa se murdreasca, nu e nevoie nici de baita in fiecare zi , decat local cum am mai spus. Insa sunt de acord cu teoria lui Donia, mai putin cu faza cu plecatul. Vreau sa o invat pe nicole sa fie "selfconfident" adica sa aiba incredere in ea, si sa nu fuga de greutati.
Chiar imi povestea o prietena care are o fetita de 5 ani ca la gradi educatoarea i-a zis ca fata ei nu e "selfconfident" spre ex cand ies in pauza, ea nu reusea sa se dea pe nici un topogan, ca ceilati copii o dadeau la o parte si ea cum ea ii lasa tot timpul, ramanea fara sa se dea, apoi de fiecare data cand o lua de la gradi fetita se plangea ca ala asa, ca ala pe dincolo si era f nefericita. La sfatul educatoarei, prietena mea a facut cu fata acasa "terapie" Se puneau in mijlocul camerei turceste mama, tata, si fetita si o puneau sa se uite in ochii lor si sa spuna in engleza "Danie acum e randul meu" cu un ton hotarat si cu degetul indreptat spre ea. Dar o invata ca dupa ce se dadea odata, sa ii lase pe toti sa de dea odata. De aici trag concluzia ca nu e bine sa iti iei jucariile si sa pleci tot timpul. Copii trebuie invatati sa lupte intr-un mod civilizat pt drepturile lor.

Limba vorbitaeu sper ca nicole sa vorbeasca, sa scrie si sa citeasca bine romaneste (eu si sotul meu avem un tel di asta)si sa nu mi se adreseze decat in romaneste. sa imi vorbeasca in limba engleza doar cand de fata e o persoana care nu intelege romana. Pt mine mandria va fi ca fata mea sa vorbeasca f bine romaneste, nu sa vorbeasca perfect engleza, pt ca engleza o sa vorbeasca bine fara doar si poate, dar sa vorbeasca f bine romana va fi o incercare grea. Noi suntem f iritati de copii romani care abia vin in canada si nu mai stiu sa vorbeasca romaneste, iar parintii sunt f mandri ce bine vorbesc copii lor engleza, si se distreaza sau li se pare normal ca nu mai stiu vorbi romaneste.

asizaam retinut reteta de Rulouri din piept de pui cu legume dar o vreau si pe cea de Ostropel te rog. Mi-e tare drag de baietelul tau.

dia am scapat unde povestai tu ce ai patit asa ca fug sa citesc, ca tare m-am mai ingrozit cand am citit ce a patit Iulia cu tiganca aia, ca eu nu cred ca rezistam sa nu fac ditamai circul, insa daca ma gandesc ca tiganca nu acitona singura si ca avea ajutoare prin boscheti...nu stiu ce sa zic, greu, tare greu.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

off Dia foarte urat episod ai avut si tu bine ca s-a terminat cu bine. apropo de DVD player mai vorbim maine ca tre sa plec. sa-mi amintesti.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Seara buna fetelor!
Si noi am avut o zi plina de ...chestii,de ex. acum trebuia sa fim la tati in Piatra Neamt..dar suntem acasa,de ce?azi dimineata ne am imbarcat voiosi cu mic cu mare in masina,cu tati,bineinteles,am luat bagaje cat pt o luna iar noi aveam de gand sa stam doar pana vineri,pt ca atunci intra tati la cantonament si nu mai aveam ce face acolo,dar nu mergem noi mult si ne cam lasa masina,nu stiu ce naiba are exact,dar cert e ca mai mult de 70 la ora nu mai mergea,si aparea o chestie pe bord,cum ca ceva nu e in regula,asa ca am facut stanga imprejur,pt ca nu ajunseram departe si gata,am decis ca noi ramenm acasa si nu o mai chinui pe Ale,ca si asa e un stres groaznic drumul asta,asa ca tati a mai ramas o zi acasa si se duce singur...asta este,as fii vrut sa mergem dar nu a fost sa fie!
Am tras o tura de plans,pe urma a fost totul bine!!
nu am apucat sa citesc mare lucru de vreo cateva zile,asa ca o sa mi fac timp maine priobabil,dar acum va pup pe toate asa de noapte buna si ma duc sa ma arunc in paaat,ca pic!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

dia,deci nu-mi vine sa cred ce pove tu acolo,in plina zi,ce tupeu,nenorocitii,profita de inocenta lor,doamne si lumea de pe strada nu facea nik,bine ca sunteti bine si ca a-ti ajuns acasa ok
raluca u si ce fata mare ai,a mancat singurica,al meu nush cand o manca singur si mai ales bucati
laviniascump baiet ai,ce cu pofta rade,sanatate multa!
donia multam,poze cand o sa mai facem,ca nu am aparat, astept sa vina o prietena sa mi-l dea
asiza ce mancaruri,neaparat spune-ne si noua reteta la tocanita de ciuperci ca pe cealalta am salvat-o deja,cat despre Denis,e un scump rau,tare drag imi e de el!!!

Mergi la inceput