Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

rectificat cu rosu ca sa nu uitam ca tre' sa dai de baut
sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by mami_n-d_06

rectificat cu rosu ca sa nu uitam ca tre' sa dai de baut
sorry

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Lavinia - Mihaita e tare scumpel.... Multa sanatate.
Dia - urata faza...Nici eu n-am crezut ca mi se poate intampla mie, pina n-am patit-o cu tiganca aia..... Bine ca s-a terminat totul cu bine .

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Bamboo, multumim de invitatie.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Asiza-baga repede reteta de rulada din piept de pui ca am la ea,f frumoase pozele din parc

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Rulouri din piept de pui cu legume

- 3 buc piept de pui, le bati ca pt snitel si le sarezi putin
- separat fierbi morcov, ardei, ciuperci (sau poti pune din conserva) si le tai marunt marunt (poti fierbe si un ou tare)
- pui la dezghetat spanac sau il ferbi si il maruntesti
- pieptul de pui se tapeteaza cu spanac, morcovi, ardei, ciuperci si le rulezi
- tavalesti rulourile prin faina de malai, le pui in tava si le stropesti cu putin ulei (de masline am folosit eu)
- le dai la cuptor si le intoci din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile

Pofta buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,
Nu pot sa cred....efectiv v-a hartuit..Doamne ce dement!
Vai..sa nu-i dai doua sa-l lasi lat?
Roxanica,
Aseara ma intreb ce mai faci?Am uitat pana azi...ce face bunicul?
Asiza,
Iar cu poze din frumoasa Londra...si parca nu ar fi fost de ajuns ne-ai mai bagat si delicatesele alea in oki..
Il vad si io de aproapte pe al tau sot si am inteles de unde are Denis okii astia frumosi... pe bolfitze!
Bambo,Saryta,Iulia Stefy,
Salutari virtuale...multumim de complimente!

minunea mea

Mergi la inceput

Fetele, stiati ca petele proaspete de ciocolata se scot cu apa cu sare? Maimutica mea tocmai s-a sters de camasa mea si inca de vreo doua chestii de ciocolata care i-a ramas pe manute de la www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18397/Biscotti-pasticceria/" target="_blank"> fursecuri
.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

I-am pus azi pe o farfurie Antoniei sa pape pufuleti a mancat ea cat a mancat si a varsat pufuletii pe jos a fugit repede la bucatarie a luat matura si a inceput sa mature pufuletii domne ce drag mi-a fost de ea

Asiza-mersi
Iulia-stefy-delicioase fursecurile

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Il vad si io de aproapte pe al tau sot si am inteles de unde are Denis okii astia frumosi... pe bolfitze!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

...aaa...shi adiktelea si anume, she vrei matale sa insinuezi?!? Ai sheva cu ochii mei???

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

bambo, ca bine zici , hai sa ma simt sa dau si eu o cafea, ca prin Canada inca e dimineata (adica e inainte de 12), iar prin Romania poate sunt oameni care mai au inca de muncit si o cafea le-ar prinde bine.
Hai sa traiti, haideti la cafea!
Ups, am gresit emoticonul...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput